Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - Vilnītis savu vietnieku Vilku vēlreiz atstādina no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šmieze
š
Dombrovskis ir idiots un stulbenis! Kauns ka tāds iestumts tik atbildīgā amatā.
Populists
P
Jūs visi, kuriem šī valdība (kura kalpo PASAULES LABDARIEM-naudas aizdevējiem un zviedru bankām) ir tik mīļa, ESAT PELNĪJUŠI TĀDU DZĪVI, KĀDA JUMS IR .... vergu dvēseles !!! Turpiniet spriest Omas līmenī par lietām, par labiem cilvēkiem -VALSTS ZAGĻIEM, par gudriem valstsvīriem kuri noveduši Latviju līdz bankrotam, par patriotiem kuriem ir pietiekoši daudz tanku lai izvestu krievus līdz Sibīrijai .... Veidojiet uz nākošam vēlēšanām jaunas daudzsološas apvienības ar Dombrovski, Kristovski, Štokenbergu priekšgalā! Šleseru pie pedāļiem, Šķēli pie stūres ...un Godmani ! Un pats galvenais,- IGNORĒJIET SAVU PRIEKŠNIEKU, ņemiet priekšzīmi no Strīķes un Vilka !
nodokļu nemaksātājs
n
cik labi, ka nemaksāju nodokļus. šis ākstu bars netiek uzturēts par manu naudu.
aja
a
ko tad tā komisija izlēma -vai pašreizējais vadītājs ir atceļams? pats nestrādā un citiem neļauj?
alberts
a
Vienmēr apsveiksu Vilnīti!Taču vajag tik daudz prata lai laistu muļķi,čakaretu smadzenes visiem,mierīgi sedet sva krēsla un saņemt algu - neko nedarot izņemot kašķēsanos.Ziķeris!
pamela
p
Te nu jau ļooti stingri jādomā par Vilnīša diagnozi no mediķu viedokļa! Tā jau ir atklāta sabotāža un ņirgāšanās par valsti un tās likumiem! To Vilnītis var atļauties VIENĪGI pie varianta,ka zina azbesta aizmuguri politkkretīnu vidū. Un jākonstat'e,ka valstī valda ANARHIJA,безпредел mafijas mērcē.
geo
g
Viss attīstās pa spirāli un ar laiku atkārtojas tikai mainītās lomās. Savā Laikā Loskutovs atlaida Bodi, bet Kalvītis to atjaunoja amatā. Un tā tas ir atkārtojies vairākās epizodēs mūsdienu Latvijas politikā. Bet Vilnītis izrāda acīmredzamu nekonsekvenci savā rīcība. Ja jau viņš uzskata, ka Dombrovskis nelikumīgi atjaunojis Vilku amatā, tad kāpēc viņš izpilda premjera rezolūciju un tūlīt pat to ignorē. KNAB pr-ka jautājums jau sen ir kļuvis nevis par tiesiski, bet par politiski risināmu. Kāda velna pēc man Saeimai no saviem nodokļiem jāmaksā alga, ja viņi nespēj izbeigt šo cirku un uztaisīt Vilnītim impīčmentu. Tas viss krājās un nekur nepaliek, vienā dienā uzpeldēs jautājums par Saeimas atlaišanu.
Grūms
G
Vilnītim ir taisnība,jo viņš rīkojas tikai likuma vārdā,turpretī Dombrovskis sev sejā spļauj no eifeļa torņa augstuma.
Oiiii
O
Vai šito cirku gadījumā nesauc UgunsGrēks-2?
Adatiņa
A
Vispār nevar atrast likumu,vai KNAB pakļaujas premjeram? Kur tas ir rakstīts?Domāju,ka tiešām prezidentam jāpieslēdzas šā jautājuma atrisināšanā,jo Dombrovskis šo gumiju staipīs vēl ilgi! Bet ko brīnīties ,tā taču ar visu,kam viņš ķeras klāt!
PROKS
P
dobrovskim būs prokurora protests par pilnvaru pārsniegšanu!!! KĀRĒJAIS
Ministry of Truth
M
Damoklīša dūcītis, tā vietā, lai nodarbotos ar daiļrakstīšanu, varētu aktīvāk pildīt savas funkcijas Saeimā. Laikam jau nespēj.
andža
a
Tāpēc jau Vilnītis tika piemeklēts KNABa priekšnieka amatam. Vajadzēja sataisīt kārtīgu bardaku, lai tādi kā tu varētu bļaut: jāklopē ciet tas kantoris. Viņš savu ir izdarījis:((
var jau saprast...
v
Ja Vilnīša sievai parādi līdz rīklei, tad vecim jāturas pie shēmotāju galda par jebkādu cenu! Tas viņam tīrais nieks, ka negods un kauns tiek mums visiem!
Oma
O
Lai man piedod Vilnīša kungs, bet viņam jāārstējas! Vai tiešām to neviens nevar viņam atklāti pateikt? Kur paši tuvākie cilvēki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas