Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - VL-TB/LNNK piekrīt nosacījumiem un gatava strādāt koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Kā sava vēlēšanu kampaņas laikā, tā arī pēc tas neofašistu partija VL! Vēl centās no pierastam nacionalistiskiem izteikumiem, kā „Latvija latviešiem”, „krievus uz Krieviju”. Centās ieiet valdošā koalīcijā. Dzintars pat centās pieradīt sabiedrībai ka viņu puiši „nav nekādi velniņi”. Bet bezjedzīgi. Neofašisti veicina atklātu vemšanas refleksu pat lielākai Vienotības daļai. Un tiko viņi saprata, ka viņus var atstāt aiz valdošas koalīcijas robežām viņus pārsprāga: VL! sakā pieprasīt „nelatviskas nelojālas” tautas repatriāciju un skolas apmacības pārvēšana tikai uz latviešu valodu. Tas jau oficiālajā līmenī – viņi deklarē savu vecu lozungu „krievus uz Krieviju”! Kur ir starptautiskā sabiedrība? Viņai noteikti nav jāsēž un jāskatās kā Latvija legalizējas neofašisti! Un tagad viņus ņem vēl valdība! Kur viņi vēl pretendē uz tieslietu departamentu, kas viņiem dos iespēju palielināt spiedienu uz krievvalodīgiem! Protams, VD var taisnoties ka VL! paņēma valdībā, jo viņi apsolīja nepacēlt jautajumu par krievu repatriāciju. Bet pats Dzintars pateica ka šīs jautājums tiks tikai iesaldēts. Neviena pasaules valstī neofašistus neņēm valdībā. Tē Latvija atkal ir pirmā! Pirmā pēc nacistu Vācijas. Antihitlera koalīcijas valsts atbildei būtu jābūt viennozīmīgai – Latviju ir japasludinā „ārpūs likuma”. Fašismam valsts līmenī ir jābūt iznicinātam ar jēbkādiem līdzekļiem!
n
"glupā bet godīgā" Vienotība, glumie zaļzemnieki un varas sagribējie dobeļjūgends. Tie tad nu būtu tie īstie. Nē, tie nav tie īstie. Tie taču gaida tevi!
analītiķis
a
Nē, Veltiņ! Drīksti cerēt, ka tas būs, nu no kurienes? No ZZS, taču!
j
Es iesaku daudziem šeit rakstošiem likt aiz auss: "Pašiem latviešiem nevajag savējos noriet." (Ak kungs! 21.10.2010 19:43)un no sākuma, kamēr ar saprašanu tā ir kā ir, to uzrakstīt uz lapiņas un katru vakaru pirms gulētiešanas izlasīt.
alberts
a
Un tomer VL-TB/LNNK ir vieniga cerība izdzīvot latviesiem!NAV variantu.
alberts
a
Bet ka lai skatās uz to ,ka SC RD pensionarus pa Rīgu vada par velti?Visi krievi zemi locas unklanas!
a ko ta nu?
a
Lembergs panāca, ka TB/LNNK abi vecie buki ir koalīcijā, jo viņam, lai tiktu va;lā no apsūdzībām, taču savs tieslietu ministrs vajadzīgs! Tie pārējie pajolīšino VL! lai klaigā par cīņu pret korupciju un godīgu politiku
depo
d
Mācības vasts valodā?! Augstskolās tas principā nav iespējams, jo tā saucamā valsts nevar nodrošināt mācību literatūru valsts valodā. Tas nozīmē, ja students grib studēt augstskolā, viņam ir jāzin noteikti angļu vai krievu valoda un visa speciālā literatūra jāstudē svešvalodā. Tad kapēc vidusskolā jāmācās no vecām grāmatām valsts valodā?
NAV VIENALGA
N
tu tikai aizmirsi, ka aiz vienotiibas staav veel lielaaki speeki!
replika
r
visu repatriāciju apmaksāt līdz pēdējam santīmam ------------------------ Mēs jau tagad maksājam viņu pensionāriem pensijas.
Buba
B
VL jau nav izvēles, lai tiktu pie siles, - saprot taču ka viņu 8 balsis neko neizlemj pret 55 Vienotības + ZS balsīm.
!
!
Laba zina! Uz Vienotibas babiska fona, si ir laba viru zina.
Velta
V
Ceru, ka tieslietu ministrs nebūs no tēvzemiešiem ar apšaubāmo pagātni Centrāltirgū.
andrejs
a
pilnīgs nopirkto aunu bars!
kkk
k
Vispār jau stulbi: "glupā bet godīgā" Vienotība, glumie zaļzemnieki un varas sagribējie dobeļjūgends. Tie tad nu būtu tie īstie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas