Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - VUGD ierosināta dienesta pārbaude par ugunsdzēsēja rīcību

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ierosinājis dienesta pārbaudi par kāda ugunsdzēsēja rīcību, kas nofilmēts amatiervideo, ziņo LTV raidījums Panorāma. Tajā redzams, kā ugunsdzēsējs no ugunsgrēkā cietušas mājas iznes kādus priekšmetus.Amatiervideo fiksēts kāds ugunsgrēks pagājušajā piektdienā Rīgā, Lienes ielā, kur divstāvu koka ēkā izdega 400 kvadrātmetri.

Video redzams, kā viens ugunsdzēsējs, iznācis no koka ēkas, no azotes izņem divas paciņas un vairākkārt piesardzīgi tās apskatījis, tās ieliek ugunsdzēsēju mašīnā. Ja izmeklēšanas rezultātā pierādīs faktu par nelikumīgu ugunsdzēsēja rīcību, materiāli tiks nosūtīti vai nu uz Valsts policiju, vai arī citu iestādi, _Panorāmai_ solīja VUGD. Noskaidrotie fakti tikšot paziņoti arī sabiedrībai, sola dienests.

Paciņās esot bijuši frotē dvieļi, laikrakstam Neatkarīgā sacīja SIA Tenders finanšu direktore Ināra Gulbe. “Atpazinām šos dvielīšus – vienā iepakojumā ir seši zili frotē dvieļi, piecdesmit reiz piecdesmit centimetru lieli,” viņa teica. Šāds iepakojums maksā apmēram trīs latus, taču, pēc I.Gulbes vārdiem, uzņēmums pret ugunsdzēsējiem neplāno vērsties, jo “viņi labi veica savu darbu, nodzēšot ugunsgrēku”.

SIA Tenders pārstāve uzskata, ka šādai rīcībai par pamatu ir ugunsdzēsēju “mazas aldziņas”. Viņa esot dzirdējusi, ka daudzviet ugunsdzēsējiem darba vietās neesot ne ziepju, ne tualetes papīra, tāpēc pauda apņēmību aizvest ugunsdzēsējiem kādu kasti ar dvieļiem.


(papildināta ar pēdējām divām rindkopām)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas