Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

papildināta - Zatleram problēmas var sagādāt VL un SC, uzskata politologi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NELATVIETIS
N
Ko nu pel nījuši,ko nē,bet gribētu jau gan prezidentu un ,ja būtu, tad arī cienītu .Latviete,vai tu nelieto smaržas no L.Z. flakoniņa?
eNDIJA
e
Mugurkauls nekad problēmas nesagādā BEZMUGURKAULNIEKIEM!
K-K
K
... Neklausat nu gan, ne tadiem Ijabiem ne Rozenvaldiem kuri neparstav neko citu, ka kadas interesu grupas intrigas un 'Lielos Melus' ! ... Kuriem, iznemot 'gudrajiem' Rietumos ir kas pret VL/TB/LNNK izvirzito programmu un Apvienoto Naciju Konvenciju atbalstito cinu par pamattautas un tas kulturas iekseji un areji apdarudeto eksistenci ??? ... Kuram domat spejigam atvietim un patriotam ir kas pret VL ...???
Eva Braun
E
Vai tik Zaglers nav kaut kur pie mauzoleja savu sirdsapziņu pazaudejis..?
Z
Z
Drīz redzēsim, vai Latvijai ir prezidents vai Kremļa kalps.
ivans
i
bet Anna, biļete uz kaimiņzemi ir lēta.
neblefo!!!!!!
n
to Anna Palasi SC programmu! Un Satversmi! UN pajautā kādam gudrākam kādas atšķirības!
mandāti
m
Ar tādu balsu pārākumu Tauta atbalsīja esošo koalīciju un atkal slikti... Lai strādā tie,kas izvilka no bedres.Viņiem uzticējās. ja kādam tīkama SC programma, tad jābrauc uz kaimiņvalsti.Aizmirsuši vai kā otrie (pēc mandātiem)Rīgā iekaroja mēra amatu?
Anna
A
SC noteikti ir jāiet valdībā, ja būs pieņēmami noteikumi. Jo priekš kam ir jāspēlējas politikā, ja negribi iet valdībā. Sakotnēji jau bija skaidrs ka neatkarīgi no rezultāta SC nebus 51 vieta un tapat būs jāveido koalīcija un viņiem, protams, būs arī jāņēm uz sevi atbildību par to kas notiks. Par pieņemamiem noteikumiem: 1. valdībā nav jābūt VL/TB 2. SC jāiegūst min 2, labāk 3 portfeļus. 3. nu un jautajumi par valdības programmu, bet šeit jau izvēle nav liela. SC uzdevumi vienkarši: 1. jo interesants ir tikai nenacionalistiski noskaņots latviešu vēlētājs, SC ir jāparada atbildību un valstisko damošānu. Pirmajai reizei pietiks. Valdība, kura noturēsies 2-3 gadus, iegūst visus lavrus, kā valdība, kura izveda Latviju no krīzes. Ir svarīgi lai SC būtu tāda valdībā. SC+Vienotība varēs noturēties pat visus 4 gadus.
latviete
l
LATVIJAS IEDZĪVOTĀJI TIEŠĀM NAV PELNĪJUŠI SAVU VALSTI !!! Ja tā var apsaukāt prezidentu!!! ja politologi var norādīt, ka SC jāņem koalīcijā, tad ko nu vairs ...??? Visi, kas domā, ka SC vajag laist pārstāvēt mūsu valsti, padomājiet, vai JŪSU inteliģences līmenis ir tāds kā viņiem. Urbanoviča citāts raidījumam 'Nekā personīga": "- TAS ATGĀDINA SUŅU KĀZAS. BARS SKRAIDA, KOŽ UN REJ. PA VIDU BRIŽIEM PRIEKŠĀ, BRĪŽIEM NĒ, IR DOMBROVSKIS" !!!!!!!!!!!!!! Tad plus vēl žesti vēlēšanu naktī un sarunas Rīgas Domē !!!!!!!!!!!!! Tādus valstsvīrus mums vēl tikai vajag un tad gan būs kauns par Latviju!!!
jūras pērle
j
Smagi kļūdies. Mūsu meža briesmonīšus ir labi pamanījuši pārējā Eiropā. Lielbritānijas prese VL raksturo kā neo-fašistisku grupējumu, bet Raivi Dzintaru nosauc par neo- nacistu populistu: "the unashamedly neo-fascist “All for Latvia” group. The group is inspired by Nazi ideology (..) The All for Latvia party is led by Raivis Dzintars, a populist neo-Nazi who proclaims that the common interests of the state have a higher value that individual civil rights."
Mēs
M
par kādiem draudiem citādi domājošiem iet runa?Nez vai Visu Latvijai ir ar kaut ko draudējis Saskaņas Centram,bet vai par draudiem jāuzskata norādījums ,ka deputāti nedrīkstētu balsot cita vietā,lasīt avizes un citas izklaides Saeimas sēžu laikā-tas ir diskutējams jautājums.Pie tam SC nav tikai citādi domājošie,viņi ir ideoloģiskie partneri Vienotai Krievijai,tātad citas valsts ideoloģiju nesošie.
Oris
O
Pilnigas mulkibas. Eiropa VL nekvalificejas pie radikaliem. Neviens par viniem neinteresejas. Si ir Latvijas puses interpretacija, lai izdaritu speidienu uz Dombrovski un liktu vinam nemt SC valdiba. Un Prezidents ari , drosi vien savas nezinasanas pec , atbalsta sadus melus. Nozelojami !
oroblēmas mēroga ir tikai SC
o
ja negribēs, nepratīs NEKO darīt, tikai solīs un dalīs. VL ir baķkas lakuča PLL peļu sūds. Nu, sāks šaut. Vajag jau laikus pasaulei pateikt, kas viņi ir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un ko sagaidam!!!!!!!!!!!!!!!no čekas kontrbandistiem. Aiz SC ir daļa garīgi veselo, darbam un valstij derīgo krievu. Tur nav tikai zagļi kontrbandisti čekisti. kaut ka vajadzētu ar viņbiem iet uz kontaktu.Tikai viņi spēs vest pie sajēgas glupākos=nekrietnākos krieviņus.......... Krievija nepavisam nelīdzinās paradīzei...nav jau viņiem kur iet...
Lelle
L
Tas VOLDIŅŠ pats ir galvenā Latvijas problēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas