Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Zatlers: runas par Saeimas atlaišanu ir spekulatīvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Vēl TAUTA pacietieties ,kamēr TP sabāzīs pa kabatām tos 3miljardus un tad PAZUDĪS.
zvirbulēns
z
Tā jau domāju.
dzeris
d
Nu bet ko citu var teikt cilvēks, kurš nesen kā teica, ka Latvijā viss iet uz augšu un tautā aug optimisms.
l'avocate
l
NEKAS NEMAINĪSIES JA PAŠI NEŅEMS VARU SAVĀS ROKĀS. __________________ tsssss...klusāk! skat vel nosēdēsi parīs dienu :))))
Senais
S
Teikts tika , ka varētu tā darīt, nez kāpēc pieminot pavasari. Varēt jau var kaut vai tagad. Nu labi, rīt un parīt brīvdienas, tad labāk nē, kaut var. Neviens nav apgalvojis, ka tā darīs. Tāpēc dīvaina šī ažiotāža. Es varu pateikt par jebkuru, ko tas varētu darīt. Nu un kas par to? Piem . Godmanis varētu atmest ar roku un demisionēt. Vai TP varētu pašlikvidēties.
inde
i
Vai aizmirsāt referenduma rezultātu?
Ērglis
Ē
Ta nesaprotu, ko tauta paraujas uz Zatlera sacīto. Tas viss ir teātris, darbības imitācija...Zatlers pasaka, TP atbild. TP pasaka, Zatlers atbild. Un cilvēki tik seko līdzi un aizmirst pašu GALVENO - NEKAS NEMAINĪSIES JA PAŠI NEŅEMS VARU SAVĀS ROKĀS. Tipiska acu aizmglošana. Un letiņi, negribēdami vardarbību (lasīt kā: negribēdami sasmērēt rokas), protams ka labāk paklausās tādu teātreli nevis paši savas pēcpuses kustina.
Senais
S
spekulācija s. 1.Finansu operācija, ko veic, iepērkot un pārdodot vērtības, lai iegūtu kursa starpību. Biržas spekulācijas. 2.Nelikumīga preču iepirkšana un pārdošana par paaugstinātām cenām iedzīvošanās nolūkā. Apkarot spekulāciju. Sodīt par spekulāciju. 3.Filozofijā - teorētiski prātojumi, kas nebalstās uz pieredzes atzinumiem. ----------------------------------------------- ------------ Man nav īsti skaidrs, ko prezidenta kungs domā. Protams, ka tur vainīgs mans kūtrais prāts, tomēr varbūt kāds man varētu paskaidrot.
Pēteris
P
40% no balstiesīgajiem ir 40% no balstiesīgajiem nevis 51% no balstiesīgajiem. Vai tad medicīnas institūtā matemātika galīgi nebija aktuāla??!!
stagnats
s
...bezzobainais mr.Slieka!
trusis nejaukais
t
Lupatiņš atkal savā elementā. Patiešām, nav vērts viņu ņemt par pilnu. Jāpagaida, kamēr beigsies tas viņa termiņš un tad izšvilpt. Nožēlojams cilvēks.
prezīc
p
Valdža tomēr ir nožēlojams...
lala
l
TP ir labi provokatori :) profesionāli! :))
bac
b
A žēl!
a.
a
Bet vai tomēr Berziņu nevajadzētu aizturēt uz pāris diennaktīm....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Prezidents varētu izšķirties arī par Saeimas atlaišanu

NOSKATIES VIDEO

"Es nekomentēšu emocijas, es nekomentēšu arī vienkārši pieņēmumus, kas varētu notikt nākotnē. Tā ir futurologu darīšana."

Valdis Zatlers, atbildot uz jautājumu par TP vecbiedra Gundara Bērziņa pausto presei, ka "tā [Saeimas atlaišana] būs tikai un vienīgi viņa primitīva vēlme izcelties un ieiet vēsturē kā prezidentam, kurš pēc neatkarības atjaunošanas atlaidis Saeimu".

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas