Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - Zatlers: Tas ir sliktākais signāls, ka mūsu politiskajā kultūrā nekas nav mainījies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Zatlers politikā ir tas pats,ja NASA liktu PSRS laika mucu šinderam salikt ,uzbūvēt kosmisko raketi.Viņam tas šķistu paveicams,jo fora kaut kur līdzīga,BET SATURS,mīļie,SATURS!!!!! Pat Zīgerists ir politisko zinātņu kandidāts salīdzint ar šo /Zatleru/ PROFĀNU,politdaunu!Tika no trim "oligarhiem"vaļā ,nu pats kārpās tapt par tādu,bet kur tev Dievs deva,ja pelēkā viela izžuvusi un rievas pārkaļķojušās un zudušas. Lasu ļooti daudz vēstures grāmatas par Latviju,pasauli,BET kaut ko TIK STULBU,nekompetentu VISĀS jomās,NEATCEROS pat pasaules,ne Latvijas mērogā! Bez oligarhiem nu Saeimā valda politauni ar Aptiekas ielas "Napaleona"sindromu! Vēlreiz atkārtoju - SAEIMĀ NEPIECIEŠAMS ĀRSTU- PSIHIATRU KONSĪLIJS!Nedrīkst laist pie varas psihiski nekritiskus,neveselus ļaudis,kāds IR ZATLERS!Pirmā pazīme- kritikas pilnīgs trūkums!!!
fe
f
Gan jau Zatlera lojalakie biedri balsoja pret Zatleru ar talejosiem merkiem - t.i. Saskanas centra nonaksanu valdiba. Tagad Zatlers var legitimi runat par vecajiem stikiem un nikiem....
:o)
:
Ha, ha, ha! Kangars no zoodārza, kas uzmeta lielu daļu sabiedrības un savus vēlētājus, sākdams brāļoties ar SC te kaut ko vāvuļo par politisko kultūru! Tādi bezgoži kā kagars zatlers tikai Latvijā var staigāt apkārt un muļķīgi smaidīt! Normālā valstī viņš jau būtu aizmēsts no politiskās skatuves uz vēstures mēslaini!
gg
g
Zatlers varétu mainīt uzvārdu aiz Zatlers rakstīt tiesiskums..... VALDIS ZATLERS TIESISKUMS. P.s Atrāk tas klauns ietu pensijā
lv
l
raudāja māte,raudāja zatlis
nav runa par kultūra,bet ir gan
n
jautājums par velnišķo mankurtu Olšteinu,kas pirms pāris mēnešiem Zatlera dēļ no partijas izstājās,tagad ar krievu hiēnām ostās,jo lūk ALGA (PORTFELIS) par atbalstu netika iedota un nu,haoss un anarhija ir Olšteina miesīgā māte... Pirms riet godīgus un krietnus cilvēkus,vajag rūpīgāk šo kalegulu pavērot - ja viņu neapturēs,aiz viņa līķu kaudzes paliks...
pardon,
p
nav runa par kultūru... tik daudz pļerkstu,ka nav laika pļerkstējumu pārlasīt pardon,noch mal
  • 0
  • 0
Ilmārs
I
Kultūra jau nevar izmainīties pāris mēnešos. Ja tāda ir bijusi gadu desmitiem - es teiktu pat, ka pēdējos septiņdesmit gadus.
y
y
Atceros, kā kliedza, kad neievēlēja Maizīti. Blēži, korumpanti, oligarhi! Izskatās, ka pašā, tā sauktajā, tiesiskuma koalīcijā netrūkst melotāju. Bet varbūt toreiz par Maizīti visvairāk kliedza tie, kas paši samelojās?!
meloja toreiz,meloja šoreiz,jo ir m
m
aicinājuma
  • 2
  • 0
Tie,kas balsoja pret Maizīti,šoreiz
T
Zatleru balsoja...tas pavisam skaidri redzams-nudien!
  • 2
  • 0
eksperts2
e
ne jau politiskā kultūra ir galvenais, bet godīga politika, ko var nodrošināt tikai atklātie balsojumi, jo aizklāti, slepeni notiek visas tumšās lietas, tumsā liela nauda dara lielas lietas.
veca sēta
v
Tas iet, kad savelk savelk sarkanās līnijas un tajās sapinās.
Amalija
A
Paslabum amekletas ir Zatlers, Kape ctad Zatlers neatsakas no valsst dzivokla un visam komunistiska rezim apreivlegijam kadas bauda Latviasj prezi? Tapec, ka visi vini tika doma par savu paslabumu, ka apmierinat savu alkatibu, egoismu uz valst un tautas rekina. Kad ulmanis un freiberga tiks izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra, kad viniem tiks atnemtas visas privlegijas, liela pensijas ko vina sanem apzogot Latvijas valsti un Latvijas tautu?
jā,jā Amālija (kas rudenī nevar nol
j
paslabum amekletas kapec ctad valsst rezim apreivlegijam Latviasj prezi, patiesi... bet pēc pensijas gan brauc uz Voroņež pakaļ,jo tur uz TĀS rēķina neviens nedzīvos,jo neesi taču Amālija,bet gan Avārija Maķovna Cuža
  • 0
  • 0
eseses
e
tikai neapvainojies zagler, bet tu esi pamatīgs idiots. v baltās č'ībiņās tevi redzēju guļam zārkā. debīliķis smirdīgais. kāpēc lia tevi vispār kaut kur ievēlētu girbēji sev siltu vietiņus sagatavot? impotents smirdīgais.
Vērotājs
V
Kā nav nekas mainījies? Ienāca Zatlers ar savu haosu! Tagad nu visi brīnās.
nav tik daudz ko vērot,
n
no tā haoss nemainās... un,kas gan ko brīnīties par smalku,toties - pagalam nelietīgu, plānu?
  • 1
  • 0
nu,nu!
n
Lai nu kurš runātu! Trīs nedēļas Zatlers kaut ko kombinēja un šeptējās, gala rezultāts " čiks" !
nu,nu -līdz čikam vēl tālu ir,
n
neviens taču no tā bara nosprādzis nav!
  • 1
  • 0
Guna
G
Vai tu tiešām neapzinies, ka sliktākais signāls esi tu pats. Tu nodevi tautu. Tauta tagad nodod tevi. Vislabāk būtu, ja tu noliktu mandātu, jo tevi pašlaik nemīl ne latvieši, ne krievi.
bet, kas mīl gunu un,kas var galvot
b
ka guna pati nodevēja nav?
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas