Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta - ZRP pārstāvji lūdz atsaukt informāciju par nesaskaņotu politisko aģitāciju piena paku regates laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva to Hei
I
Bet kā palika ar nemaksāto kredītu un sievas parādiem? Varbūt, ka nobalsoja, jo tie mūsu kratītāji tā īsti spēj pievērsties vienai problēmai.
Hei
H
Miers un Bērziņš - balsojam par Vienotību. Vienīgie kas nopalsoja par Šlesera īpašumu kratīšanu :)!
rusantro
r
Vismaz ZR izskatijās seksīgāk par citiem partijas pārstāviem. ZRP
Vārds
V
ZZS un SC jau sāk cīņu pret vārda brīvību.
to ola
t
tu jau gribetu lai KGB partija ZZS sevi reklame visa LV vini jau apnikusi ar savu Brigmani to veco kasi
zein
z
lasot apmelojošos & analfabētiskos komentārus sāk mākt šaubas par Zatlera kunga darbu nepieciešmību. varbūt labāk lai muļķi dzīvo tālāk savā nabagu zemē.
fein
f
Mani sen māc šaubas par Zatlera kunga darbu nepieciešamību, jo varbūt labāk, lai šis tautas muļķotājs dzīvo tālāk savā rezidencē nekā turpina aplaupīt nabagus, ko jau "veiksmīgi" ar Vienotību četrus gadus darīja, padzenot tautu no pašu zemes.
  • 0
  • 1
Ieva
I
Bet vispār, kā tad ar tiem reklāmas plakātiem? Tie klāt nenāk! Un arī uzrakstu, ka jābalso par to un to, bieži nav....Bet tieši pirms vēlēšanām tos vienalga ir jānovāc....
Ieva
I
Nu tad ir problēmas ar likumu, jo, jebkurš reklāmists zina, ka, produktu pilnīgi pietiek regulāri rādīt, un vairāk pirks to, ko vairāk rādīs, nevis, kura labās īpašības cītīgāk aprakstīs. Arī ar to materiālu izvietošanu: manā pasta kastē Vienotība ir izveidojusies jau trīs reizes. Manis pēc varētu kaut trīsdesmit, taču citam, kas cer, ka reiz nāks cēlie bruņinieki, ar to būtu vairāk, nekā pietiekami.
Ko
K
Jūs te visi stresojat savā starpā,nu lai nes un staigā vieni vai otri, ja viņiem nav ko sakarīgu dartīt, vai Jums nav galvas uz pleciem, lai pieņemtu savu pareizo lēmumu ejot uz saeimas vēlēšanām.
darbs KNABjutai
d
Skrīveros maza meitene vakarā staigā pa dzīvokļiem un palīdz mātei iznēsāt 'Vienotības' anketas
...
.
šī komentāra autors ir šizofrēniķis. Ticamības moments ir tieši tāds pats. Ja tā būtu, tad jāziņo knab nevis jābļaustās komentāros. Jā, šeit taču ir iespēja, ka noticēs, vai ne?
  • 1
  • 0
ai,ai
a
Var būt Zatlers var atsaukt savu rīkojumu Nr.2.?
to ārprāc
t
pusaudžus un pat mazus bērnus izmanto ne tikai ZRP ,bet arī Vienotības politiķi savasVienotības partijas reklamēšanā ,bet KNABša jutina to jau neredz, jo jenotu vinķelis galvā sēž
ārprāc!
ā
nekad iepriekš neviena partija nav atļāvusies izmantot pusaudžus savas politikas veidošanā. un te nav stāsts par zrp jauniešu nodaļu, bet par zatlera kodolu un viņu pretīgu pieeju iesaistot pusaudžus savai uzvarai.
Nu jau...
N
Kas nu kuram pusaudzis. ZRP kreklos staigāja pieauguši cilvēki vecumā virs 25 gadiem. Un kurš cilvēks tieši no Zatlera kodola ir pusaudzis? Jā, gados salīdzinoši jaunāki cilvēki kā pierasts, kas vēl kļūdās un mācās, bet vismaz man tas dod cerības, ka būs labāk, jo viņi nāk ar patiesu un aizrautīgu vēlmi strādāt Latvijas labā. Vai tas nav labāk par jau gadiem ilgi politiskajā sistēmā esošajiem kandidātiem, kas varbūt nekļūdās organizējot priekšvēlēšanu kampaņas, bet tik smalki mums visiem lēnām piegriež skābekli?
  • 0
  • 0
Konkrēti
K
Ko tad viņi TĀDU dara ar tiem pusaudžiem??? Iedod bukletus izdalīt?
  • 1
  • 0
Zoja
Z
Neko nesaprotu! Labi krusts, pasaulē aizsargāts simbols. Jo aiz tā cietušie, ko normāli kara veči ciena. Bet kāpēc tā partija nodēvēja sevi par Slimnieku partiju? Vai domā, ka masīnām ar krustu jāvadā dakteri pusdienās. Kaut kāds sviests.
!!!
!
Zoja, davaj stoja!
  • 1
  • 0
Oma no laukiem
O
Vakar Ogres pilsētas svētkos ZZS dalīja konfektes ar partijas nosaukumu, ka arī pīrādziņus. Vai tas arī ar kādu būtu jāsaskaņo - par velti pīrādziņu vai konfekti nevarēs dalīt ?
Gurkis no pilsetas
G
jasaskano gan!
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas