Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - ZZS vienprātīgi kā premjera amata kandidātu izvirza Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma - ultima
O
ZZS lai apkauno sevi cik sirdis var izturēt! (Lemberga stils - nepārtraukti ņirgātes par šo valsti!) Apkaunojums Latvijai no viņu vēlmju piepildījuma gan būtu tik milzīgs,ka mēs pasaules priekšā ilgi to nespētu nomazgāt! Tā kā viss atkarīgs no mūsu prātiem un inteliģences pakāpes!V ar jau būt, ka to vājprātu mums vajadzētu piedzīvot, lai sāktu reāli domāt! Skat, arī krīze māca dzīvi kritiskāk pārvērtēt!
onkuls
o
Tā 08.07.2010 11:33 Pēc "Factum Group" iedzīvotāju aptaujas, ja vēlēšanas notiktu ŠODIEN, jūlijā, 10.Saeimā : 1)"Saskaņas centrs" iegūtu 29 vietas. 2) "Vienotība" (JL,PS,SCP)- 24 vietas. 3) ZZS - 18 vietas. 4) Visu Latvijai! - 15 vietas 5) "Par labu Latviju!" - 9 vietas. 6) PCTVL - 5 vietas... Taču vēlēšanas būs 2.oktobrī, tāpēc atliek cerēt, ka tauta pēc tukšas muldēšanas būs pārvarējusi savu personīgo debilitāti un ar pilnu atbildību dosies uz vēlēšanām :):))
ultima
u
Vai tiešām ZZS nevar beigt sevi apkaunot? Cik tad var. Nederīga kandidāta izvirzīšana vēlēšanās atņems balsis - gan tās, kas būs par Lembergu, jo kandidāts nederīgs, gan tās, kas varētu balsot par ZZS, bet Lemberga dēļ to nedarīs.
pro
p
aha 09:36 Bilde labā "sulainis un vagars ar zemenēm" autors ZZS, tad lūk kāpēc šitie jaunie tirliņi (padomnieki) vajadzīgi tajās partijās, kā vecajos labajos kompartijas laikos, audzina jauno komjauniešu maiņu. ---------------------------------------------------- ---------------------- Es arī par to mizanscēnu padomāju, ka PR nošauts garām - nu tiešām pārāk pakalpīgs un kusls tas pavecais jauneklis. Būtu vismaz čomisku smaidu izspiedis... Un pundurapalītis rožainiem vaidziņiem tieši kā velns latviešu pasakās. Skaidrs, ka viņš nekad neies par premjeru. `Mājās` tik daudz darba.
aha
a
Bilde labā "sulainis un vagars ar zemenēm" autors ZZS, tad lūk kāpēc šitie jaunie tirliņi (padomnieki) vajadzīgi tajās partijās, kā vecajos labajos kompartijas laikos, audzina jauno komjauniešu maiņu.
Bizīte
B
Ja nebūtu tik skumji,varētu arī smieties.....
mammaDaba
m
lai tak virza - tā viņiem tradīcija. pirms vēlēšanām virza, pēc vēlēšanām plāta rokas :D
Sahatij
S
bildes vajag likt seerijaa ne tikai A.Lembergs no labaas eed zemeni, vareeja veel -A.Lembergs zem egles liek smago Puzes mežaa...
alberts
a
Lembergs PĀRI visam.Viņš neko nemak darīt,izņemot slaukt naudu no Ventspils ostas."Slaucejus" par valstsvīriem,šķiet kautkur dzīrdets "lozungs",tgur gan bija runa par "ķēkšām".
spunde
s
Noželojamā valsts,- dāsnais kukuļu dāļātājs mierīgi gatavojas kandidēt uz premjera vietu! BEZPRIĢELS, BEZKAUNīBAS KALNGALS. Un debīlie latvieši par to čigānu balsos...mierīgi.
idiotisms
i
Vai tiešām tagad vēl taisīs ministru un potenciālo cietumnieku apvienību
eksperts
e
Iesaku,katrai partiju apvienībai padomāt,varbūt viņiem arī ir kāds potenciāls cietumnieks priekš reklamēšanās,jo patreiz tas pie mūsu ļautiņiem ir topā un tai partijai kurai MK vadītājs būs potenciāls cietumnieks var savākt vismaz 25 procenti balsu.Tas labi strādā un to pašu saka arī eksperts stendzis
Mjaa
M
Tagad gan katru dienu JL rizhene staigaas noraudaajusies un apchuraajusies. Nabadziite.
He he...
H
Vai no lemja baidaties , tāpēc ka paši esiet tupi un glupi? Un vai s. eļerkte no Vienotības mazāk zagusi kā lembis?
KLM
K
tas ir kārtējais ZZS triks, lai par šo nožēlojamo savienību vēlētājs nobalsotu un viņi tiku kamanās! .................................................. ............................................................ un uz kamanu sāniem jauns uzraksts - mutatis mutandis - un zirgu vietā kamanas vilktu Bresis un Brigmanis - bijušie draņķēna kolēģi augstos poļitruku amatos....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas