Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināts (19:21) - Straujuma neaicinās jaunajā valdībā Pavļutu; RP iespītējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zatleriesiem vajadzetu Vienotibai n
Z
Par to ka Vienotiba vispar ar tiem idiniem runa un nosledzot ligumu palidz siem notureties virs udens, es vinus triektu elle tos Zatlera Maskavas pucistus vini nevienam nav vajadzigi..
Moskaliem problema..
M
Gazproma sulainis Pavluts paliek aiz borta..
...
.
Tas Pavļuta reemigrācijas plāns bija vien ķeksīšpasākums, tas sabojāja manas domas par Pavļutu.
Wtfck
W
nu un kāda jēga Laimdotasprāt ir mainīt cilvēku 9 mēnešus pirms nākamajām vēlēšanām? vai no tā pusdarītie darbi ātrāk izdarīsies? ļaujiet taču pabeigt iesākto.
vauva
v
Viena laba ziņa. RP nepadodies!
Kristaps
K
Lieku derības, ka iemesls, kādēļ Pavļutu negrib redzēt jaunajā valdībā, ir saistīts ar "Ekonomikas jomā svarīgākie turpināmie darbi ir [..] ES sturktūrfondu līdzekļu plānošana saskaņā ar Nacionālās attīstības plānu." un to, ka daži labi cilvēki grib savām interesēm novirzīt ES naudu.
opis no laukiem
o
Lasu komentārus un brīžiem nesaprotu kurš tad sastāda valdību Pauļuts vai Straujuma? Interesanti, starp Pauļutu un Straujumu notiek tāda pati cīkstēšanās kā starp Streļčenko un Strīķi. Ja prezidents valdības sastādīšanu uzticēja Straujumai tad tas viņai arī jādara un tiem kas saņēmuši kurvīti ir jāsamierinās,nevis jāspītējas.
Kāķim jāsmejas
K
Ej! Abi plikpauraini, deguni līdzīgi, lūpas, bet it sevišķi zods un tad vēl brilles....Vajadzētu palūrēt, vai apkābiksītes un zeķes arī vienādas.Tad viņi nekam neder, vaine? Nez vai Demiters klavieres ar spēlē?! Tad pavisam traki. Un Pati Straujuma nāk no Latgales, bet tur visi skaisti dzied un spēlē kaut vai vijoli. Par Laimdotu viss jānoskaidro no A līdz Z, citi....
nagi
n
Aizdomīgi abiem zilas šlipstes.
vl
v
Par to ka Pavļutu neņem valdībā Straujumai uzreizes divi žetoni.
Dr.xy
D
Pavluts prieksa,Pavluts pakala,valdiba sadi pavluti nav vajadzigi. BET !!! Ar kadam tiesibam si tante "laimesdeveja ",un betongalva no viesu nama " Komunisma Kajinas " nosaka kurs Latvija bus valdiba,un kurs nebus ?! Jo atrak sis abas abstraktas figuras nozudis,jo labak Latvijas Valstij un latviesu tautai.
tantuks
t
Ekonomikas ministram jabut ekonomista izglitibai,neviss muzikalai.Nu sitas kungs smuki izskatas ka papira puke,bet no ekonomikas jatur vins pec iespejas talak,jo nezin nevienu ekonomikas likumu rakstito ,kur vel nerakstitos. Pareizi dara Straujumas kundze,ja neder tad neder darbam.
Tenis
T
Tantuk, ir fantastiski, ka ekonomists, policists vai sētnieks prot spēlēt klaviere vai kādu citu instrumentu, bet slikti, ja politikā lien komponists vai kāds pop- dziedātājs. KO ta, piemēram, I. Kalniņš ir gudru pateicis?
  • 2
  • 1
Partokrāts
P
Kā partija gan ZRP,gan tās hibrīds RP ir tas pats,kas sierā caurums,bet par Pavļutu - tā saucamajai Vienotībai nav pieņemami intelektuāļi un kur nu vēl,ja prot spēlēt klavieres ! Vainīgais Zolitūdes nelaimē ir atrasts - Pavļuts - viņa klavierspēle radīja vibrāciju un Maxima sabruka,bet viņš neuzņemās atbildību!!!Toties apsveicama ir valdības deklarācija,kurā kā galvenais ir minēta Zolitūde,ne Latvija un tās tauta. Nenoniecinot notikušo,nemazinot to nelaimi tomēr jāatzīst,ka valdības deklarācijas filozofi savos saulainajos sapņos par "sili"ir iebraukuši auzās.
stingrā mamma
s
Pareizi Straujumas k-dze dara, ka Pavļutu komandā neņem, -- Pavļuts kopā ar tās pašas RP Ķirsi un Slavu Dombrovski, Zolitūdes Maksimas Homburga Torpejam klanoties, sacākarēja jauno būvniecības likumu un labot i netaisās. Pavļutam Homburgi vajadzīgi, jo Sweedbankai neatdoti vairāk nekā Ls 100 000. Nafig to pižonu.
Ilze
I
Kas tie komentētāji, tik ciniskus, prastus, nepamatotus komentārus riebjas lasīt. Vai tiešām Latvijas sabiedrība tk tālu degradējusies/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas