Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Papildināts. PCTVL grib panākt, lai nepilsoņi varētu balsot pašvaldību vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lalala,tralala
l
Nu taisniba jau vien ir.latvijas strelnieki bija pasi lielakie "vectetina Lenina"sabiedrotie,un tiesi latvijas strelnieki apsargaja "vectetinu".
lalala,tralala
l
ta jau var viens otram atvainoties un atvainoties,bet jega no ta nekada.gan krievi,gan latviesi ir ka suni,politiki pamet kaulu,un tad nu mes visi sitamies ap to kaulu ka tadi duracini,a tie tur augsa sez un smej.
lalala,tralala
l
nu taisniba jau ir latviesu strelnieki apsargaja" vectetinu Leninu".
zivs
z
Tie, kuri balsos par PCTVL vai Saskaņas centru, balsos arī par krievu valodas pielietošanas un Krievijas politiskās ietekmes palielienāšanu. Pārējie solījumi ir ēsma uz kuru uzķerties.
Dvins
D
Š0 partiju jau paši krievi neieredz, pat Daugavpilī.
Йа креведко
Й
Sirdsapziņa, vainas izjuta... Sajūtiet vainas izjutu par saviem senčiem! Tad draudzēsimeis!
Йа креведко
Й
Ne, jūsu sarkanajie SS strēlnieki bija pirmie, kas īstenojā Krievijā un Baltkrievijā genocīdu! Tādēļ tieši arī jums jāatvainojas pirmajiem! Ko? Latvijas valsts tobrīd nav bijis? Tas nekas, visas tās jūsu atrunas jeb otmazkas neder jeb ne kanajut))) Jo jums jābūt taču arī sirdsapziņai par saviem senčiem, kas to genocīdu ir īstenojuši. Ja jums būtu sirdsapziņa, jūs sen jau būtu atvainojušies krievu tautas priekšā. Bet jūs, acīmredzami, esat bezkaunīgie diedelnieki)) Uzskatāt, ka visi jums parādā, bet paši ne par ko negribat atbildēt)) Ak, jūs, nebēdnīgi bērni))) Labi, piedodam jūsu bezatbildību, tikai neplijieties mums virsū ar savu "okupāciju" un pārējām pasakām)
lasītājs
l
Pēc tam krievu valodu par valsts valodu, vēl mazliet vēlāk krievu valodu par obligāto un tad jau vairāk neko nevajadzēs. Pat atkarību formalizēt ar kaut kādu okupācijas pasludināšanu būs tikai lieki izdevumi. Un visi tie Rīgas Dinamo hokeja fani ir liekami šitajā pašā kastē. Tā tik turēt!
Zigurds
Z
Kamēr Krievija nav atvainojusies par genocidu pret latviešiem un par okupāciju, nav domājusi par zaudējumu atlīdzināšanu, ar šim okupantu mantiniekiem un iekarotājiem nav ko runāt. Tie ir lielkrievu šovinisma paudēji un putiniskās čekistu valsts piektā kolona. Kura "pateicoties" godmaņiem un birkaviem ir legalizējusies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas