Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par EP prezidentu ievēlēts bijušais Polijas premjers Buzeks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pedants
p
re = redakcijai
pedants
p
kl 14.07.2009 14:28 Nesaprotu, kāpēc Dienas redakcijā nav neviena cilvēka, kas paskatītos, kā latviski (LATVISKI! LATVIEŠU VALODĀ!) jāraksta šī politiķa vārds: Ježijs! ----------------------- Droši vien notikusi masveidīga paaudžu maiņa, jo agrāk "Dienā" zināja gan, ka poļu "rz" nozīmē "ž". Pskatījos "Dienas" arhīva statistiku Buzeka vārda rakstībā, tā ir tāda: Ježijs - 24 reizes; Jeržijs - 1 reizi (2000); Jiržijs - 1 reizi (2001). Arhīvā vispār redzams, ka citvalodu vārdu pārņemšanā "Dienas" cilvēki kļūst aizvien nezinīgāki. Piemēram, aizvien biežāk tagad lasām par "Bekingemas pili": Bakingemas pils - 97 reizes (4 no tām - 2009) Bekingemas pils - 44 reizes (6 no tām - 2009) Tad jau labāk "Bukingemas pils", vismaz rakstībā līdzība :) Par Hilariju Klintoni un Parisu Hiltoni gan prieks. "Hilerija" un "Perisa" vairs "Dienas" slejās neparādās. Cerēsim, ka nākamā paaudžu maiņa mums atdos arī Antonijus un tie "Entoniji" vairs neliks diendienā izsaukties kā klasiķim Pēterim Ēterim: "Ena, kur Edams?"
...arī Edgars
.
...p.s neko neesmu teicis par savādumu,bet gan par citādumu! ...un par rubiku gan nebalsoju,nesaprotu kas tev manis teiktajā lika tā domāt!??
borcinsh
b
...Ty ne pej segodnya bolshe ! ...ochyen - bujnij kogda pere....
DRAK
D
ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ЯЗЫК - ЛАТЫШСКИЙ! НИКТО ЕГО НЕ ОТМЕНЯЕТ!!! ЕСЛИ ТЕБЕ ТАК НЕ НРАВЯТСЯ РУССКИЕ И РУССКИЙ ЯЗЫК - ВПЕРЁД ИРЛАНДИЯ ТЕБЯ ЖДЁТ.... ТАМ ТВОЯ НОВАЯ СИБИРЬ!!! :-)))))
DRAK
D
СЛУШАЙ ЕДЬ В КИТАЙ ТАМ ЕЩЁ ПОКА КОММУНИЗМ, А ТО ТЫ ПРЯМ ЖИТЬ БЕЗ НЕГО НЕ МОЖЕШЬ.
gudrais
g
Labas ziņas, tas nozīmē, ka moskaļu nekrietnie meli tiks pienācīgi atspēkoti. Poļi nav tādi mīkstie sarkano pakaļu laizītāji kā letiņi. Man gan vēl vairāk patiktu, ja šo amatu ieņemtu kāds no dvīņubrāļiem Kačiņskiem.
Biagiotti
B
Eiropas Parlamentam ir priekšsēdētājs, nevis prezidents. Kaut vai ielūkojaties šīs plenārsēdes darba kārtībā un vēlāk protokolā.
Gogi
G
...zinot poļus,viņiem ir svarīgas tikai savas intereses,un neredzu iemeslu balsot par poli,un poļiem vēsturiskā izpratne ir daudz citādāka nekā mums! ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------------- ne tā kā letiņiem, ka tik ielīst dupsī tā dziļāk, vēlams bez ziepēm. Latvijai ir 1. vieta Eiropas direktīvu ieviešanā - citādi dziļi pakaļā. Poļiem ir ražošana un viss pārējais.
es
e
Latviešiem ir divas lielas nelaimes - Godmanis un poļi...
es
e
varbūt kāds pasacīs, kurš vēl kandidēja uz amatu...
Zigurds
Z
Poļi nogāza no troņa savus komunistus un viņu vadoni Jarzeļski nosēdināja uz apsūdzēto sola. Latvieši mēmā sajūsmās skatījās, ka komunisti apmeta kažokus uz otru pusi un ievēlēja viņu vadoņus par saviem līderiem. Iebalsojot zvērīgus Latvijas ienaidniekus Eiroparlamentā . Tādi kā ...arī Edgars 14:21 droši vien balsoja par Rubiku un poļi, kuri nekad neiaizmirsīs Katiņas slepkavas, viņām liekas savādi.
x - man
x
Latviešus nekad neievēlēs,baigie zagļi.
kl
k
Nesaprotu, kāpēc Dienas redakcijā nav neviena cilvēka, kas paskatītos, kā latviski (LATVISKI! LATVIEŠU VALODĀ!) jāraksta šī politiķa vārds: Ježijs!
...arī Edgars
.
...zinot poļus,viņiem ir svarīgas tikai savas intereses,un neredzu iemeslu balsot par poli,un poļiem vēsturiskā izpratne ir daudz citādāka nekā mums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas