Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Par labu Latviju" logotipam pārmet neatļautu dizaina izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kā radās AŠisti
K
Kas netic, paver Hitlers savulaik nošpikoja ugunskrustu - radās FAŠISTI. PLL nošpikoja Target Corporation logo - radās AŠisti.
baigi jau nu originals logo
b
tad nu gan Zane smagi pastradajusi - nospikojusi Target Corporation logo, ko tie izmanto visa pasaule jau gadus trisdesmit:)
Nasing spešal!
N
Ne pirmais ne pēdējais Stendzinieka plaģiāts - kā tad bija ar runājošajiem akmeņiem? Arī zagta ideja.
tendence
t
Par labu Latviju reklāmas kampaņā varētu izmantot likumīgo zagļu nozagto māju Ogrē. Esam gatavi to attiecīgi noformēt pirms pēdējais no ģimenes pamet valsti. Vispiemērotākie šķiet milzīgi asins sarkanas krāsas plankumi uz baltajām ķieģeļu sienām, jo tie saskan ar valsts Hipotēku bankas, Ogres pašvaldības un tiesneses ar SS uzplečiem Mārītes Veseles koncepciju, kuru tālāk realizējusi tiesu izpildītāja Aiga Augustova. Durvju priekšā iederētos zārks ar uzrakstu Ar domu par rītdienu. Logos varētu izlikt plakāta izmēru Paņko, Neverževska un Bartkeviča portretus un fonā atskaņot bēru maršu.
jupis
j
Stendzenieks taču neko neprot radīt no jauna, tikai nozagt un mazliet pārveidot; tas ir pierādijies jau daudzreiz un šis ir tikai kārtējais apliecinājums, kas visnotaļ labi simbolizē arī konkrētā politiskā spēka faktiskās spējas un mērķus ;).
standzinieks
s
Bet tā taču ir nulle! Simboliski.
fiksais
f
Šī logo viens vēsturiskais nosaukums ir Bulls Eye. Tas bija simbols I un II pasaules kara lidmašīnām karoga krāsās - britu un franču eskadriļjām (līdzīgi kā to šodien izmanto Latvijas gaisa spēki). Buļļa acs logo bija arī populārs 40 gadu sākumā golferu pasaulē, kad tas kļuva par vienu no populārāko golfa putera zīmi. No 1962 gada tas ir US veikalu tīkla Target logo, līdzīgs atvasinājums jau redzams Origo logotipā, tāpat tevis pieminētajā Neilryde logo, kuru tas to izmanto jau no 1970. gada. Bet tāds ir šī džeka rokraksts - copy 1:1, nekļūdīgi! Galvenais, ka ir kāds kas par to visu maksā. Un dārgi!
dido
d
tikpat labi var teikt, ka NicePlace savu logo špikojuši no Neilpryde (
Jānis Bībelnieks-Bostonā AS
J
Nieks par Nice Place logotipu zagšana bet pagaidiet līdz Targert Stores savu mērī atradīs "Par labu Latvija" sludinājumos, tas var izmaksāt miljonus dolārus!!! Stupid!
PLL
P
Sākām ar zagšanu un tā arī būs
lilly
l
kaut kā jau sev uzmanība jāpievērš. malači! :)
to lomix
t
Bet starp citu, Vienotība būtu reāli vinnējusi ar šo
Krims
K
ir amerika veikali target stores un logotips ir ari tur lidzigs: , ka ja ir nozagts tad no amerikas
ni ni
n
Ak Dievs, cerams, ka Diena nevēlas aizliegt sarkanu apļu ar punktu vidū lietošanu. ----------------------------- baigi ana-nālie apļi vispāŗ
idea
i
Ja jūs uzmanīgi pavērotu labiešu logo, tad redzētu, ka apļi ir novirzīti no centra. Tas labi bija redzams tēvē studijas kopplānā - apmales bija matemātiski transformētas, tautiski runājot sabūvētas šķībi-greizi, bet no patentu viedokļa nāvīgi gudri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas