Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Par nākamo prezidentu apspriedīsies ar tautu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu, paglupo pāvisko narcisu Rieksti
N
var iedomāt izcili stulbeņi un deģenerāti.
birka
b
Sis kasas ka utainais un sadu vel par prezidentu kads ir sadomajis, tiesam idiots. Vai tikai tas nebus, kurs vinu virza, zaglis, bandits Skele un vina lelle Kika?
kārli, nāc !
k
kaimiš tiaki kaimiš
Ida
I
Kaut kads vajprats! Ta tacu ir viuslielaka nekauniba un necina pret latvijas pilsoniem, ja sadu kretinu, Latvijas valsts izlaupitaja Skeles un TPzaglu bandas sulaini Riekstinu kads piedava ka Latvijas prezidentu. Riekstins pec dabas ir narcists, egoistiskis, alkatigs smerdelis, kuram interese tikai un vienigi tikai privatais labums kadu vins var gut no Latvijas valst maka un viss parejais vinam ir pie kajas...to vins ir demonstrejis katru dienu kops ielida Latvijas Arlietu minstrija. Rikestins sez NATO un kluse ka meli d..sa ieravis, jo baidas izteikt jel kadu viedokli pret Krieviju, kura ir okupejusi Ukrianas valsti. Latvijas tauta vekl valsti no krizes kuru izlaupija Skele un TP , ieskaitot Riekstinu, tacu Riekstins katru nedelu uz Rigu lidinas biznesa klase, kopa ar savu pieguletaju (iespejams ka ta ir vina sieva). Ka labakais Latviajs prezidenta pretindents ir Egils Levits, kurs ir tik daudz laba darijis latvijas valsts atjaunosana. Ka labu ir izdarijis sis divkosigais smerdelis Riekstins, iznemot, piepildijis savu kabatu uz tauats un valsts rekina sanemot lielu aglu un lielas komandejumu naudas...??
omīte
o
Es un mani paziņas ir TIKAI PAR BONDARU un vissssss
Sventa
S
Ak jā,Bērziņu nepieminēju.Nu laikam tāpēc ka par viņu pat runa nevar būt,un abi ar Straujumu varētu zust prom no politiskās skatuves uz visiem laikiem.
Sventa
S
Nekādā gadījumā ne Levitu,ne Riekstiņu.Bondaru jā.
arturs
a
Ja godīgi, tad ļoti labi cilvēki uz šo amatu vairs nepieteiksies. Kā tauta nozākāja VVF pēc amata atstāšanas. Zatlers no laba ķirurga kļuva par klaunu. Visas avīzes saskaitīja dzīvokļa tāmi. Kur labam, godīgam, gudram un veiksmīgam cilvēkam ir stimuls kļūt par LV prezidentu? Tāpat ir skaidrs, ka būt ideālam un patikt visiem nav iespējams. Tauta vajag tādu, kuram nevajag lielu algu, kurš gatavs atteikties no savas privātās dzīves, atteikties no savas esošās karjeras vai biznesa, visu norakt un pēc 4 vai 8 gadiem dzīvot valsts piešķirtā trīsistabu dzīvoklī Purvciemā. Un ja vēl ikdienā braukās ar tramvaju nevis limuzīnu...
arturs
a
Nu forši ka ar mums apspriedīsies. Ja mums pajautās, mēs arī ieteiksim to labāko - kurš vairāk banānus sasolīs...
?
?
dĪVAINĀ KĀRT'\A PAZUDUŠI TIE KOMENTI, KUROS TIKA PIEMINĒTI EBREJI, TUR PAT VIŅI NETIKA LAMĀTI. tĀDA PIE MUMS IR VĀRDA BRĪVĪBA, KO?
Tauta
T
Turpiniet meklet kandidatus... Lidz sim diezgan bediga izvele....
Sorenesens
S
Tiak Egilu Levitu! Tam, ka viņs ir ebrejs, nav nekādas negatīvas nozīmes. Taisni otrādi, ebreju vidū ir austākais pasaules izcilāko cilvēku procents. Mēs varētu tikai priecāties, ka tik gudrs, patriotisks un kvalificēts cilvēks vadītu valsti.
Auslanders
A
Ne, nepiekritu Ka tu secini "patriots" "gudrs" valsts ir pilna ar gudriem bleziem, kriminaliem politikiem Vina gudriba kaut kas ipass??? Levitz kvaliifikacija ir ka Jurists, nevis ka prezidents. . Manuprat. Levitz ir kakjis maisa, nepazistams ka persona, un neprognizejams. Man burtiski apnik dzirdet cik " gudri" ir cilveks. Musu politiki ir gudri, kriminali ir gudri.
  • 3
  • 3
Buba
B
Riekstiņu nevar, viņam nelikumīga māja jūras malā.
ha
h
Zvirbulēns grib savu mīļo Porošenko arī par Latvijas prezidentu? pareizi, jo Latvijā nezin kāpēc nešauj un neslaktē. Vajag laikam?
balss
b
ar tautu, ar tautu gan - dabūsim Taimiņu-II

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas