Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par neapdrošināta auto izraisītu negadījumu prasa atlīdzību 300 000 eiro apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spokainaa
s
Esmu pārliecināta, ka LTAB strādā prātīgi cilvēki un zina, kad jāmaksā. Kā minēja kāds no komentētājiem - maksā vainīgā apdrošinātājs. Neatkarīgi no negadījuma notikuma vietas. Tā kā apdrošināšanas nebija, tad maksā LTAB un pēc tam piedzen (mēģina piedzīt) no vainīgā...
pret BALTIKUMS
p
lai veicas! To skudru pūzni vajag labi dziļi kustināt!
Gix
G
esmu procesā! :) tā, ka ceru uz labvēlīgu lēmumu! :)
pret BALTIKUMS
p
pret BALTIKUMU vērsīšos arī publiski. Noteikti par manu lietu dzirdēsiet arī TV, jo pašlaik vēl jāsagaida tikai daži svarīgi atzinumi. Pēc tam sāksies. BALTIKUMAM būs jāsaprot, ka ne visi apkrāptie nolaiž rokas un klusē, pieņemot situāciju. Ar mani tas neizdosies.
pret BALTIKUMS
p
Vajag tiesāties. Neļaujiet apdrošināšanas firmelei sev kāpt uz galvas. Jo vairāk tiesas procesu, jo mazāk būs nepamatotu atteikumu.
pret BALTIKUMS
p
OCTA likumā ir tā, ka maksā tas kantoris, kur mašīnu apdrošina VAINĪGAIS. Un pat, ja es izvēlos vislabākos un gadu desmitiem braucu bez neviena izraisīta negadījuma, tad tas, kas piedzēries izraisa avāriju, sakropļo mani un pats nositas, ir tas, kura apdrošinātāji segs manas sāpes, operācijas, rehabilitāciju un ārstēšanos. Bet BALTIKUMS, redz, izdomāja, ka viņiem nebūs no kā piedzīt to regresa prasību, jo dzērāji bija uz vietas beigti. Tāpēc par viņu ķīlnieku kļūstu es - BALTIKUMS man nemaksā par operācijām, bet pieprasa, lai ļauju iesūdzēt tiesā vismaz mediķus, kuri glāba manu dzīvību, lai tikai varētu no kāda dabūt naudu.
reklamists
r
Dargie autovaditaji!! ja, kas tads notiek, meklejiet zurnalistus, griezaties Tv- tikai darat kaut ko!! tas ir vienigais veids, ka post sovjet valsts ar apdrosinataju visatlautibu var tikt galaa. Nu jau ari viniem-apdrosinasans kompanijaam sakas konkurence!! Jo vairak mes lasisim un liksim mainit liguma punktus, jo labak tas bus visiem. Ja mes te pacivinam, draugam, draudzenei vai mammai izstastam, apdrosinataji turpina savu nekaunogo gajienu! VIENMER ir kaut kas vismaz jamegina darit, lai pasiem pecak nav jacikst.
Ifs Pifs
I
If ir vēl negodprātīgāks kantoris par Baltikumu! ļoti nepatīkama un bēdīga personiska pieredze. Ejiet apkārt If-am ar līkumu!!! Krāpnieki, kas izdomā visu, lai tikai nepildītu savas saistības.
Artis
A
BTA tiešām nevienam neiesaku! Nav bijusi darīšana ar OCTU, bet ar veselības apdrošināšanu! Uzrādās neskaitāmi iemesli, kāpēc viņi negribēja maksāt!
!
!
Preilu saldais atvera Preilu rugto, tikai degenerats, protams, aizmirsa, ka atrodas cita pasaule.
pirms izmaksāt
p
vajadzētu vēlreiz pārliecināties, vai par Īrijas teritorijā notikušiem negadījumiem zaudējumus ir jāsedz Latvijas birojam vai tādam pašam Īrijas birojam, jo pretējā gadījumā tiks samaksāts bez tiesiska pamata, līdz ar ko arī regresa prasība būs lemta neveiksmei
Arnis 3
A
Ja grasās braukt dzērumā, tad OCTA esamība vai neesamība neko nemaina. Tik un tā būs regress pret vainīgo.
Gix
G
Manas domas par BTA. Policija sākotnēji, informēja, ka vainīgs otras mašīnas šoferis, tad atbrauca pārstāvis no BTA "palīdzēt savam klientam aizpildīt visus dokumentus", pēc kā policija paziņoja, ka vainīga esmu es, beigās vainu sadalīja uz pusēm. BTA izmaksāja pusi no summas par mašīnu. Policijā pārsūdzēju lēmumu, atzina, ka neesmu vainīga, iesniedzu BTA policijas lēmumu, bet viņi atbild, ka neuzskata to par pietiekamu pamatojumu, ka policija mani atzinusi par cietušo, lai izmaksātu visu summu.
K
K
Bagāti dzīvojam, ja varam atļauties nepirkt OKTA. To, ka "Baltikums" nemaksā atlīdzību lasu 1. reizi. Par BTA gan ir dzirdēti pat vairāki stāsti. Vienā, tiešām, cietušais tika padarīts par vainīgu un atlīdzība nav izmaksāta. Cietušajam nācās krāt naudu cita auto iegādei. Pēc šī gadījuma es arī BTA neko nepērku.
hmm
h
Ceļu satiksmes negadījums noticis 2006.gadā Īrijā, un to izraisījis kāds 25 gadus vecs Preiļu novada iedzīvotājs, būdams alkohola reibumā, ar BMW markas automašīnu. Tā rezultātā bija viens bojāgājušais, trīs cietušie, kā arī zaudējumi nodarīti četrām automašīnām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas