Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par plaģiātu un humanitāro izglītību Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
a
Jorgs
J
Vai kāds zina, kas notiek tagad, pēc divi nedēļām? Vai rektors ir reaģējis, vai ir teicis savu galavārdu?
meitene
m
Es par vienu, Jūs - pavisam ko citu...
klusā
k
Var redzēt, ka manta, nauda un vara padara aklus ne tikai politiķus... visa valsts varza ir akla no mantkārības un plusā tam vēl nāk negodīgums un citu autoru intelektuāla darba zagšana. Te nav ar ko lepoties!
meitene
m
Nešaubos, ka esat arī izmēģinājusi arī šādus paņēmienus. Tikai atcerieties, ka svētītais ūdens neaizbaida no godprātīgas amatu pildīšanas.
klusā
k
Latvija jau sen ir 199 vietā. Ar vai bez kūļiem. Šito mafiju pat ar svētīto ūdeni neaizbaidīsi.
pavasarainajam
p
Cik sakarīgi uzrakstījāt!
pavasarainais
p
Heijā! Visu LU kuiļu atbildes sitiens Mauziņam - sazvērestība ar SAB valsts noslēpuma liegšanai! Tagad kā Šekspīra traģēdijā - būs līķu pilna skatuve! T.i. - Mauziņš-Hamlets, nokrīt sadurts un saindētā vīna pievārēts, tomēr brīdi pirms tam paguvis nodurt Karali-Filozofu-Fenomenologu! Priekškars krīt un skatuves priekšplānā bālā gaismā bāli iznāk bāli otrās šķiras spēlētāji, kas ieņem visu nodurto un nežēlīgajā cīņā savstarpēji novākto vietas! Un tad Latvijā uzplaukst tāāāāāāāda "zinātnes universitāte"......., ka nokļūstam 99 vietā Āfrikas universitāšu vidū!
klusā
k
Tas būtu tikai tasnīgi. Nav ko tronēt uz citu darba augļiem, ja pašiem zirnis smadzeņu vietā.
Gulbinovičs
G
Te inetā viena aizstāvju grupa zem plakāta "Tikai fakti" ir it kā rakstījuši apmēram tā: ...Golubeva (līdzās Ķīlim), pazīstama kā humanitāro zinātņu liela nīdēja Latvijā..... Interesanti, vai šī S-Fonda stipendiāte tagad varētu kļūt par galveno filozofijas speciālisti Latvijā? Tā teikt, universuma neskaidrā miglāja skarto fainomenoloģiju nomainītu kosmopolītiskā masonu filozofija, balstīta "uz vispārcilvēciskām vērtībām, kurās kāda grupa vienmēr ir līdzvērtīgāka par citām, jo vēsturē ir bijusi vai nu neapšaubāmi vislielākā lielāka cietēja, vai uzvarētāja? To jautāju tādēļ, ka t.s. filozofu kopa Latvijā pēdējo divdesmit gadu laikā nav spējusi nodemonstrēt tādu skatījumu uz pasauli, kas būtu spējis ieinteresēt šeit vēl atlikušos dzīvojošos latviešus un latvijiešus.,
ak vai!
a
Ak vai! Kas tagad būs! Atlaisti! Vardarbīgi pārtraukta esošā esošuma meklējumi būtības fenomenoloģiskā apjēgsmē pasauliskojoties lietām un jēdzieniem! Ak vai!
zinītis
z
Neoficiāli avoti it kā ziņo, ka M. Auziņš izdevis rīkojumu atbrīvot no darba filozofijas profesorus, vienkārši tas vēl nav publiskots, profesori gatavo iesniegumu tiesā un Vispasaules progresīvo filozofu asociācijai. Kurš var apstiprināt vai noliegt šo info?
klusā
k
Pilnīgi piekrītu. Gaidīsim!!! Brīnumus.
klusinātais
k
Man arī šķiet, ka ir, bet ekspertu atzinuma aizkavēšanās arvien vairāk, kaut lēni, bet neapturami raisa kaut kāda aizdomu miglāja veidošanos.
klusā
k
Nu apdullinoši. Bet kādā ziņā? Ir plaģiāts vai nav? Kaut gan visiem skaidrs, ka ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas