Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Parādnieks lūgs DP noskaidrot, kurš baumojis par čečenu kopienas finansējumu

Viens no "Visu Latvijai!" līderiem Imants Parādnieks lūgs Drošības policiju noskaidrot, kurš izplatījis baumas par iespējamo čečenu kopienas finansējumu viņa pārstāvētajai partijai. "Kaut kas tāds jau bija gaidāms. Pilnīgs absurds," Dienai izteicās I.Parādnieks. Viņš kategoriski noliedz finansējuma saņemšanu: "Nekas tāds nav bijis.

"Partija neesot saņēmusi nevienu finansējumu, par ko Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nezinātu."Pašlaik gatavoju iesniegumu Drošības policijai, lai noskaidro, kas šādu informāciju izplata," teica I.Parādnieks. DP to iesniegšot ceturtdien."Koalīcijas veidošanā tagad ir trauslais posms. Kāda no pusēm uzskata, ka šāda apmelošana varētu kaut ko ietekmēt," par iespējamiem baumu izplatītājiem saka I.Parādnieks.

Ieņēmumu un izdevumu uzskaite par priekšvēlēšanu periodu KNAB jāsniedz līdz 1.novembrim, informē KNAB pārstāve Ieva Karlsberga. VL! finansējumi, kas saņemti no 5.jūnija līdz 2.oktobrim, būs publiski pieejami 1.novembrī. Savukārt no 1.janvāra līdz 5.jūnijam saņemtais finansējums KNAB jānorāda gada pārskatā. Tātad, ja VL! finansējumu no čečenu kopienas tiešām saņēmusi, KNAB pagaidām šādu informāciju nav saņēmusi.

DP šobrīd pārbauda izskanējušo informāciju par iespējamu šaubīgu finansējumu partijai "Visu Latvijai!". Tiek baumots, ka aizdomīgā finansējuma avots varētu būt čečenu kopiena Latvijā, ceturtdienas rītā intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja iekšlietu ministre Linda Mūrniece (Vienotība).

Otrdien Raivis Dzinatrs un I.Parādnieks izplatīja informāciju, ka pret VL!, iespējams, gatavojot nomelnošanas kampaņu. "Spēki, kuriem ir ļoti neizdevīga godīgas, nacionālas un principiālas partijas atrašanās valsts pārvaldē, plāno izmantot dažādus apmelošanas un provokāciju paņēmienus, lai izjauktu iespējamo Nacionālās apvienības atrašanos valdībā," bija teikts paziņojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas