Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pārbauda 750 000 latu vērtās kultūras kartes izveides procesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klubene
k
Pilnīgi piekrītu visam. Kas to murgu vispār izdomājis un kurš taisās to lasīt.?Pat kārtīgi atvērt nevar, kur nu vēl ievadīt un atrast.
Pēteris
P
Dod man ar. Es par 10000 uztaisītu.
Piebilde
P
Ļoti iespējams , ka normāla summa tai kartei būtu 75 000. Visādi tur nodokļi kā nekā summā ir jāietilpina, par pārējo, kas to lai zin.
Kate
K
Lietoju šo karti reizi gadā, jo esam spiesti ievadīt tur atskaiti. Formulējumi daudzām pārskata sadaļām neskaidri, pārprotami. Daudzas iestādes darba jomas vispār neaptver. Sadaļas izveidotas neparocīgi. Kad viss aizpildīts to aizmirstam uz gadu. Ikdienas darbam pilnīgi nevajadzīgi.
Juha
J
Kaa nez var paarbaudiit reaalaas izmaksas? Nu RIX uzraadiis, ka pie kartes izveides stradajushi 350 cilveki, pa 24 stundaam diennnaktii? Un taalaak? Kursh to spees apstriideet?
Als
A
Par šito mēslu miljons € ??? Atkal kādam būs jāiet pasēdēt!
Juhans
J
Bzjēdzības kalngals.
pārdoma
p
Cik žēl vēlreiz aizplūstošo simtu tūkstošu nevienam nenoderīgā pasākumā.....kam ir nepieciešama KK,kas ir tās lietotāji?????........atbildiet,argumentējiet! Kliedzoša naudas izšķērdēšana vēl joprojām!
hehx
h
"...un kur ...."nolikt kluci, tu gribēji teikt?
Igors
I
Nu kāds tur brīnums - "apguva " svešu naudu - savējo jau neviens nebūtu tik nedroši izsviedis vējā. Neliels sapnis - Latvijas karte , kurā būtu parādītas perspektīvas vietas , kur audzēt linus , nodarboties ar lopkopību un zivju saimniecību , kur audzēt graudus un kur attīstīt tūrismu , kur audzēt mežus un kur ....un tt.
inspekcija
i
Parociet Kultūras pieminekļu varzu! Tur taču visus gadus nav nekas darīts. Senkapu teritorijas pat parastā kartē nav ievilktas, kur nu vēl digitālā formā izveidotas. Arī citiem pieminekļiem nav nekādu aizsrdzības zonu kā vien likumā ierakstītais, bet reāli tās netiek ievērotas. Bet algas un prēmijas visus gadus ne pa jokam saņemtas. Par ko?
Ieva
I
Lietojam tos sistēmu jau vairākus gadus -normāla sistēma, bijušas kļūdas, tās novērstas, ko vajag ikdienas pienākumu veikšanai, var izdarīt. Pozitīvi, ka ir iespēja funkcionalitāi uzlabot
Karte
K
labi, ka uzsāks pārbaudi, tas pieliks punktu spekulācijām un nosakidros,kas tad ir kartes "aizmugurē", kā to apgalvoja RIX
lat.
l
Nesāks nekādu pārbaudi! Jums prāts? Padomājiet.
tejāters
t
turpinās, iesūkt, nohaltūrēt un reprezentēt kā augstākās raudzes. Vai tiešām cilvēki pārējos par muļķiem uzskata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas