Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Partiju pārstāvji ar suņiem pie Brīvības pieminekļa aiztur vīrieti ar atpogātām biksēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Diena, es negribu vairs neko lasīt par čurātājiem pie pieminekļa! Piegriezies jau. Labāk palīdziet risināt problēmu un rūpējieties, lai pašvaldība domā par pieejamākām tualetēm Rīgas centrā.
XXL
X
Vai suns būs arī partijas premjera kandidāts?
zorr
z
tur ir 24h kontroleta kamera. ko tur sargat?
Adatiņa
A
Tualetes ir vajadzīgas,tas ir viennozīmīgi ! Bet pastāv arī kautkādas robežas,kuras nedrīkst pārkāpt,,ja arī tu atrodies citā Valstī ,ja tu cieni šo Valsti ,tad pie Valsts simbolikas iet nokārtoties tas ir briesmīgi! Un ja nav iespējams šo jautājumu atrisināt ,vai tas ir nosodoši,ja cilvēki kuriem šī vieta ir svēta to nosargā ar suņiem,es uzskatu ka tas ir tāpat kā aizsargāt savas Valsts robežu!
Suņmīlis
S
Vecajiem perdeļiem baigi gribas paspēlēties. Paskatoties foto, suns šķiet vienīgā saprātīga būtne.
ano
a
Komentari ir tiesam nepieklajigi,bet to,ka nav atrisinata tualetes problema,tas nu ir fakts.
cangals
c
Labs Sunītis!!! Varētu tas profilakses pēc sakost pāris britu čurātājus, tad mož citiem tās nodzertās smadenes atsāktu darboties!!!
es
e
:) sunim jau olas arī vajadzētu piesegt citādi izskatās pēc maukas. :D to saimnieki pēc suteneriem un izskatās, ka pārdod viņi mildu. :D
jumors
j
Sirsnīgi novēlu apskatīties labi rūpīgi, kas tas par pieminekli - nav jau Mihailam Tālam. Un ja tad vēl nav skaidrs, kāpēc veči tērē savu laiku, tad vajag izlasīt brīvības pieminekļa tapšanas vēsturi. Ja arī tad nepielec, tad katram ir tāda brīvība, kāda pienākas. Pat ne saites suņa, bet kvaukšķa.
cd
c
politiski stulba izradisanas...ta vieta ,lai klusi iedotu pa purnu un iemestu kanala....pec menesa visa mizeju varza ne tuvuma neradisies.
Ideja!
I
Vispār man ir diezgan nikna kaķene, svešam tā parādīs nagus, ka vai nu! Ja es nopirkšu kaķu siksniņu, vai var piebiedroties?
???
?
Kāpēc otru sunīti neparādīja kārtīgi? Ja viņi tos maitas gabalus iztrenkās, labi vien būs! Tualete turpat blakus. Tik kāpēc viņi ar uzpurņiem? Nav jau pastaigā, dienesta darīšanās, jābūt pilnā formā.
Buratīno
B
Āksti!
Jānis
J
Es arī labprāt nomīztos pie tā pieminekļa...
ugo čavess
u
>beibei ------------------ nezinu par sūnām, bet es balsoju par suņiem, kaķiem un blusām! lai dzīvo dzīvā radība! hei, sūna, suņus vajag šlesera un šķēles olām uzrīdīt, lai nevairojas tik ļoti kā truši! piespermojuši pilnu latviju ar saviem vanckariem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas