Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pasta bankas projekts iestrēdzis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
T
T
smuki
Dolārs
D
Ja būtu tikai Saeimā, tad jau vēl nekas- ja galva cilvēkam strādā, tad nav ne vainas. Problēma ir tā, ka pamatā šie "krievi" ir tie kas, partijas finansē un savus ne pārāk tīros projektus tādā veidā dabuj cauri pilnīgi oficiāli. Bet maksājam par šiem projektiem mēs- pingvīni. Turklāt nupat jau izskatās, ka mūsu pingvīnēni un pingvīnēnu pigvīnēni turpinās maksāt par to aizņēmumu, ko iegrūda "krievu" Parexā.
lūriķis
l
Ar tādiem '' krieviem'',pilna Saeima:)
Š.
Š
Bildē redzams dēls, tēvs ir vēl izteiksmīgāks.
Normunds
N
Šajā jautājumā es gribu dzirdēt valdības un konkrēti Dombrovska galavārdu. Pietiks izdāļāt Latviju par sviestmaizi visādiem apšaubāmiem tipiem!
Berta
B
Vai tad miljardierim Mihailam Abramovičam nav, ko maksāt, un, savukārt, Latvijas valsts grib viņam ("Mono") uzdāvināt "Latvijas Pastu"? Kāpēc tam rīkļurāvējam, kurš visus gadus caur Šlesera kontiem finansē Latvijas Saeimas balsojumus, jāatdod "Latvijas Pasts" par viena šāda balsojuma cenu?
:))
:
Nē, tā mēsla dēļ mainīts likums par būvniecību kāpās
Elfinjahs
E
Kārtējais šlesera nodarījums valstij. To mēslu ir jāiesēdina beidzot.
Dolārs
D
Ja Mono ir "krievu izcelsmes biznesmen", tad es tagad rakstu arābu burtiem :-) Tas, ka viņi biznesu sāka ar krievu (lasi- VDK) naudu, vēl nenozīmē, ka viņi paši būtu krievi. Ā, nu jā! Odesu jau arī dažkārt sauc par krievu pilsētu un slavenais odesietis Žvaņeckis arī ir krievs.
oto skrūve
o
Mono ir pārtikas importētāju un šnapsa tirgoņu kantoris. Visus 90. gadus Mono plosījās pa privātajām muitas zonām, šmugulējot uz nebēdu. Mono bosiem bija bandītiska reputācija un padomju nomenklatūras saknes. Acīmredzami, ka Buldozerraķetes izmurgotais bankas un veikala simbiots būs brutāla šņabja bode ar atsevišķu kaktu, kurā dzērāji pret nekustamā īpašuma ķīlu (piemēram, aramzemi vai ganībām) varēs līzingā nopirkt Mono ražoto krutkas polšu. Baumo, ka Buldozerieši gribot izsist iecerētajām bodēm īpašu statusu - tiesības visu diennakti tirgoties ar apreibinošām dzirām. Skaista aina - par pāris polšiem tiek nopirktas visas depresīvo laucinieku zemītes. rezultāts - Latvijas laukos ir tikai trīs veidu zemes īpašnieki: 1) ārzemnieki, kuri jau iepriekš izķēra labākās Latvijas lauku platības 2) valsts, kuras pēdējie pleķīši tiek sistemātiski "buldozerēti" 3) krieviski runājošie un Maskavai lojālie Mono bosi, kuru saknes meklējamas Vidusjūras austrumu krastā.
sakāmais
s
no kreisās vai labās puses ceturtais ? :)))))
Dolārs
D
Vispār plāns ir skaists. Visās pasta nodaļās atvērtu Vesko Mini. Par cik Baltstor (Vesko, Vesko mini un Mego franšīzes devējs), kas ir arī bijušais Mego, pamatos nāk no Mono holdinga. Pēc kādiem gadiem, kad ekonomika atlabtu, tos pasta veikalus pārdotu kādam lielajam Rietumeiropas tīklam (Lidl, Carrefour vai Aldi) un kārtējo reizi labi nopelnītu. Kā jau tas bija ar Lateko bankas iesmērēšanu nabaga islandiešiem. Pasta banku pārdotu kādai citai bankai, kas grib strauji uzaudzēt muskuļus. Nerentablās atlikušās pasta nodaļas aizklapētu. Pārējo nopirktu kāds Deutsche Post un miers. Pasts ir privatizēts. Skaisti un vienkārši. Tāpat kā jau tagad ir sācies lidostā- atdala funkcijas, katru no tām pārdod un tad jau vairs nekas nav palicis, ko privatizēt. No vienas puses- pareizi ir, jo valstij ar uzņēmējdarbību nav jānodarbojas. Bet no otras- visu pārdodot (privatizējot) vienā gabalā, var pārdot dārgāk un vēl kādu laiku diktēt noteikumus, lai aizsargātu valsts intereses.
nobody
n
Kas ir Mono? Mono ir ceturtais cilvēks šajā bildē, un tāds ir viss Mono:)
experts
e
Kur vēl labāka reklāma Šleseram. Atnāk Frankenšteins – lidosta apstājas, pasts apstājas, paliek tikai gaudulīgi paziņojumi par atcelšanu, iesaldēšanu, apturēšanu, samazināšanu.
Aita
A
Cerams ka šis projekts izgāzīsies.... Pastam vajag noslēgt franšīzes līgumus ar lauku veikaliem, lai tie pārdod darkas un citus pasta pakalpojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas