Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Pašvaldības sit ar dūri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne kapeiku
n
jānoliek uz ekonimskiem pamatiem nevis jāuztur 20% komunistu iestādes-'uzņēmumi'. Uzņēmums ir tas, kas ir ekonomisks, visi citi ir bankrotējuši
ANNA
A
jā,tas jau sen nav normāli,ka pagasta pārvaldes vadītāji ar 300iedzīvotājiem saņem ap 800 euro mēnesī plus vēl piemaksas,un bez tam ik gadu algas pieaug,neskatoties uz to,ka iedzīvotāju skaits samazinās,taču medicīnai,izglītībai naudas nav....
Rasmuss
R
Ja jau visi partneri uzsver, ka nav iesaistīti sarunās par budžetu, tad liekas ļoti dīvaini, ka premjere uzsver, ka viss kārtībā! Laikam Laimdotai vecums nāk ļoti strauji! Straujuma tomēr...
alen
a
valsts darbiniekiem ari jabut lielakam algam par pasvaldibu darbiniekiem., un seviski tas algas janogriez meriem jo nekas tos nekontrole ka vajag
Nu jau gan te
N
tikdaudz nesaprašu vai arī maksas klaķieru saradies, ka riebjas! Pašvaldību funkcijām valsts vara nepārtraukti samazina līdzekļus! Tāpēc jau arī Latvija top arvien tukšāka! Tā kā Jaunsleinim taisnība. Jāmeklē nevis kompromisi, bet citi risinājumi, kas ir tautas un valsts, nevis varas partijas interesēs!
>nu jau gan te
&
Ka'var pašvaldības darbiniekiem algas var būt augstākas kā premjeram, cimk saņem pats LPS priekšsēdētājs. Lai viņi visi, sitot dūres, sāk ar sevi!
  • 5
  • 0
Emma Karkla
E
Seit ir tikai viens cels, visiem valst sparvalde stradajosajiem, prezidnetam, Saeimas deputatiem, ministriem, ieredniem, amatperesonam algas ir jasamazina par 50%, lai tiktu Latvija sabalanseti ienakumi. Ir tacu nenormali,ka tada nabadziga valsti kada ir Latvija valstst parvalde, Saeimas deputati, ieredni sanem algas ka partikusajas valstis. Ja kas, yad krizu laokos algas tika samazinatas visiem, sakot ar apkopeju, skolotaju, dakteriem, tikai algau nesamazinaja prezidentam, ministriem, deputatiem, ieredniem. Latvija pastavosais politiskais reizms ir neataisnigs, tas ir amorals un sapuvis no ieksam, lidz ar to ir sapyuvusas sos cilveku ieksas, kuriem nav nekadas taisnibas, godiguma izjutas. Latviajs valsst problema ir parvaldes alkatigais, ciniskais, nekaunigais aparats.
Dr.xy
D
Cik miljonus katru menesi,neparbaudot pensionaru ienakumus,lidz ar to nelikumgi sanem tadi pensionari,kuri sanem pensiju ari no Launuma Imperijas.Viniem pieder ari privatizetie dzivokli.Neviena pasaules valsti nekustama ipasuma ipasnieki nesanem socialo palidzibu.Konkrets piemers, viena persona sanem: LV + krievijas pensiju + Rigas pasvaldiba samaksa rekinus par vinai piederoso 3 istabu dzivokli. Tipiska Rigas un Daugavpils pasvaldbu darbiba,ar SC protekciju.
IMHO
I
"Sagaidāms, ka valdība rīt apstiprinās nākamā gada budžeta plānu, lai to varētu iesniegt izvērtēšanai Eiropas Komisijā (EK)..." . Das Cool! Padomju tradīcijas papildinātā un uzlabotā veidā... :)
Letišs
L
Kotad tu nesit ar kulaku ka tava meitiņa indē un ar mušām aplaiž Vērgales apkārtni ??????????????? Tas ir personīgais biznes ?
hmm
h
viens no dieviem melo.
gtyui
g
Sit ar dūri un zog, sit ar dūri un zog...
un...
u
saņem ordeņus!
  • 6
  • 1
21.11.2014
2
Tie ir meli ka pašvaldībās saņem mazāk kā valsts iestādēs. Cik lielas algas saņem papildus strādājot dažādās valdēs.
Ezis UK
E
Un parēķiniet ,cik lielas tagad ir pašvaldības ,salīdzinot ar Pirmo Latviju,domāju uzpampušas kādas 15-20 reizes,vecajās pagastmājās ,vieta pietiktu tikai sētniekiem un šoferiem.Algas tāpat jau nav minimālās,bet salīdzinot ar paveikto maksimālas.
  • 1
  • 0
Jaunsleinis melo
J
Piemēram, Jūrmalas domē, izveidojot nenormāli daudz komiteju un maksājot to vadītājiem pienākumiem neatbilstoši lielu atalgojumu, par nodokļu maksātāju naudu tiek pirkts deputātu atbalsts Truksnim!
  • 8
  • 3
Truksnis (ZZS) Jūrmalas mākslas sko
T
bet Dzintaru koncertzāles remontā norakstīja veselus 9 miljonus latu
  • 8
  • 2
Pašvaldību rijīgums neļauj attīstīt
P
Pašvaldību dēļ netiek samazināti darbaspēka nodokļu, kā rezultātā Latvijā neienāk investīcijas ražošanā, neattīstās ekonomika un neveidojas jaunas, labi apmaksātas darba vietas
  • 8
  • 3
Jūrmalas domē bez kukuļa - kā pret
J
jau gadiem ilgi
  • 9
  • 1
Pašvaldības ir līdzeklis deputātu k
P
Pašvaldības Latvijā ir līdzeklis deputātu kabatu uzpildīšanai!
  • 9
  • 3
Pašvaldības ir izšķērdības un korup
P
Pašvaldības Latvijā ir izšķērdības un korupcijas perēkļi!
  • 10
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas