Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Pašvaldību priekšvēlēšanu kampaņu izdevumu līderi - LPP/LC, TP un JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
standzinieks
s
Runa ir par Jauno laiku nevis Tautas partiju. Sajauci? Nekas, gadās.
targash
t
Kuri vēlas dzīvot un strādāt valstī, kur iepirkuma noteikumi pielāgoti viņiem un kuri iegūst 97% no kvotām. Nav skaidrs, kāpēc citi nevēlas dzīvot ar gariem deguniem?
standzinieks
s
No kurienes JL tik liela nauda? .................... No uzņēmējiem, kuriem ir apnicis dot kukuļus un maksāt otkatus un kuri vēlas dzīvot un strādāt civilizētākā valstī.
daarta
d
Raksta bilde laba - izsaka visu --- ka vārdiem un solījumiem mūsu valstī ir skaļa, bet tukša un neproduktīva (priekš tautas - neproduktīva) skaņa... Vismaz Šleseram Paldies!, ka arī es šķiet` šoreiz līdz galam sapratu, ka deputātu vārdiem NEDRĪKST ticēt....
Kaspars Gasūns
K
Labs jautājums - jāpapēta viņu ziedotāju saraksti. Bet tas Šlesera sauklis pāri visam! :D Kaut ko tik grotesku tikai viņš spēj izspēlēt! :D Šķiet, Zemgus bija nesen viena karikatūra, kur pitbulterjers ar Šlesera (dvēseles) vaibstiem pie katras būdas atstāja čupu ar solījumiem un tik skrēja tālāk. Lūdzu, konkretizējiet, Šlesera kungs, - kaut vienu līdz galam novestu un valstij noderīgu darbu.
LV 13,99
L
ieteiktu vienkārši galvā sastādīt sarakstu ar tiem ministriem, no kuriem jūs ideālā gadījumā gribētu veidot valdību (varu saderēt, ka 80 % no viņiem būs JL, PS vai SCP biedri) - tāpēc, ka šīs partijas ap sevi savāc spēcīgu komandu, nevis izvirza vienu agresīvu līderi. Atklāti sakot, Šlesera un Lemberga partijās es citus spēcīgus politiķus nemaz neredzu - tikai savam saimniekam d... laizītājus.
Lāčplēsis
L
Jaunais latvju tautas gaismnesis ir Kangarovichs un par vinu balsot, viņam ticēt, sekot uz Russo-baltīju.
Juris
J
No kurienes JL tik liela nauda?
Trīne
T
"Ar solījumiem mētājās visi. Aiz manis ir mani darbi''- --------------------------------------------------- ------------------- Diezin vai PATS un reklāmisti saprot, cik divdomīgs ir šis (vecais) sauklis par darbiem (vairums no tiem ir tumši, ja ne melli...).
remonts
r
kad nāks oktobris - ieteiktu oligarhu zagļu partijām TP, LPP/LC un ZZS savus plakātus līmēt patālāk no "Vienotības" plakātiem - citādi blakus izskatīsies ļoooti nožēlojami...
vilnis
v
Knābis pret partijām kļuvis bezzzobains!
targash
t
Tieši tā, LV līdz šim politikā tika pielietota konfrontācija, bet šis ir pirmais gadījums, kad meklē saskaņu, sadarbojas, strādā uz konfrontācijas samazināšanu.
jautājums
j
kas tie par Šlesera dižajiem darbiem ar ko viņš plātās?
dzeris - targash
d
Jā, piekrītu. Varbūt, pateikšu vēl vairāk - iespējams, arī LPPLc rezultātu iespaidoja ne tikai nauda, bet, arī tas, ka tā bija gatava sadarboties ar SC, t.i. krieviem, nevis ar tiem konfrontēt.
KLM
K
"Ar solījumiem mētājās visi. Aiz manis ir mani darbi'' .................................................... ............................................................ . Teica Šlesers un piesolīja 50 000 jaunas darba vietas,uzskatīdams,ka solījumi ir darbi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas