Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Pašvaldību priekšvēlēšanu kampaņu izdevumu līderi - LPP/LC, TP un JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
standzinieks
s
Runa ir par Jauno laiku nevis Tautas partiju. Sajauci? Nekas, gadās.
targash
t
Kuri vēlas dzīvot un strādāt valstī, kur iepirkuma noteikumi pielāgoti viņiem un kuri iegūst 97% no kvotām. Nav skaidrs, kāpēc citi nevēlas dzīvot ar gariem deguniem?
standzinieks
s
No kurienes JL tik liela nauda? .................... No uzņēmējiem, kuriem ir apnicis dot kukuļus un maksāt otkatus un kuri vēlas dzīvot un strādāt civilizētākā valstī.
daarta
d
Raksta bilde laba - izsaka visu --- ka vārdiem un solījumiem mūsu valstī ir skaļa, bet tukša un neproduktīva (priekš tautas - neproduktīva) skaņa... Vismaz Šleseram Paldies!, ka arī es šķiet` šoreiz līdz galam sapratu, ka deputātu vārdiem NEDRĪKST ticēt....
Kaspars Gasūns
K
Labs jautājums - jāpapēta viņu ziedotāju saraksti. Bet tas Šlesera sauklis pāri visam! :D Kaut ko tik grotesku tikai viņš spēj izspēlēt! :D Šķiet, Zemgus bija nesen viena karikatūra, kur pitbulterjers ar Šlesera (dvēseles) vaibstiem pie katras būdas atstāja čupu ar solījumiem un tik skrēja tālāk. Lūdzu, konkretizējiet, Šlesera kungs, - kaut vienu līdz galam novestu un valstij noderīgu darbu.
LV 13,99
L
ieteiktu vienkārši galvā sastādīt sarakstu ar tiem ministriem, no kuriem jūs ideālā gadījumā gribētu veidot valdību (varu saderēt, ka 80 % no viņiem būs JL, PS vai SCP biedri) - tāpēc, ka šīs partijas ap sevi savāc spēcīgu komandu, nevis izvirza vienu agresīvu līderi. Atklāti sakot, Šlesera un Lemberga partijās es citus spēcīgus politiķus nemaz neredzu - tikai savam saimniekam d... laizītājus.
Lāčplēsis
L
Jaunais latvju tautas gaismnesis ir Kangarovichs un par vinu balsot, viņam ticēt, sekot uz Russo-baltīju.
Juris
J
No kurienes JL tik liela nauda?
Trīne
T
"Ar solījumiem mētājās visi. Aiz manis ir mani darbi''- --------------------------------------------------- ------------------- Diezin vai PATS un reklāmisti saprot, cik divdomīgs ir šis (vecais) sauklis par darbiem (vairums no tiem ir tumši, ja ne melli...).
remonts
r
kad nāks oktobris - ieteiktu oligarhu zagļu partijām TP, LPP/LC un ZZS savus plakātus līmēt patālāk no "Vienotības" plakātiem - citādi blakus izskatīsies ļoooti nožēlojami...
vilnis
v
Knābis pret partijām kļuvis bezzzobains!
targash
t
Tieši tā, LV līdz šim politikā tika pielietota konfrontācija, bet šis ir pirmais gadījums, kad meklē saskaņu, sadarbojas, strādā uz konfrontācijas samazināšanu.
jautājums
j
kas tie par Šlesera dižajiem darbiem ar ko viņš plātās?
dzeris - targash
d
Jā, piekrītu. Varbūt, pateikšu vēl vairāk - iespējams, arī LPPLc rezultātu iespaidoja ne tikai nauda, bet, arī tas, ka tā bija gatava sadarboties ar SC, t.i. krieviem, nevis ar tiem konfrontēt.
KLM
K
"Ar solījumiem mētājās visi. Aiz manis ir mani darbi'' .................................................... ............................................................ . Teica Šlesers un piesolīja 50 000 jaunas darba vietas,uzskatīdams,ka solījumi ir darbi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas