Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pauls izlēmis nekandidēt vēlēšanās

Saeimas deputāts Raimonds Pauls (TP) otrdienas rītā oficiāli informējis frakcijas vadību, ka ir nolēmis nekandidēt ne Saeimas, ne arī Rīgas domes vēlēšanās, Dienai apstiprināja Tautas partijas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis. Viņš par to paziņojis Rīgas domes kandidātu saraksta līderim, vicemēram Andrim Ārgalim.

«Pauls ir tāda personība, ka mēs respektējam viņa lēmumu jebkurā gadījumā,» sacīja M.Kučinskis. Maestro R.Pauls, pieļaujot, ka Rīgas domē viņš atrastu darāmo, lēmumu pieņēmis pēc ilgākām pārdomām, izvērtējot vairākus apstākļus arī šodien politiskās situācijas kontekstā. Arī tam, ka politiķis jau pārsniedzis 70 gadu slieksni, esot sava nozīme, viņš atzina.

«Kāpēc gan man sevi likt zem sitiena? Es jau tagad saņemu dubultā no visām pusēm,» Dienai teica R.Pauls. Viņš savu turpmāko darbību pēc šīs Saeimas pilnvaru beigām redz gan uz skatuves, kur komponists joprojām strādā ļoti intensīvā darba režīmā, gan «saistībā ar radio un televīzijas lietām, kur es vēl kaut ko varētu padarīt, un kurās labi orientējos». M.Kučinskis pieļāva — ja Saeima līdz vasaras brīvdienām pieņemšot audiovizuālo mediju likumu, tad tajā būšot arī pilnveidota Nacionālās radio un televīzijas padomes izveidošanas kārtība un darbība. Tādā gadījumā TP frakcijas vadītājs redz R.Paula vietu šajā padomē, bet «esošajā padomē es nenovēlu viņam būt».


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas