Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pauls izlēmis nekandidēt vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kārlis
k
Ziniet, Paula kungs, man bija cieņa pret Jums, kamēr nesākāt sēdēt saeimā (ar mazo burtu tīšām), taisiet mierīgi savu biznesiņu Krievijā kopā ar Kruto un Alločku, un nebāzieties vairs tur, kur Jums nav jābūt... kas attiecas uz Kučinska komentāriem, tad tur pat zirgam jāsmejas - mazdēls tēvišķi sit uz pleca vectēvam: dzīvo mierīgi, parādus neprasīšu!...
ab
a
kad Pauls vēl bija tikai komponists-viņš kādā intervijā teica ka politikā nekad neies,jo tā ir netīra spēle...nu jau laikam dubļos līdz ausīm.....
interesanti
i
.....nu un, lai iet ......
Mija
M
Katram savs lauciņš kopjams, nav ko mocīties un citus mocīt.
conis
c
Ljoti pareizs leemums,bet Paula kungam vajadzeetu aicinaat no saeimas aiziet ljoti daudzus:Tabuns,Dobelis,Kalninjsh,Breksis un Pauls labaak zina,no kuru seedeeshanas nav labuma nacionaalajam intereseem.Beidzot ir saakusies kriizes paarvareeshana.URAA!
melu detektoru parbaudi
m
tad redzes vai viņš ir saņemis naudu no škele par kandidēšanu un par lokomotivas darbu..
kornelija
k
Onka vienkarsi negrib izgazties! jo kurs ta tagad balsos par TP. Nozelojami. Kaa zurka.
VĒLĒTĀJS
V
Bet kas tad viņu tur ievēlēja? Pats jau iekāpt nevar. Ja tautas vairākums izbalsoja Ūdri.... tad...
Šampēteris
Š
nabadziņš...malacītis...
s
s
Tā ka Vasks pārstāv citu mūzikas žanru, tad pazīstams viņš ir tikai profesionāļu aprindās, kas diemžēl ir ļoti šauras (bet ar to nekādi negribētu noniecināt Vasku). Kāpēc Paulu nepazīst Lielbritānijā - tāpēc, ka perpendikuls. Tā dzīvē notiek - tā ir sanācis, ka viņu pazīst plašajā Krievzemē. Bet viņa enerģijas, īstā brīža sajūtas un komponista talanta prieksā ieteiktu noņemt cepuri, jo Latvijā nav daudz cilveku, kas dzīvē ir izdarījuši tik daudz.
Lapsa
L
Atbildi kāpēc Paulu kā komponistu nepazīst Lielbritānijā vai citās eropas un pasaules valstīs?Viņa mūzika ir nenozīmīga pasaules kontekstā.Latvijai ir pasaulē pazistami komponisti,piemēram,P.VASKS .
s
s
Paula kā komponista nelaime ir tā, ka viņš piedzima un palika dzīvot Latvijā, nevis, piemēram, Lielbritānijā (es par E.L.Vēberu šajā sakarībā iedomājos). Ja kāds domā, ka viņš ir tikai ziņģu meistars, iesaku pašam domās savu CV papētīt un tad runāt. Ko dara Pauls kā deputāts, mēs patiesībā nezinām, varbūt arī kautko derīgu izdara, bet, ja nē, tad vismaz tādas domu pērles kā no vēl viena arī izcila komponista - par nelaimi deputāta, es te domāju I. Kalniņu, no Paula nav nācies dzirdēt. Droši vien, labi, ka Pauls vairs negrib nodarboties ar politiku.
Lapsa
L
Tiem,kas Paula mūziku uzskata par "lielisku" ir maza izpratne par mūziku vispār...Viņš ir tikai tāds "galma" muzikants - ziņģu meistars,kas veikli prata izmantot valdošo politikāņu aprobežotību savā labā jebkurā laikā.Neaizmirsīsim viņa lielisko padomdevēju no Odesas...
SOS
S
KA TIK VĒL NESANĀK CIETUMĀ PASĒDĒT AR SAVU ORANŽO BANDU !!!
interesanti
i
Interesanti, kas nu vairs ir palicis no Tautas partijas? Pauls pēc pirmās balsu skaitīšanas 9. Saeimas vēlēšanās 3 vietas ieguva - t.i., ievilka 2 deputātus, Jāni Eglīti no Latgales un Uldi Briedu no Kurzemes. Jādomā, ka Demakova, nekandidēs nākamās vēlēšanās. Viņa 3 deputātus ievilka - Māri Ārbergu no Kurzemes, Vinetu Muižnieci no Rīgas un Imantu Valeru (kaut mīnusos) no Zemgales. Vai vecbiedrs G Bērziņš kandidēs un tūlīt pēc vēlēšanām atkal noliks mandātu? Viņš arī 3 deputātus ievilka - Jāni Klaužu no Latgales, Juri Dalbiņu no Rīgas un Leonu Līdumu no Zemgales. Vai Kalvītis savu vietu spēs vinnēt? Viņš 4 deputātus ievilka Saeimā - Jāni Lagzdiņu no Kurzemes (kas gan reiz teica ka vairs nekandidēs), Antu Rugāti no Latgales, Mareku Segliņu no Rīgas un Ati Slakteri no Zemgales. Pabriks vairs nepieder TP. Viņš Aiju Barču no Kurzemes ievilka, Oskaru Spurdziņu no Rīgas un Dzintaru Ābiķi no Zemgales. Arī Štokenbergs ir prom no TP, bet viņš tikai savu pašu vietu ieguva Saeimā un citus neievilka. Vēl tikai palieka Vents Krauklis un Māris Kučinskis, kas savas vietas vinnēja, bet citiem nesagādāja vietas. Vai ievilktajiem tagad ir pietiekošas lielas cieņas starp vēlētājiem, lai paši savas vietas iegūtu bez lokomotīvēm?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas