Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pauls Raudseps: Bedres dibenā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautājums:
J
Kurš no mūsu dižpolitiķiem pirmais pasludināja, ka Latvijai jākļūst par banku "lielvalsti"? Ja zināsiet atbildi uz šo jautājumu, zināsiet arī, kā visātrāk tikt no "bedres" ārā! "Islandes pieredze" - laba pieredze?
I.B.
I
filazofēt var katrs, taču, viens ir skaidrs- 1. reizi valdības stūre ir rokās tiem, kuri cenšas ko darīt TIEŠI VALSTS, nevis mafiju, labā!
CR
C
Par bedres dibenu grūti spriest, jo pašlaik notiek tikai izdevumu samazināšana bez reformām. samazinot izdevums vēl vairāk samazināsies IKP, kas atkla palielinās defecītu, tad mums atkal jāsamazina izdevumi, tad samazinās IKP utt. rezultātā vienkārši nebūs ko mazināt. Vakar paklausījos J.Dombura raidījumu un sapratu, ka neko citu bez izmaksu apcirpšanas šamējie nemāk un divas reizes pārsmējos, kad Tverjons skaidri un gaiši Rimševicam un Kamparam pateica, ko var irst uz Skandināvu bankās, ja tirgū tieši tāpt uzvedās Latvijas valstij piederošās LZHB un Parex banka, proti, beidziet pa tukšo muldēt. Otrs, kāda seja bija Domburam, kad Repše pateica, ka 2010.gadā izdevumi būs jācērpj vēl par miljardu. Godīgi, es neticu, ka valsts to spēs izdarīt. Tā kā naftas cenas paliek naftas cenas, taču Latvijā zemākais punkts vēl nav sasniegts un mēs tiešām riskējam nokļut situācijā, ka pasaule sāks atkopties, bet mēs vēl kritīsim lejā un puse no sabiedrības nespēs vienkārši samaksāt par energoresursiem, jo pasaulē sakārā ar ekonomikas kāpumu to cenas celsies. Mēs ar šito astes ciršanu pa gabaliņiem riskējam uz ilgiem laikiem palikt bedrē.
dzeris
d
Ar tādu saimniekošanu, kā līdz šim, Latvija vienmēr atradīsies bedres dibenā vai uz malas, ne agrāk, ne tagad - ne nākotnes vīzija, ne stratēģija, viena situācijas reakcija. Es gan neticu, ka mēs jau esam bedres dibenā, vēl tikai sākam slīdēt.
Pipo
P
Cerības mirst pēdējās. Labās ziņas arī cilvēkiem Latvijā paaugtina dzīves tonusu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas