Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pauls Raudseps: Igaunijas miljoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Godmaņa vadītais ministru kabinets vien jau ir gana izteiksmīgs. Veldre, Slakteris, Šlesers būtu par jaunu jāmāca palīgskolas solā.
speķazīle
s
Igauņiem ir patriotiski un demokrātiski valsts vadītāji- mums tukši solītāji un biedētāji. Tas arī vis.
ciniķis
c
Nu cik var barot tautu ar muļķībām un mītiem. Kāda starptautisko institūciju palīdzība?!!!! Par ko jūs runājat dāmas un kungi, mostieties, tā nav palīdzība, tas ir bizness. Tas nav nekas nesavtīgs, cilvēcisks, vai cēls, ar to tam nav nekāda sakara. Ja būtu gribējuši palīdzēt, iedotu bezprocentu aizdevumu vai vispār iedotu ziedojumu un stingri kontrolētu tā izlietojumu. Kur jūs esat redzējuši "palīdzību" augļošanas formā? Igaunijai neko nevar pārmest, kāpēc nenopelnīt?! Un, ja tas nabags pilnībā bankrotēs, tad kāpēc gan visiem "labdariem" nesadalīt viņa atlikušo mantu? Par kādu palīdzību jūs runājat? Nākamais, mūsējie ir kretīni un nelieši, tur nav variantu, bet kāpēc nerunā par patiesajiem iemesliem, kamdēļ bija nepieciešamība pēc šī aizdevuma? Atbildiet katrs pats sev uz jautājumu - vai mums vajadzētu aizņēmumu no "labdariem", ja visu iedzīvotāju (sabiedrības) nauda netiktu sagrūsta parex bankā? Kāpēc neviens nevaino banku un dažus privātuzņēmējus? Man vēl ir jautājums, a kāpēc parex pa tiešo nevarēja vai negribēja aizņemties no SVF? Pats raksta autors ir spējīgs līdz tam aizdomāties? Bet par Igauniju runājot, jūs domājat Igaunija nebūs Bolīvija ES iekšienē tāpat kā Latvija? Būs, es jums saku, tikai tas ir laika jautājums.
Aleksandrs
A
...un visi šitie mazvērtības kompleksu nomocītie bauru tautas komentētāji, kas redz tikai divu buku medīšanu un vēl nez ko, lai padomā par to, kas būtu, ja igauņi, zviedri, poļi, čehi mums neaizdotu. Tad varētu atkal pieminekli uzlikt kārtejam "es palikšu savā vietā, jūs paliekat savās". Protams, ka ES nācijas mums aizdeva ar noteikumiem. Neviens neaizdos, ja zinās, ka ir tāds Ainārs Š. kas spēj līdz pat 30 % no ceļa km nozagt utt. Viņi ir racionāli domājoši cilvēki nevis nothing special vai my za edinij kitai.
Aleksandrs
A
ES nācijas mūs izglāba, jo mēs esam daļa no ES. Nebūtu mēs ES, mēs iznīktu. Tas bija tas, ko es gaidīju, ka V.Zatlers pateiks savā ZS uzrunā. Mums to naudu iedeva par brīvu praktiski. Es gaidīju, ka LR valsts prezidents pateiks, ka mēs esam stipri, jo mums ir draugi. Viņš nobuldurēja kaut ko par laiku, kas sastingst. Man nav ko teikt. Lūdzu Valdi atkāpies. Dod tautai cerību par to, ka ir vēl cilvēki ar godaprātu.
kaka
k
te viens prasiija autoram, kaadi ir vinja piedaavaajumi - es varu piedaavaat publisku naavessoda izpildi kalviitim.
Tā nu ir
T
STULBAIS latvietis tik spējīgs atkārt žokli atņirdzienā pret igauņiem - stāsta TRULAS anekdotes...Bet, vadzi, stulbajam letiņam tā mēles kulstīšana novedusi pie galīgiem SŪ-DIEM!
Financialis
F
Aizdodot naudu (attiecīgi saņemot procentus) Igaunija nomedīs vairākus bukus ar vienu šāvienu. Tā ir ideāla iespēja parādīt Igaunijas iedzīvotājiem, Igaunijas ekonomikas struktūrslāņiem, kā arī pasaules sabiedrībai, ka Igaunijā viss ir mierīgi - viss ir kārtībā... Tā ir PERFEKTI izstrādāta valsts PR akcija, kura nesīs ne tikai finanšu bet arī iekšpolitiskas un ārpolitiskas dividendes.
Dl
D
Agrāk zvanīju studiju laika biedram no Igaunijas un šo visu laiku apsmēju par viņu basketbala līmeni, tagad reāli kauns zvanīt, jo zinu, ka pa sportu ilgi neparunāsim :( Ja Zvirbulēnam nav kauns, ka Latvijai jāaizņemas no Igaunjas, un ka Igaunija dzīvojot vienādos apstākļos, krīzēs un citās atmazkās ko Šlesera kungs piesauc, bet ne savu vainu, tad jau laikam Zvirbulēnam tiešām kauna nemaz arī nav.
***
*
igauņiem ir eiropeiska domāšana.
ZBL
Z
TP gazproma jauniešiem nevar pārmest nespēju radīt savu tēlo. Nabaga gara kretīni!
replika
r
Nerunā niekus. Igaunija no ekonomikas pārkaršanas baidījās jau tad, kad Tu vēl par tādu pārkaršanu pat dzirdējis nebiji. Un ņemot vērā igauņu prātīgumu, kaut kas acīmredzot arī tika darīts. Piemēram, bezdeficīta budžets, rezerves uzkrājumi.
Diskobumba
D
Autoram ta aizdomigi igaunisks uzvards:) Un ta aizdoshana ir tikai izleciens, karteja teela spodrinashana.
Kash
K
Nu ar šo jau arī Igaunija būvē savu tēlu. Pašiem jau šiem neiet nemaz tik labi.
LATVIETIS
L
Latvieši nedomā. Latviešu valdība nejēdz vadīt valsti. Latviešu valdība iet ar pastieptu roku pasaulei naudu prasīt. LATVIEŠI , TIECIET VAĻĀ NO ZAGLĪGĀS VALDĪBAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas