Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: Līdzzinātāji?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
komuniste
k
galvenā problēma ir mūsos KATRĀ PAŠĀ ,GAIDAM NO VALSTS LABU NORMĀLU DZĪVI,BET LATVIJA SĀKAS AR KATRU NO MUMS.NE KNAB,PREZIDENTS VAR ATRISINĀT VISAS PROBLĒMAS,BET JA PIE VARAS IR MORĀLI TĪRI,PATRIOTISKI,IZGLĪTOTI IERĒDŅI .MUMS PAŠIEM IR JĀBŪT ATBILDĪGIEM PAR SAVU BĒRNU,MAZBĒRNU NĀKOTNI,jo pašlaik mēs ar katru dienu vairāk atņemam viņiem TĒVZEMI,nedzersim,būsim uzticīgi ģimenēm,strādāsim,atbalstīsim viens otru ,būsim pieticīgi.neskaudīsim talantīgākiem,strādīgākiem par mums .lai mums veicas. LOSKUTOV,TURIES,es ar jums
edmunds
e
uzraxti luudzu to saraxtu jo daudz to personu, piemirstaas :(
Tenim
T
Jel nesatraucies, - kā teica Veidenbaums: "debesīs labāki būs".
Tenis
T
Kad tad beidzot Loskutovam tiks izvirzīta apsūdzība? Šitā tak nevar strādāt, vai ne?
XXL
X
Vispār Diena varētu publicēt sarakstu ar tām valsts amatpersonām, kuras ir pieķertas būtiskos likumpārkāpumos, bet kuras valdošā mafija aizstāv ar putām uz lūpām. Vajadzētu atgādināt tautai to astoņkāji.
Zane
Z
Pareizi te viens saka - Latvijas valsti tik tiešām jau labu laiku pārvalda mežoņu banda. Un šī banda savai darbībai ir nodrošinājusi savus cilvēkus vairākās būtiskās institūcijās. Vieni darbojas VID, citi VID Finanšu policijā, vieni muitā, citi muitas kriminālpolicijā, vēl laba daļa - ekonomisko noziegumu policijā, valsts drošības iestādēs, kriminālpolicijā, Pilsonības un imigrācijas lietu pārvaldē, visu līmeņu tiesās un pat Tiesu administrācijā. Vienīgi saeimā un pašvaldībās jāpaspēj pa 4 gadiem sastrādāt bandai nepieciešamos likumus un lēmumus. Vai man te uzrakstīt to garo sarakstu ar apķēzījušos amatpersonu uzvārdiem?
edmunds
e
ja reiz loskutovam buus jaatkaapjas par savu darbinieku negodiigu riiciibu cik reiz vairaak buutu citiem jaatkaapjas uz cietumu par apzinaatu kraapsanu un valsts iipasuma izlaupiisanu. es PAR loskutovu.
nu, ja tev čeka
n
liks tu arī zagsi.
Kaspers
K
Skaidrs ir tas, ka Tautas partijas shēmošanas speciālisti nav bijuši kompetenti, sajaukuši lietišķos pierādījumus ar operatīviem līdzekļiem. Tā ir diezgan liela izgāšanās. Varbūt noskopojās, izvēlējās lētākos shēmotājus. Salīdzinājums ar ministra auto nozagšanu un pārdošanu ir īsti vietā. Notikums izskatās gandrīz vai pēc anekdotes . Personas, kas cenšas šo gadījumu izmantot pret Loskutovu riskē iegūt blēžu reputāciju.
Dita
D
Nesaprotu.Visi vārās,kur nauda palikusi,kur nauda palikusi.Nu pajautājiet beidzot tiem naudas glabātājiem,kur tad likuši.Abi no darba aizgājuši pēc pašu(dīvaini)vēlēšanās,n u un kas tālāk?Kur tad atbildība?Kamēr Loskutovu plosa,tiešām kāda indīga bite var iedzelt.
besaraaps
b
Jāiet uz visu banku, jāpieprasa šīs satrunējušās Saeimas atlaišana. Nav ko gaidīt referendumu, kurš būs tikai augustā, un ar grūti prognozējamu iznākumu. KNĀBītim Loskutova vadībā jāļauj mierīgi strādāt līdz pilnīgai izmeklēšanas pabeigšanai pazudušās naudas lietā. Patlaban ir ļoti izdevīgs brīdis, lai pieprasītu Saeimas atkāpšanos. Vislatvijas intifada ir sākusies plkst. 2.30. SAEIMA ATKĀPIES!!!
Vecbiedrs
V
Labs raksts, lielisks šībrīža kopsavilkums notiekošajam. Paldies Raudsepam, esi pacēlies kā žurnālists no nelielas aizmirstības kāda acīs!
Lelle
L
...oranzie kretīni vienīgi ir piemirsuši Finka pareģojumu, ka ārzemes visus bandītu saņems ciet un atvedīs atpakal tiesāšanai...Skat, šodien ziņoja, ka ASV vēstniecība uzmanīgi seko līdzi notiekošajam...
Lelle
L
Tas pat muļķim ir skaidrs, ka to naudu nozaga oranžie mau.as...viņiem tas ir asinīs - zagt, zagt, zagt...Nakam ceturdien ja nobalsos par Loskutova atstadināsanu, aizbakarikādēsim to Jekabkūti...Gatavojamies!!!
sīkais
s
Resnie valdībā ir vairākumā par slaidjiem. Tas nav godīgi!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas