Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

PCTVL drūmi par iespēju pārspēt Saskaņas centru

Rīgā PCTVL varētu saņemt divreiz mazāk balsu nekā Saskaņas centrs. Ar tādu drūmu noskaņu, pretstatā Saskaņas centra līksmošanai kaukāziešu restorānā Rātslaukumā, PCTVL 9.Saeimas vēlēšanu rezultātus gaida savā birojā Rūpniecības ielā. Lai arī ir klāts galds, lielākā daļa partijas biedru sēž citā istabā, un, gaidot provizoriskos rezultātus, vēro televizoru.

Viena no PCTVL līderēm Tatjana Ždanoka Dienai teica, ka pieticīgos provizoriskos rezultātus varētu skaidrot ar to, ka PCTVL nebija iespēju uzrunāt krievu auditoriju, jo partija netika pie televīzijas un radio. Viņa teica, ka Pirmā Baltijas kanāla (PBK) vadība ne tikai nav aicinājusi PCTVL deputātu kandidātus uzstāties savos raidījumos, bet pat atteikusies pieņemt apmaksātu politisko reklāmu priekšvēlēšanu laikā. Viņa minēja gadījumu, kad T.Ždanokas pārstāvētā Latvijas Cilvēktiesību komiteja parakstījusi ar PBK līgumu par 16 000 eiro, lai veidotu četrus raidījumus, tomēr pēc trim raidījumiem, kad vasaras beigās sākās vēlēšanu kampaņa, līgums tika lauzts. PBK visus spēkus veltīja Saskaņas centra popularizēšanai.

T.Ždanoka prāto, ka acīmredzot valdību veidos trīs partijas — TP, ZZS un LPP —, un ja tām nebūs vairākuma, tad netiešais atbalsts tiks gūts no Saskaņas centra.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas