Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Pensiju nogriešana spiež strādājošos pensionārus pamest darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lucas
l
Ātrs aizdevums piedāvājums, pieteikties tagad !! Vai jums steidzami nepieciešama aizdevuma? vai ir nepieciešams aizdevums uzsāktu savu dzīvi un ir līdzsvars dzīves iztiku? lūdzu sazinieties ar mums tagad [email protected] Vai esat noguris no meklēšanas aizdevumiem un hipotēkām, tu esi bijis noraidīts pastāvīgi jūsu bankas un citas finanšu iestādes šejieni bija tie, kas zaudēt cerību saņemt savu cerību atpakaļ un mēs atrisināsim visas jūsu finanšu problēmas !!!
Dita
D
Ko tur daudz spriedelēt par pensionāriem,vai ar dustu,dārgā Valdība,neesat mēģinājusi viņus piebeigt?Pamēģiniet,varbūt nebūs nemaz jāmaksā pensijas?Vienīgi apbedīšnas pabalsts. Varu vienīgi pateikt-maitas un vairāk nekas.
Santīms
S
Valdība pielietojot dažādus procenta atskaitījumus no algām un pensijām izmanto varas (jeb sekmīgas valdīšanas) pamatlikumu: SKALDI UN VALDI! Lasot komentārus redzam, ka bieži viena iedzīvotāju grupa vēršas pret otru, tā vietā, lai apvienotos un teiktu: VALDĪBAI JĀATKĀPJAS! JAUNAS VĒLĒŠANAS!
imants
i
Nu ko, ir tiesisks ceļš partija “tēvzemes nacionālo spēku Savienība” Dzelzavas ielā 68 - 40, Rīgā, LV-1082, reģistrācijas numurs 40008058535, Tālrunis 29272114 Rīgā, 2009.gada 25.jūnijā Partija „Tēvzemes nacionālo spēku savienība” paziņo, ka partijas valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Draudiņš kopā ar pensionāriem Albertu Krolu un Daumantu Znatnaju ir iesnieguši LR Satversmes tiesā Konstitucionālo sūdzību par Saeimā pieņemto likumu „Par valsts pensiju un valsts pabalstu izmaksu laika periodā no 2009.gada līdz 2012.gadam”, kas paredz atņemt nestrādājošajiem pensionāriem 10% un strādājošajiem pensionāriem 70% no aprēķinātās un „uz mūžu” piešķirtās vecuma pensijas. Mārtiņš Draudiņš agrāk jau divas reizes panācis Satversmes tiesā pensionāriem labvēlīgus spriedumus: 2002.gada 19.martā lieta Nr.2001-12-01 un 2005.gada 6.aprīlī lieta Nr.2004-21-01. Partijas „Tēvzemes nacionālo spēku savienība” valde aicina pensionārus pievienoties Mārtiņa Draudiņa iesniegtajai konstitucionālajai sūdzībai, iesniedzot savus pieteikumus LR Satversmes tiesai Jura Alunāna ielā 1., Rīgā, LV-1010. Partija „Tēvzemes nacionālo spēku savienība” valde ir gatava bez maksas palīdzēt pensionāriem sagatavot pieteikuma tekstu iesniegšanai LR Satversmes tiesā. Konstitucionālās sūdzības tekstu var saņemt pie partijas valdes sekretāra Andrēja Krūmiņa, iepriekš sazinoties pa mobilo telefonu 29407707, vai pie Mārtiņa Draudiņa Dzelzavas ielā 68 – 40, Rīgā LV1082, iepriekš sazinoties pa telefonu 67292000 vai mobilo tel. 29272114. Partijas „Tēvzemes nacionālo spēku savienība”
Vuarzazi
V
Jedziens "politiska atbildiba": ja esi salaidis deli savu valsti, aizej no politikas ja esi goda virs. Neturpina vel smagak sagraut savu zemi. Ja politikis nesaprot ko sava Trekna partija ir izdarijusi, tad vins nav uzticams nekada joma.
Santīms
S
Я согласен - и впредь не платите, Пусть шатает меня на ходу, Не давайте житья, не кормите, Все равно на работу приду. День аванса, - нет траурней даты, Просто нет его в этом году, Задержите еще и зарплату, Все равно на работу приду. Отдыхать никуда не поеду, Это море имел я "в виду", Голый чай и сухарик к обеду, Все равно на работу приду. "Премиальных" мне вовсе не надо, Я фигуру свою берегу, Не нужны никакие награды, Все равно на работу приду. Ничего, что одежда помята, Я не вру Вам, имейте в виду, Если "вход" для меня будет платным, Я "в кредит" на работу приду. Я приду, даже если затменье, О морозах зимою забуду, Даже если в мозгу помутненье, Я ПРИДУ! НО РАБОТАТЬ НЕ БУДУ!!!
ome 59g.
o
visu mūžu man ir bijis darbs, bet nav bijusi nauda, tā kā negribu, ka mani sauc par bezdarbnieci.Ieturēt vajag no smēķētājiem un kafiju dzērājiem, jo viņi no darba laika nozog vismaz stundu dienā.
jānis
j
Ko domāja Verze, kad parakstīja spriedumu? Kāpēc necīnījās? Varbūt tagad ir iesniegusi Satversmes tiesai izskatīšanai šo likuma pārkāpumu vai joprojām baidās pateikt NĒ?Jāprasa: priekš kam tāds nespējīgs cilvēks mūs pārstāv?
Ircic
I
to Re kaa!!! Tavi histēriskie komentāri ir nevietā. Kamēr tādi kā tu bļaustās, es strādāju un vēl esmu pie labas iztikšanas...un arī dažam citam darbiņu nodrošinu. a tas par to valsts valodu - nu kur tad Tu biji, ka tik tagad pamodies? Mani krievi, čukčas un ķīnīzeri nebaida - kas prot labi strādāt, tam maizītei būs vienmēr. bet es jau par ko citu rakstīju, bet tev laikam nesaprast....
Rokeris
R
Es arī uzskatu ka nav pareizi saņemt darba algu un pilnu pensiju krīzes apstākļos. Ja cilvēkam pensijas vecumā ir pietiekoši labi apmaksāts darbs ,ko viņš spēj veikt,lai strādā un saņem algu, nevis algu+pensiju. Neuzskatu gan, ka penši ir visur tik neaizstājami,jo nu nav vecumā virs 60 g.vairs tā domāšanas ātruma,grūti apgūt jaunās tehnoloģijas ,komunkāciju ,valodas utt. Penši var strādāt maznozīmīgākus darbus. Tas ka daudzi penši iet prom no darba, šobrīd ir jāvērtē pozitīvi, jo vismaz teorētiski atbrīvojas darba vietas, ko varētu ieņemt jauni cilvēki ar izglītību,kam šobrīd nav iespējas tikt pie darba, jo vietu aizņem kāda veca piepe.Un tā muldēšana ka jaunie neprot un negrib strādāt ir tīrā demagoģija. Pats strādāju vienā kolektīvā ar 25-30 gadīgiem puišiem un varu teikt tikai to labāko(pašam 48).
Aigars Mahinovs
A
Ja krīze ir tik slikta kā to mālē, tad nāks cilvēki arī par minimālo strādāt. Ja grib strādāt, tad darbs ir un tagad brīvu darba vietu paliek aizvien vairāk, jo tās neaizņem pensionāri, kuriem sen jau bija laiks pensijā iet. Pareizs lēmums.
minka
m
Paprasiet Veismanei, visiem izkārtos lielas algas un pensijas!
Judīte
J
Interesanti gan vienam pensionāram vajag gan algu gan pensiju, bet māmiņai - skolotājai ar maziem bērniem vajag tikai algu 128.00 Uz rokas!
Gostam
G
No kurienies tu esi nokāpis, kuram profesoram vai akadēmiķim Latvijā ir pienācīgs atalgojums.Kad Latvija vairs nevarēs konkurēt pasaulē ar saviem "jaunajiem", tad tu dziedāsi citu dziesmu. Intelekts neattīstās reizē ar piena zobu izkrišanu, to apliecina arī tavs komentārs
ome.
o
ES arī ciešu no tā visa, jo ir ķēdes reakcija. Bet pārmaiņām jābūt. Nepārvērtējat savas spējas, pensionētā tauta, gan fiziskās, gan garīgās. Jūs izaudzinājāt tos bērnus un mazbērnus, kuru augļus baudāt. Jūs esat tikpat līdzvainīgi. Nespriežat tiesu saviem bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas