Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pensionāri sašutuši par Bērziņa milzu pensiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmais
s
Pensija ir tāda,kādu esi nopelnījis,par to nav ko sašust. Latvietis jau nebūtu latvietis, ja neskaustu. Tā ļumpenu domāšana ir galvenais mūsu nelaimju cēlonis.Neatbalstu Bērziņu, kā politiķi, bet ne jau viņa pensijas dēļ.
t
t
a ko tur sašust??? saprotiest - viņš to ir nopelnījis, laikā kad strādāja labi apmaksātu darbu jums arī tāda būtu, ja būtu neskaudisim
Andris_2
A
...Pensionāre no Daugavpils norādīja, ka Latgalē visi ir sašutuši.... --------------------------- Kur ir šīs pensionāres sašutums par tiem daudzajiem tūkstošiem latu, ko Bārziņam nācās samaksāt nodokļos, pirms viņš NOPELNĪJA tiesības saņemt savu pensiju?!
Naivajiem penšiem
N
Nākamajās vēlēšanās pensionāriem vajadzētu atcerēties, ka Bērziņš ir tieši ZZS virzītais prezidenta kandidāts, un beigt vienreiz balsot par ZZS, kas gan zemniekus, gan pensionārus vienkārši čakarē - skaistos vārdos it kā aizstāvot viņu intereses, bet faktiski rūpējoties tikai par turīgu un sev pietuvinātu cilvēku labklājību.
Arturs M.
A
Neēsmu pensionārs,bet ar esmu zašutis:D
Petris
P
Par ko tur sašust? Cik zinu, Bērziņš, saņemot savu lielo algu nomaksājis visus nodokļus un tagad var saņemt pensiju nevis no ".....kas ir paņemti no mums visiem. Kā mums dzīvot ar 150 latiem mēnesī," jautāja sieviete no Latgales...", bet gan no savas algas nomaksātajiem nodokļiem. Problēma jau nevis tā, ka Bērziņš saņem 5 000 pensiju, bet gan tā, ka likumdošana radījusi tādus nevienlīdzīgus apstākļus. Ne jau Bērziņš tur vainīgs
Ko!
K
Smieklīgākais tas, ka ZZS, aizstāvot pensiju nesamazināšanu, patiesībā rūpējas jau tikai par šiem milzu pensiju saņēmējiem, nevis ierindas pensionāriem ;)
zvirbulēns
z
Pensionāriem jāstrādā, ja nevar pastrādāt, tad jāprasa bērniem, lai dod ēst, ja bērnu nav, ja savas dzīves nodzīvojuši kā bomži, tad neko darīt, tad jāiztiek ar to kas ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas