Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Peters: Zatlera vizīte iezīmē aukstā kara beigas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rita.No laukiem.
R
Lasot komentārus tā vien liekas,ka ir izugusi profesionālu rējēju kopa.Kā tādi suņi-pasvied viņiem kaulu un tūlīt ņemsies grauzt! Tā tas ir par ikvienu tēmu un par ikvienu cilvēku,kurš kaut mazliet paver muti,lai ko teiktu. Tas jau tūlīt apriori kļūst par peramo zēnu! Gribas pajautāt:-ko jūs,tie lielie rējēji, paši esat izdarījuši Latvijas labā?Krievijā kādreiz bija profesionālās apraudātājas,kuras bagātnieki algoja,lai bēres būtu iespaidīgākas.Tad viņas lielāku algu cerēdamas,gaudoja uz nebēdu! Ar jums ir līdzīgi,tikai maksa par ļaunajiem vārdiem ir sīks gandarījums paša gara nabadzībai.
orbis
o
Krievijai nevar uzticēties ne vienā jautājumā. Viņa runā vienu, domā citu, bet dara pavisam kaut ko citu. Biju Zviedrijā un milzīgi pārsteigts pat to, ka visus instrumentus objektā atstāj nekur neieslēgtus, nemaz nerunājot par apsardzi. Man tēvs stāstīja, ka arī Ulmaņa laikos mājas durvis neesot slēguši u.t.t. Ar krievu politiķiem, uzņēmējiem, banķieriem jābūt ļoti ļoti uzmanīgiem. Viscilvēcīgākie ir inteliģentie un vienkāršie krievi- tur cepuri nost!!!
daunitis
d
Diemžēl, Tev ir mazliet par maz klases, lai pl''apātu par psihoterapiju. paver muti Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Daogavpilī, lai kaut ko pateiktu latviski,-kādā valodā tev atbildēs? Mani sajūsmina šie strausi, kas bāž galvu smiltīs un neko neredz sev apkārt! Padomju vara un okupācija nekur nav pazudušas, tās ir vien tepat. Kad bija lieliskā iespēja sasēdināt kravcovveidīgos lopu vagonos un aizsūtīt celt viņu dzimtenes ekonomiku, peterveidīgie galerti izpildīja savu saimnieku norādi'jumus, bet mūsu stulbā tauta tos akceptēja. Tagadne ir tāda, kāda tā ir, tikai latviešu muļķības un nodevības rezultātā.
buzz
b
No malas skatoties latvieshiem ir tipisks kolektivais pectraumatiskais stressa sidroms. Lai ari,ka negribetos to atzit latvieshi izturas lidzigi ebrejiem-nepartraukti atgadina par briesmigi pieredzeto(ta uzturot atminjas dzivas),nekad nepiedod,projece savu vectevu piedzivoto uz shisdienas krieviem un Krieviju utt. Tik pat intensiva ir latvieshu vajashanas un aizdomu manija,jo "krievi vienmer kaut ko perina,piekta kollona tikai gaida iespeju,mus atkal grib pazemot sava zeme,neviens mus neciena,par mums tikai pasmejas utt." Vienkarshak runajot latvieshi joprojam dzivo trauma,ko piedzivojushi vinju vecvecaki. Vai tas ir normali? Vai nav laiks terapijai,piedoshanai un dzivoshanai shodiena?
šiatam ļoti vajadzēja.....
š
naidu ar Krieviju...un zinam kāpēc ,...'savisār'
Jēzus Marija
J
Pretīgi lasīt tik glumu un pielienošu tekstu. Ja Peters jums ir elks, tad aicinu jūs š.g. 30. novembrī nopirkt sarkanas neļķes un doties pie Uzvaras pieminekļa godināt PSRS izveidošanas gadadienu. Jaņis Peters tur būs jau priekšā.
Ikijs
I
Peter, palasi komentārus un padomā, daudz pelnītu pārmetumu Tev šeit izteikti. Labāk never vaļā muti, kā līdz šim. J.Peters - Latvijas vēstnieks Krievijā -nepatīkamas atmiņas.
>Politpesimists
&
viss bus labi,vel ari piedzivosi to,kaa tiks tiesata komunistu un chekistu rodnu organizetaa meligimafiozaa 4. maija rezhima banda.
Filozofs
F
... vecie boļševiki metaas aizstaaveet savas idejas
apnicis
a
Beidziet vienreiz nemties ar to okupaciju.
Politpesimists
P
Peters - viens no kārtīgākajiem un gudrākajiem Latvijas cilvēkiem. Viņam ir izcili nopelni valsts neatkarības atgūšanā, latviešu kultūras attīstībā. Daudzas lietas viņš redz agrāk par mums un paldies Jums, Petera kungs, par palīdzību saprast notikumu būtību. To rakstu pēc ar riebumu izlasītajiem komentāriem. Jau sen zināms mūsu tautas patiesais kultūras līmenis, taču neko tādu nebiju gaidījis.
jupis
j
Peteram kārtējais cerību triumfs par pieredzi...
daunitis
d
Čekas pulkveža ,,Vospominaņija i razmišļeņija''.
lauķe
l
Peterjānis ir trekni dzīvojies visos laikos pie visām varām. Allaž piesardzīgs un aplinkus ceļa gājējs gan dzīvē gan dzejā,.... Dēlu aizsūtījis študierēt Maskavas Starptautisko attiecību institūtā, kas visiem zināma kā jauno čekistu un spiegu kadru kalve un caur dēlu saradojies ar krievu armijnieku visaugstākajām aprindām. Tad kāda runa var būt, ka noorganizējis Baltijas kara apgabala izvešanu, ja uz vietas atstāja toreiz ap 20000 krievu armijnieku gimeņu loceklu , no kuriem šo gadu garumā ir savairojusies stabila 5.kolona..... Līdz ar to, Petera nozīmeir skaidra pat ezītim miglā......
hmmm
h
Tas bija nenormāli, ka starp Krieviju un Latviju 16 gadu nebija attiecību visaugstākajā līmenī, norāda J.Peters. _______________ Nenormāli bija tas, ka Latvija bija okupēta 50 gadus. Un ka pēc neatkarības atgūšanas tai būtu jācensas uzturēt attiecības ar nodzerto, 3x uzbrukušo Krieviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas