Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pētījums: 100 g kultūras nav domāti šaurai auditorijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pēcis
p
Liekas visai nekvalitatīvs Ķīļa secinājums -> ja 40-50 tūkstoši dienā, tad 180 tūkstoši nedēļā. 4 x 45 000 = 180 000. Vai viņš tiešām domā, ka Latvijā ir 180 000 iedzīvotāju, kas pēc kārtas reizi nedēļā skatās šo raidījumu? :) Tad jau drīzāk patstāvīgo, bet ne ikdienas skatītāju skaits varētu svārstīties ap 90 000.
nana
n
"100g kultūras" reitings ir apmēram 50 000 (dažkārt mazāk, bet bieži arī vairāk) tiešraidē. Atkārtojumiem naktīs un no rīta - protams, tas ir mazāks.
To Tante
T
Labi teikts! Pilnīgi piekrītu. Un no šejienes arī visi turpmākie secinājumi...
skolotāja
s
Kolosāls raidījums, kas pedagoģiem un skolēniem šajā steigā liek apstāties, pārdomāt un baudīt.
to kabeltelevizija
t
Aizveries! Tik un tā kabeļtelevīziju neskatīšos!
kabeltelevizija
k
Vienigais raidijums,ko skatities LTV, izcili vaditaji, menesi to noskatas daudz skatitaju... Ko vel 100.gr.kulturas svereji uzrakstisiet? Labak saja laika butu stradajusi-raidijums tacu ir nebaudams. Cik labi,ka raidijuma galvenas rezisores virs ir socialantropologs,kas var veikt petijumus!
kere
k
Apšaubu vai LTV rādamais vispar ir jāpielāgo kādiem pētijumiem, statistikai.Runa ir par sabiedrisko mediju, lai komercija pēta un reitingo. Skatās jau to ko rāda, nevis rāda to ko skatās, kā daži cenšas iegalvot. Tā kā sabiedriskā TV ir istā vieta kur valstij demonstrēt savu vērtību skalu, to ko vēlas pateikt saviem pilsoņiem, ko veicināt, atbalstīt. Protams ja ir interese par tautas nākotni.
LVD
L
..Un tomēr , ko NRTP vadībā dara Kleckina kgs? Cenšas maksimāli degradēt esošo un eventuālo Latvijas NACIONĀLĀS televīzijas programmu!!! Tad nākamais - cik ilgi šādā amatā sēdēs nacionālām interesēm pilnīgi nelojāls, es pat teiktu , naidīgi noskaņots cilvēks? Tas ir noziedznieks, kas lobē, iespējams, pilnīgi citas , Latvijas neatkarībai ārkārtīgi naidīgas idejas !!! Šo cilvēku vajadzētu ar visas padomes kopīgi sastādītu vēstuli , kurā būtu pausts lūgums , ar visiem pamatojumiem, atstādināt no ieņemamā amata kā tam NEATBILSTOŠU, ņemot vērā valsts pilsoņu vēlmju pilnīgu nerespektēšanu, un tātad nelojalitāti pret Latvijas valsti! Pietiek jau ar "Soviet story" demonstrācijas aizliegumu, Kleckina kgs! Jūs esiet ne savā laikā , un pilnīgi ne savā vietā! (Varbūt ir laiks doties mājās , uz Izraēlu, ko?)
Konfekte
K
Nesanāk vienmēr redzēt šo raidījumu, bet viennozīmīgi uzskatu, ka tas ir viens no sakarīgākajiem kultūras raidījumiem, jo: 1. raidījuma biežums ļauj parādīt aktuālo; 2. tēmu izvēle vispusīga - apsveicami! 3. raidījuma vadītājiem patīkama, nesamākslota attieksme - mani ieinteresē pat par tādām tēmām, kurām ikdienā nepievēršu uzmanību! Paldies, veidotājiem!
nezinītis
n
100g šņabi var ieliet glāzītē 100g desas var uzdurt uz iesma tas ir saprotams.100g kultūras kā to saprast cik tas ir.Kultūra nav mākslīgie mēsli ne gramos ne tonnās to nevar izmērīt.Ne žīdam noteikt cik vajag.
kuks
k
Esmu no kultūras viedokļa vienkārš rīdzinieks, lai arī biznesā iet labi. Tas100g kultūras ir labākais !!!! ko rāda TV. Perfekta atmosfēra, sakarīgi viesi, jaukas tēmas. Noskatos un nodomāju - ir gan dzīvei jēga :)
li
l
Kārtējo reizi vajadzēja pētījumu, lai noskaidrotu to, kas tāpat ir skaidrs: 100. grami visvairāk vajadzīgi lauku iedzīvotājiem! Nu bet, protams - rīdziniekiem ir visas iespējas iet uz teātri, koncertiem u.c., bet reģionos tā ir vienīgā iespēja redzēt, kas notiek kultūrā, jo, ģeniālā Ļubļina vārdiem izsakoties, nebūs jums te autobuss uz teātri no katra miesta.
Roberts Ķīlis
R
Jebkuram interesentam varu nosutit datu failu - paši varat analizēt un pārliecināties. Sniedzat epasta adreses. Grafiki laikraksta izdevumā diemžēl nav precīzi reproducēti. Kā arī operēju ar vairāku mēnešu reitingiem raidījumam - salīdzinājumam.
> ne rīdziniece
&
Pilnībā piekrītu sarkasmam. Neapšaubāmi lielākās kultūras aktivitātes notiek Rīgā. Un tieši tāpēc televīzijai jābūt tām "acīm", kas šīs kultūras norises parāda visai pārējai Latvijai. Uz Rīgu var aizbraukt tikai maza daļa, bet vai tāpēc citās Latvijas vietās dzīvojošajiem jāpaliek "pie govs astes" (kā savā augstprātībā acīmredzot domā LTV kūrētāji)?
Dace
D
Nu gan esam nodzīvojušies tik tālu, ka vairs pat 100 g kultūras VIENKĀRŠAJIEM SKATĪTĀJIEM nepienākas! Kaut kāds murgs! Uzskatu, ka tas notiek tāpēc, ka pie noteikšanas ir tādi koalīcijas ielikteņi, kas arī TV taisās bīdīt kaut kādus "gaismas piļu" , "koncertzāļu"utt projektus, kas nav priekš VIENKĀRŠAJIEM SKATĪTĀJIEM - parastajā LTV-1, kam ir visplašākā pieejamība, un bez maksas. VIENKĀRŠOS SKATĪTĀJUS no tā draud vienkārši atslēgt. Es skatos šo raidījumu - 100 g kultūras, man tas patīk. Es gribu to skatīties arī turpmāk tāpat kā līdz šim. Raidījumam ir kolosāli vadītāji Kristīne Želve un Arno Jundze, es priecājos par katru tikšanos ar viņiem. Mani sākumā kaitināja raidījuma nosaukums. Es domāju, kāpēc tik maz kultūras mums piedāvā - tikai 100 gramus? Varēja vismaz 1 KILOGRAMU ! Taču tagad izrādās, ka arī 100 g kultūras ir par daudz! ES PROTESTĒJU !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas