Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pētijums: trīs gados krietni sarukuši tautas kalpu nicīgie izteikumi pret nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Interesanti par kādu naudu finansē šādus "pētījumus" (it sevišķi vēl krīzes laikā).
čukča
č
okupanti kādi bīja,tādi arī ir palikuši,tāpēc ir jāstrādā,lai no viņiem tiktu vaļā,tas ir braukt uz Krievīju,tad nevajadzēs par viņiem izteikties un visādām pezdorastu,cilvēktiesību organizācījām aizstāvēt viņus.
pamela
p
Piekrītu komentiem,izpētiet kaut reizi KĀ izturas jaunpilsoņi,nepilsoņi pret LATVIJU un latv.valodu,Latvijas vēsturi! Mums bāž degunā tikai to,ka piespiedu kārtā neviens valodu nemācīsies,BET BET BET ........kurš mani piespiedīs mīlēt okupantus,kuri nav mainījuši savu attieksmi pret manu valsti un tautu kopš 1940.gada?KAPĒC šo jautājumu NEVIENS neapsūkā?Iesaku Kažokai pabūt krievu kompānijā un ja vēl krieviem esot grādu iespaidā.Neizsakās tapēc,ka morālu un garīgu kropli,nav vērts ievērot.
@
@
Atkal Providus nodarbojas ar kuiņu.
drakons
d
Sorosīti, jums nav ko darīt? Monitorējiet kaut ko sakarīgāku.
ululiņš
u
Tagad visam liks virsū nodokļus. Apdzīvojamajai platībai, depozīt% u.t.t. Vai tad nevar šiem uzlikt "nepilsoņa nodokli"?
Человек
Ч
Vai Providus arī "monitorē" valsts valodas pozicijas Rīgā un Daugavpilī, jeb viņiem tikai rūp krievi?
Arno
A
Divi ieteikumi potenciālai izpētei: 1. Neiecietīgo izteikumu īpatsvara dinamika attiecībā uz t.s. "titulnāciju". Pieaugusi neiecietība, samazinājusies? 2. Nicīgi izteikumi attiecībā uz Latvijas valsti. Tāpat - pieaug, samazinās? Un kuras partijas un sociālās grupas līderē. Papētiet. Ļoti interesanti būtu.
starina
s
Ieva Kažoka? Izklausās pēc latvietes. Kauns par tevi, Ieva, ka pelni naudu tik apkaunojošā veidā bēdīgi slavenajā Providusā. Nākamais solis tavā karjerā - Antifašistu komiteja?
zvirbulēns
z
Kad nepilsoņi tiks izraidīti uz savām seņču mītnes zemēm, tāds biedri, ir jautājums!
Arī pētnieks
A
Lai "attiecīgās grupas vai sabiedrības kopumā pilsoniskās līdzdalības iespēju paplašināšanu" veicinātu, nepilsoņiem vienkārši ir jānaturalizējas. Tās nav sarežģīts process. Nepilsonis nepiedzimst ar lielu spilgtu "N" pieres vidū, tā ir viņa brīvā izvēle būt vai nebūt nepilsonim. Atraduši ko pētīt šitie āksti! Un tā tā naudiņa šajā valstī tiek notrallināta un negādīgi iedzīvotāju labklājība netiek paaugstināta.
latvietis
l
Tiksim galā ar saviem bāleliņiem lai tie iemācās vispirms kārtīgi latviešu valodu lietot un vai citās valstīs pret mums izturas tāpat kā mēs ar necieņu taču nē tas parāda mūsu kalpu zemo kultūras līmeni tas attiecas arī uz citiem latviešiem .
zvirbulēns
z
"Providus" vadošā pētniece Marija Golubeva (no kreisās) un monitoringa ziņojuma līdzautore Iveta Kažoka. --------------------------- Šīs dāmas nav saņēmušās audzināšanu, izglītību, un tas apbēdina! :(((
KLM
K
par to, kādi ir nepilsoņu izteikumi par pilsoņiem. ................................................ ............................................................ .......... esmu kautrīgs, tādēļ tikai pirmie burti no vārdiem - h.., b..., ž...,p...., un t.t.
Gaidām pētījumu
G
par to, kādi ir nepilsoņu izteikumi par pilsoņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Providus rezultāti pētījumam par debašu kultūru Saeimā 2007.-2009.gadā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas