Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pētniece: Latvijas iedzīvotāji no ES sagaida pārāk daudz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Mums ir produkti ar augstu pievienoto vērtību - ražotāja produkts veikalā nonāk par dubultu cenu, bet ražotājs atpakaļ saņem santīmus......
LAVĪZE
L
Kur tad lai viņi strādā, gudrīti? Tie, kuri negaida, lai viņiem kāds ko par velti dotu, arī strādā. Strādā tur, kur ir darbs. Tās ir bagātās ES valstis un strādīgo latviešu darbs un nodokļi turpina vairot šo valstu labklājību. Latvijai no tā nekāds labums netiek.
JJevropā pie sasistas siles
J
Latvieši, balsojot par pievienošanos ES, cerēja uz tādu pat dzīvi, kā pārējiem eiropiešiem. Nevis būt citiem par lētiem "darbalopiem" un savas zemes pārvēršanu par Eiropas nomali ar izpostītu vietējo ražošanu, citzemnieku izlaupītiem resursiem un vietu, kur izgāzt pārējās Eiropas atkritumus. Laikam tas bija pārāk daudz gribēts?
omg
o
Beidzot kāds pasaka skaidri: strādāt vajag un celt savu valsti pašiem, nevis sūdzēties, ka viss nenokrīt no gaisa. Pareizs ir arī salīdzinājums ar PSRS. Gaida, kad kāds 'lielais brālis' visu rokās ieliks.
vientiesis
v
smiekliigi sanaak : maksimaalais uz ko juus varat cereet ir minimaalais ... bet par vienoto minimaalo algu tas ir blefs, ir valstis kur taa ir 1500 / 1200 eiro meenesii, Latvija taadu minimaalo nepavilks, tad bagaato valstu nabagajiem buss jaakljuust veel nebagaakiem?
Matiss
M
Latvijas iedzīvotājs vispār kaut ko mūžam gaida no cita. Lai tik Dievs dotu, ka pats sāktu domāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas