Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Petraviča deputāta mandātu nolikšot, kolīdz KPV LV frakcijā būs panākta stabilitāte

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) Saeimas deputāta mandātu plāno nolikt tad, kad partijas KPV LV parlamenta frakcijā tiks sasniegta stabilitāte. Viņa norādīja, ka patlaban partijā situācija ir nedaudz sašķobījusies, tāpēc kādu brīdi, kamēr "viss saliksies pa plauktiņiem" un norimsies, Petraviča negribētu radīt jaunus satricinājumus.

"Es ar šiem cilvēkiem esmu bijusi kopā no pirmās dienas un zinu, kādēļ esam nonākuši arī līdz brīdim, kad mūsu viedokļi nesaskan un atšķiras. Tādēļ mēs frakcijā runājām un vienojāmies, ka būtu labāk, ja es kādu brīdi paliktu arī kā Saeimas deputāte," skaidroja politiķe.

Viņa mandātu varētu nolikt martā. "Kad viss būs kārībā un es jutīšu, ka droši varu pievērsties tikai ministres amata pienākumiem. Mums februārī priekšā ir arī partijas kongress. Tādēļ gribas, lai ir drošības sajūta, ar kuru es varu atstāt deputāta pienākumus," norādīja Petraviča.

Pēc viņas teiktā, tas, ka viņa vēl nav nolikusi Saeimas mandātu, nav nekas neparasts, jo jau no pagājušā gada 6. oktobra Saeimā bija deputāti, kuri pildīja arī ministru pienākumus.

Kad Petraviča noliks mandātu, viņas vietu Saeimā varētu ieņemt Saldus novada domes deputāts, pašvaldības vides pārvaldības speciālists un uzņēmuma Austrumu lauki valdes priekšsēdētājs Edgars Kronbergs.

Kā ziņots, partijas KPV LV darbībā pēdējā laikā vērojami dažādi sarežģījumi, tai skaitā politiskā spēka Saeimas frakcija nebija vienota jautājumā par Krišjāņa Kariņa (JV) valdības apstiprināšanu, KPV LV 11 deputātiem balsojot par un pieciem pret to.

Reizē frakcija vienojusies turpināt darbu divos līmeņos, atsevišķi tiekoties gan visas frakcijas, gan tikai tās koalīciju pārstāvošajiem deputātiem. Savukārt no partijas un frakcijas izslēgtais Gobzems paziņojis, ka laika gaitā tiks radīts "jauns veidojums".

Top komentāri

Jo ātrāk Melnā Atraitne
J
noliks mandātu, jo labāk tautai un valstij! Kam šī ragana pieķeras, tas viss nešķīsts un netīrs top.
Irlielāmērāticams
I
...kad partijas KPV LV parlamenta frakcijā tiks sasniegta stabilitāte... kad uzziedēs sētas mieti... kad no cirvja kāta lapiņām "Vincentā" gatavos salātiņus... .
Zane L
Z
Tikmēr nozare var pagaidīt, super attieksme!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas