Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pieaudzis pieprasījums pēc distanču slēpēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.
P
Slēpotāji pērk inventāru pavasarī nevis tāpēc, ka noliktavas tukšas, bet tāpēc, ka pavasarī uz izpārdošanām tas ir lētāks. Sezonas sākumā inventāru pērk tikai iesācēji. Pavasarī tās pašas preces, kas nebūs izpirktas varēs nopirkt pat ar 50% atlaidi. No tā arī var nojaust, kāds ir sezonas preču uzcenojums Latvijas veikalos.
alias
a
Es īpaši nepriecātos, ja skolas sporta skolotāju untumu dēļ man nāktos divus pusaudžus aprīkot ar distanču slēpošanas inventāru, kurš turklāt jāstaipa līdzi uz skolu. Ņemot vērā to, ka skolā tādas lietas nolikt nav kur, tātad pavisam reāli vienas dienas laikā šis inventārs var aiziet garu ceļu. Tad jau labāk daru kā nu jau vairākus gadus - brīvdienās dodamies uz trasēm, kurās inventāru var izīrēt.
Ēriks
Ē
Nu ja, ārpus'Rīgas ceļi daudziet paliek netīrīt, bet uz darbu, veikalu, skolu jātiek ;DD
I.Gr.
I
"Slepotaajs" atkal baigi visu paarspiilee! Latvijas latvieshiem laikam ir taa pati mentalitaate kaa krieviem. Es nekaadu starpiibu nesaskatu, vismaz neatbildiigaa muldeeshanaa.
Mjā
M
Nu, nu, nevajag jau uzreiz cepties,jo te nu vienreiz nākas Jums piekrist. Es arī gāju skolā padomju laikos un, lai gan toreiz slēpošana sporta stundās riktīgi riebās (tā trakā slēpju stiepšana, sasvīdušas drēbes stundās utt), tomēr ļāva apgūt iemaņas un brīvajā laikā pa mežiem un pļavām vien dzīvojāmies. Mans bērns šobrīd mācās 12.klasē - NEVIENU!!!! gadu sporta stundā nav bijusi slēpošana un arguments bija tāds,ka ne visi var atļauties iegādāties slēpes un aprīkojumu, bet piespiest skola nevar un atzīmi samazināt arī nē (patiesībā -var jau saprast, bez tam - šādas sniegotas ziemas taču pēdējos 20 gados bija retums). Mēs dzīvojam ne-Rīgā, apkārt pilsētai meži, ir izveidotas distanču slēpošanas trases, ir inventāra noma plašā izvēlē, bet,ja paskatās, tad procentuāli ļoti maz ir slēpotāju. Tagad jau ir modernāk 20 sekundes vālēt no kalna un pēc tam vairākas minūtes karāties pacēlājā, apliecinot,ka esi īstens Europas iedzīvotājs, nevis sevi intensīvi fiziski nodarbināt.
Человек
Ч
vai tad tagad fizkultūrā vairs neslēpo?
Человек
Ч
И только не надо мне или остальным русским приписывать коммунистические взгляды. У многих из латышей все, кто не с ними, их враг.
Человек
Ч
У нас в Плявниеках в советское время в воскресенье лес был полон лыжниками. А сейчас - практически никого. Люди обнищали. В советское время занятия беговыми лыжами на физкультуре были обязательными, всю третью четверть с января по февраль школьники на физкультуре бегали в лесу. Специально для этого сдваивали уроки физкультуры, чтобы было два часа (или 4 часа, не помню). А сейчас - нет. Все обнищали.
slepotajs
s
Latvijas politki, kuri ir tikai zagusi, laupijusi Lc, TP, ZZS, TB Ulamnis, Freiberga, Naglis, Grutups,.......ir Latvijas valsti novedusi bankrota un iedzivotajus neiedomajama nabadziba, tacu neskatoties uz visu 20.gadu tragediju kadu sie politki mums ir sagadajusi dzivi visiem spekiem vecakiem vajag censties, lai berni nodarbojas ar sportu, ja nau naudas ir jaizvelas letakais sporta veids, noperk letakas slepes, bumbas vai ari cita veida sporta nodarbes, piemeram, skriesanu, peldesanu, bet pats galvenais, lai berni tiek nodarbinati ar sportu, jo, ja tas Latvija netiks veikts musu tauta klus tik pat degradeta, zagliga, meliga, nodeviga, korumpeta kadi ir sie politki, ministri, ieredni, prezidenti, kuri 20. gadus veic Latvija genocidu..
!
!
Ja tu gribi kaut ko nopirkt bērnam, tad tā ir Caps meklē operācija. Slēpes ir, zābaki un stiprinājumi ir jāmeklē īpaši - un nav tādu visur. Knapināšanās, ne tirdzniecība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas