Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pieaugot nodokļu slogam, liela daļa uzņēmumu vairs nespēs konkurēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x to filozofs
x
der lasit ari ekonomistus- a shamie italija izpetijushi, ka sarukot ekonomikai, ari tas ena mazinas:):):)
x
x
lai need un neziemo siltos majokljos?
filozofs
f
pieaugot nodokļu slogam tiek palielinaata eenu ekonomikaa straadaajošie , jo daudzi slogu nvar nest , jaasaak izgaiņaat enaa straadaajošos reaali tos seedinot cietumaa , tad arii nevajadzees tik smagu nastu uzkaraut , ja visi maksaatu nodokļus tad jau šie tik lieli nebuutu , ļaut daļai paraziteet uz maksaataaju reeķina ir noziegums , korumpantus pat ar vismazaakajaam aizdomaam nedriikst laist valdiivas nama tuvuma , kur nu veel Lembergu , mees braucam purvaa arvien dziļaak , kad beidzot saaks darboties tiesiskums???
Jukums
J
Ceru, ka nenotiks mehāniska nodokļu palielināšana, bet gan saprātīga reforma. Nodokļi no darbaspēka ir japārliek uz nekustamo īpašumu. Protams, iestradājot saprātīgus aizsardzības pasākumus un ievērojot progresivitāti - jo ekskluzīvāks īpašums, jo lielāks nodoklis. Līdz ar to, reālajā uzņēmejdarbībā nodokļu slogam pat vajadzētu samazināties, kas veicinātu ekonomisko aktivitāti.
Sniper'sEye
S
Māri Avotiņ, budžeta veidošana sākas vismazāko, budžetu veidojošo nodokļu maksātāju. Vienu vēlētāju, vienu pašnodarbināto. Arī Tu, tāpat kā Dombrovskis un partijas, kas raujas pie varas, neredzat pēc vēlšanām tos pašus mazākos. Pērn janvārī Latvijā bija 32 000 pašnodarbināto, kuri spēj ienest sociālās apdrošināšanas iemaksu minimumu. Šogad janvārī 16 000. Šobrīd 14 000. Neviens cits darba tirgus un nodokļmaksātāju/budžeta veidotāju -- nevis tērētāju! -- segments nav tā sagrauts un sagruvis. Ja kāds valstī gribētu saimniekot, nevis dalīt nesapelnītu (!), citu aizdotu (!), budžetu, šis saimnieks sāktu ar vismazāko! Tagadējie to nedara. Ne prāta, ne izglītības, ne gribēšanas. Kaut gan smieklīgi, -- lai to izglītību palāpītu, pietiktu apskatīties, cik Latvijā ir to pilsētu, kurās ir vairāk par 14 000 nodarbināto, ja skaitām atlikušos, un cik -- to 18 000, kuri pazuduši. Dafiga-a mums ekonomistu, bet neviena saimnieka. Kā var meklēt saimniekošanu partijās? Organizācijās, kuru nosaukums angliski sasaucas gan ar dalīšanu un daļām -- part, gan ar svētkiem -- party. Un yz svētkiem mums tiešam te dalītāji, ne darītāji turpina taisīties: par Latvijas izlaupīšanu būšot labāka Latvijas "iztaupīšana"?!
duriks
d
Vai Avotiņš ir kaut ko rēķinājis vai tikai pļāpā?
!
!
Piekrītu - valdība slēpj patiesību par stāvokli, kurā mūs ir novedusi LC un TP saimniekošana, seviški jau pirmie.
fiksais
f
Jau šodien visa šīs banānu valsts ekonomika ir baltiem diegiem šūta, lielākā daļa iedzivotāju dzīvo kā uz čemodāniem, uzņēmēji tāpat. Tā ilgi nevar izturēt, vājākie meklē izeju uzliekot cilpu kaklā un tādu nav maz - vidēji 2 dienā... Bet par to trīcvaidzim po, jo tēvocis sems par godīgu darba algu ir uzdevis izttīrīt šo teritoriju no iezemiešiem, kas veiksmīgi arī izdodas. Piemēram, šobrīd valsts konkursos, kur piedalijās desmitiem pretendentu piedalās vien nedaudz, jo lielākai daļai uzņēmumu ir dažada veida parādi - atliek vēl nedaudz pašūpot ekonomiku un kirdik būš ļoti ātri. Valdība slēpj patiesību par situāciju valstī!
!
!
Nav jau satraukumam pamata - vairums var pārorientēties uz ārzonām. Kā to, uzsverot, ka viss ir likumīgi, dara Šķēle vai Lembergs. Un Igaunija ir pietiekami tuvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas