Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pielaides nesaņemšana Auziņam netraucēšot vadīt LU

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kartupelis
k
Vitiņ, Vitiņ - cik tad tavs garīgais tēvs Mārcis par šito samaksāja? Varbūt tu vari ātrāk kliedēt satraukās tautas intrigu un Mārcim pie tējas atklāti uzprasīt - zini, es jau, protams, esmu tavā pusē, bet nu pasaki man godīgi - biji vai nebiji ČEKISTS?!?!?! un ja nu Mārcim sirds lūdzīs tava naivā šarma priekšā un viņš vaļsirdīgi atzīsies - nu jā, biju jau gan.... Ko tad, Vituci?
raksta zemais reitings
r
Vitas Dreijeres neprofesionalitāte vienkāršoti izpaužas, lūk, šajā pretrunā: 1) Informācija: "Vai M.Auziņam arī nākotnē nebūs problēmu veikt rektora pienākumus bez pielaides valsts noslēpumam, K.Apse-Krūmiņa pirmdien nevarēja atbildēt." 2) Kā tiek pasniegts virsrakstā: "pielaides nesaņemšana Auziņam netraucēšot vadīt LU." Mans komentārs: Varēja iestarpināt "pagaidām," vai arī "pagaidām netraucē." (Bet, mīļo žurnālist, no pielaides atteikuma pagājušas ir tikai dažas dienas!) Citādi sanāk nu ļoti apšaubāmā formā izteikts pieņēmumus par notikumiem nākotnē. Neatkarīgajā DP gan izsakās visai skaidri: "Šos amatus turpmāk varēs ieņemt tikai tādas personas, kas atbildīs likuma Par valsts noslēpumu prasībām."
XXL
X
tadel jau vajadzeja atvert tos maisus.Tagad gudram un inteligentam cilvekam bus japierada,ka vins nav saistits.Nozelojami!Vins jau noteikti brauca ka zinatnieks,nevis ka tresa auss,Tadel jaruna skaidra valoda.Nelabveli jau uzradisies vienmer,kas tiko vina vietu.
R(8)
R
Da kadi valsts noslepumi ............. saja valsti nau neka ko slept , mums nau ne razosana , nedz militara rupnieciba , nedz sensacionalas laboratorijas , nedz petam kosmosu , nedz jaunas tehnologijas , nedz AES , nedz militarais plans valsts aisardzibai , da pa kadiem valsts noslepumiem iet runa , ja nu vienigi tie valsts noslepumi ir musu deputatu sashemotais biznes ko vini tur bida katru dienu taja saeimas eka
klusais
k
Kāds sakars ar neslavas celšanu ,ja komisijai ir jādod vērtējums? Tur taču nav viena cilvēka lēmums, pie tam acīmredzot rupīgi izsvērts. Jūs varbūt paskaidrojiet konkrētāk , ko domājāt?
Krista
K
Krimināllikumā ir pants par neslavas celšanu
klusais
k
Kas tiek saprasts ar rektora sastrādātajām ziepēm? Varbūt ir iespējams ko konkrētāk pastāstīt? Un kāds vispār sakars LU ētikas komisijai ar čeku?
Krista
K
Laikam jau dažam labam LU ētikas komisijā, kas nav gluži čekisti bijuši, negribas atbildēt par rektora sastrādātajām ziepēm
klusais
k
Bet vai ta tā ētikas komisija nav Auziņa padotībā? Domā šie dīlu sadomājuši?
pavasarainais
p
Nu stiepj laikam tādēļ, ka LU kuiļu draugi drošības struktūrās šobrīd pamatīgi šņukurējas par skapjiem ar skeletiem. Ruk-Ruk_Ruk ..... fenomenomenomenomenomenomeno... urrrrrrr! Ha-ha-ha!
klusais
k
Kas ta kariņš LU turpinās? Kapēc tiek stiepta gumija no 9. aprīļa par plaģiātu lietu ? Kā tad tā?
Androīds
A
Vita Dreiere jau pirms tam pierādija savu "profesionalitāti" rakstot par plaģiāta lietu. Kāpēc pie velna viņai ļaujas vēl publicēties?
KLM
K
principā man ir pilnīgi pie d....s, vai viņš vadīs un ko vadīs, bet galvenais ir - KĀPĒC VIŅAM ATTEICA PIELAIDI?!?!?!?!?!???? ............................. ............................................................ ............................ Viņam atteica pielaidi tāpēc, ka Jums principā pilnīgi pie d....s.
hmmm
h
principā man ir pilnīgi pie d....s, vai viņš vadīs un ko vadīs, bet galvenais ir - KĀPĒC VIŅAM ATTEICA PIELAIDI?!?!?!?!?!??!????
senators
s
Auziņš meloja šovakar panorāmai un visi to redzēja. Šis Dienas raksts ir nepatiess un arī tendenciozs. Šī raksta autore esot cieši saistīta ar LU, taisot tur karjēru un atkarīga pilnībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas