Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pikets pret 1.slimnīcas slēgšanu beidzas pie valdības ēkas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Visu slēdz, visiem saīsina... Kā jau teicu - saraujies par Latviju!
Jo>KAAA
J
Uzinstall Firefox ar papildinājumu Noscript un Turības reklāmu vairs neredzēsi.
spekis
s
Klausies apsi, vai tu amurgalva? Kapec mums sevi apdalit?
nīgrais
n
Kā parasti - nodzied "bēdu manu lielu bēdu" un dodas mājās. No varas viedokļa šādi var "piketēt" kaut cauru gadu - ne silts, ne auksts.
KAAA
K
LAI NONEM TO SASODIITO TURIIBAS REKLAAMU!! MAN DATORAM IR MAZA IZMEERA EKRAANS UN ES NEVARU PASKATIITIES CITAS SADALAS.SVIESTS KAUT KAADS!
āpsis
ā
ā kalvītis ieveda bet kapēc dombrovskis nevēlas trisin't krizi uz bagātajiem bet ķeras pie nabagiem. vai nv tā kā amorāli ka saeimas deputātus vizin ar mersedesiem bet skolēniem atņem braaukšanas kartes. ka skolas slēdz bet augstskolu dekāni saņem tūkstošus mēnesī mazina pensijas bet nevar palielināt dividenžu nodokli bagātajiem un tādi piemēri ir smtiem . un ne kalvītis viens notrieca naudu tomēr jābūt objektīvim un jābeidz skalot tautai smadzenes nauda tika ielikta preksā to nedarija kalvītis walstreet krīzi arī neradīja klvītis skolot'jus un pensionārus arī neaplaupīja kalvītis to izdarīja dombrovskis un nevajaga tikt k nebija citas izejas vnk dombrovskis izvēlējās taupīt uz nabagiem Repše arī skaidri pteica kādā intervijā ka varētu darīt savādāk bet viņš ir izlēmis taupīt uz nabagiem kā īstam neokonservatīvistam, neokonm, pienākas :)
un
u
Ne jelozj, skaži prjamo, x ne bil s tvojej mamoj?
Человек
Ч
Ну, закрыли и закрыли. И х с ней. А кому сейчас легко. Вы думаете, мне? Всегда жил трудно.
eu
e
UN ŠITIE SAUCĀS "VECI CILVĒKI"? ir nu gan tie žurnālisti melīgi. cilvēku SPĒKA GADOS tur bijuši pārsvarā.
nnn2
n
INTERESANTI KA JUTAS MUSU 100 GUDRO GALVU,KA AR MINISTRU,AUGSTAKO IEREDNU GIMENES, DRAUGI ,RADI... KAD SIS GALVAS,MINISTRI UN IEREDNISI IZNICINA VESELU TAUTU
lauķe
l
Pat pretīgi iedomāties, kas varētu būt jaunie "saimnieki" 1.slimnīcā!To tak taisās nosolīt krievi savu veco perdeļu aprūpei! Neceriet , ka kādam vienkāršam latviešu cilvēkam tur atradīsies vieta!Otrs variants - visus ārā un ekselentus mājokļus a la Ģipša fabrika iekšā!
anna
a
valsti būvējam mēs visi, katrs un tu arī kāda tā ir, tādu mēs visi esam izveidojuši, atbalstot nelikumības daudzu gadu laikā lēnītēm esam paši sevi apzaguši Janka, vari visus uzspridzināt, pakārt, nodedzināt - ar šausmām iztēlojos to valsti, kādu uzbūvēsi tu...
Gača tas pats kurš Janka
G
Kamēr centrā dzīvojošajiem politiķiem nebūs vajadzības pēc mediķu palīdzības, tikmēr visiem politiķiem būs nasraķ uz cilvēkiem, kas tur valsti. (vismaz morāli un matreāli noteikti tur) Tie ir mūsu skolotāji, mūsu mediķi un mūsu policisti un ugunsdzēsēji. Tie ir tie, kas šo valsti ir uzbūvējuši, laikā kad politiķi saka: valsti būvējam mēs. Ja man ir jādzīvo šādā valstī, tad neviļus uzpeld vēlme pamest šo valsti, bet krieviem viņu atstāt ar negribu, jo kādreiz man nāktos atgriezties un tad mani te nepieņems-nāksies dzīvot bēgļu nometnēs kautkur starp robežām.
lūk
l
kāds ir sagribējis 1.slimnīcas vietā uzbūvēt sev supermārketu,jaunu Maximu,Rimi,vai tamlīdzīgi.
tautumeita
t
būsiem iecietīgi pret tiem, kuriem māja ir vienīgā vieta, kur dzīvot ģimenei. tas jau arī otros vārtos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas