Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pilsoniskās savienība pirmā balsos par Vienotību; Ēlerte uzaicināta piedalīties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Cerams, ka šoreiz ar satiksmi viss būs kārtībā.
to kurmītim
t
Kas tu esi par tādu pretīgu pretlatvisku sūdu mēzēju?KURAM tu kalpo un par cik santīmiem? Tik stulbs taču neesi lai nesaprastu,ka SC+LPP+ TP ir nāve Latvijai.Abreni atdeva,šodien Skrundu klāt piemeta.Ko vēl tu ar mieru pārdot vai atdot ar savu ASTOŅKĀJI ko tā aizstāvi kā P>Morozovs. Ja nebūs tādas VIENOTĪBAS ,vari uzskatīt sevi par Krievijas pilsoni ar no tā izrietošām sekām.TEV to vajag? Latviešiem - NĒ !
klons
k
sarmīt, lindiņ, štokij izbalsosim jūs kā izbalsojām ūdri ar visiem kažokiem.
bija
b
Kā apnikusi tā sieviešu stumšanās pie varas un absolūtās paškritikas trūkums. Viss veikums raksturojams ar vārdu REIZ BIJA.
Dollija
D
Neredzu jēgu politikā bīdīt biznesmeņus, kas, protams, dažiem desmitiem dod darbu, bet valsts pārvaldīšanu pakļauj saviem personiskajiem uzņēmējdarbības plāniem. Politika jābīda vīriem, kas nav biznesā. Ja nav labi šitie, jāmeklē citi, bet ne jau šķēles, lembergi un šleseri, kas visu bāž tikai savā kabatā. Jā, politiķiem ir jāsaprot, kas vajadzīgs uzņēmējiem un kas - tautai. Un gudri jālemj, kam kurā brīdī vajag vairāk un ko - izpriecas, maizi vai pērienu.
jaunajai OLIGARHEI.
j
Ko tu tik dziļi... te vienkārši pirādziņus JL apēda vēlēšanu naktī un atstāja tautai tikai desu ādas... man tikai nav skaidrs kā viens oligarhs - sarmucis ir labāks par citiem oligarhiem AAA?.
A.Seiles kundzei
A
Ko lai dara? Patlaban ir divas lietas, ko vajadzētu izdarīt. Pirmkārt, ir jāpārstāj melot pašiem sev, ka mēs esam drausmīgi "kruti" un mums kāds ir nodarījis pāri. Tā nav! Mēs paši visu šo jezgu esam ievārījuši. Patīk vai nepatīk, tas ir mūsu pašu "nopelns", kā arī to cilvēku nopelns, ko paši mēs esam deleģējuši mūs pārstāvēt. Esam dziļās ziepēs paši savas vainas un nevis kaut kādu ārēju neatkarīgu faktoru dēļ. Un, otrkārt, vajag paskatīties uz to visu objektīvām acīm - ko mēs no šī visa varam mācīties, lai mēs tādās "ziepēs" vairs nenonāktu.
kas tagad vadīs Vienotību?
k
Iemūrēta ?skursteni?
viena taisnība
v
Kur tik jaunā laika darboņi nedomā par valsti- gan dzimumdienas svinot, gan bērnus uz skolu vadājot, gan burtnīciņas aizpildot, gan kā var nesolīt runas sacerot.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Lai arī viss tā notiktu. Kur palika KDS, Visu Latvijai un pārējie "lielie" patrioti? Vai stāv malā un atkal vēro? Nav ko daudz strīdēties un runat - galvenais v i s i e m jāpiedalās vēlēšanās tikai tad būs kāda jēga.
krabis
k
Rakstā visiem zināmus uzvārdus tomēr vajadzētu prast uzrakstīt pareizi - ir Štokenbergs, nevis Štokembergs! Ja tomēr nav skaidrs, tad derētu pārbaudīt pirms publicēšanas!
He he...
H
Jābeidz balsot par pārtijām vispār, jo LR Satversme šo pārtiju debīlismu neparedz. Jābalso par konkrētu cilvēku konkrētā apgabalā un tam jābūt atsaucamam. Pieleca, šmulīt, no jaunslauceņiem?
KKKK
K
Sveiki ! Un ko Jūs piedāvājat ? Bet reālu . Atmiņas par to , kad jābalso par jaunajiem kurus Jūs nepazīstat . Ikviens ja tas nebūsiet Jūs būs slikts un apspļaudāms . Izdari ko labu pats , tad būs vismaz morāls pamats kādam ko teikt . Bet šobrīd - nomazgājieties !
He he...
H
JL domājot par valsti.... Apsmējos.... Nu ja , ka domā - par sili sev no valsts ķešas un izpatikšanu biezajiem no ārzemēm, bet Latvijas Republikas pilsoņi šiem lieki, jo tie var sūkāt ķēpu! Tāpēc jau JL rižene Latvijas sabiedrību ar valsti nesaistīja... Unikāli.
durnis
d
Nu jā miljonārs štokijs no tp, miljonāre eiļļerte no nedienas, krissts no eurosajūza pensionāriem+tā vienmēr brūtēs -sandriņa , vēl rižā dejotāja ar visiem jaunpupiem...jautrā kompānija ,KAS MUMS SOLA TO JAUNO POLITIKU... KUR TAD ŠITIE JAUNUĻI ,NEKO NESPĒJA VISUS ŠOS PADSMIT GADUS... VAI TAD TIKAI TAGAD ŠĪBERS ATTAISĪJĀS... Vai tik atkal sili gribas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas