Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Pilsoniskās savienības valde atbalsta lēmumu pārtraukt Vaideres EP kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Jāsaprot,ka kangari,kolaboranti pēc neatkarības atgūšanas nekur neaizbrauca un tagad cikvien var kalpo juauniem priekšniekiem.Varbūt tiek arī dāsni apmaksāti,jo "uzbraucieni" gan Kalnietei,gan Vaiderei tik līdzīgi.Liekas,ka abas viņas izraisījušas krīzi,bet ne Kalvītisne arī kāds cits nekur nav vainojami,ka Latvijas ceļi ir šausmīgi nebūs vainīgs Buldozers-šlesers,bet abas dāmas utt .Pat žurnālists Latkovskis cēla debesīs tik redzamo,atraktīvo|lat.pievilcīgs,tāds,kas piesaista}Ždanoku- gari un paši,Bet Vaideri 'iekabināja 'starp diviem kulinārijas raidījumiem īsi un aši.Vai nu tās Latkovska-stiprā dzimuma paša simpātijas Zdanokai vai saimnieka norāde,nezinu.Domāsim.Skumji,bet Latvijas preses reitingi pasaulē nav augsti-ap 40 vietu
Ments
M
Bet kāpēc vispār bija jāpārtrauc? Nevaig būt tik jūtīgam. Man tā reklāma patika.
Savējais
S
Jūsu Zīle dara tieši to pašu! Ja kas. Un ar gan jau tiks "pieķerts"
No TB/LNNK
N
Klasisks Vaideres stils - pati savāra ziepes, bet kad pieķer, visa pasaule vainīga. Kundzītei būtu jābeidz apkārtējos uzskatīt par muļķiem.
Partijas biedrs
P
Interesanti gan. Bet man tas nebūtu brīnums, jo milzum daudz sūdu Ilze V. jau ir savārījusi un, nedod Dievs, vēl arī savārīs.
grimētava
g
Pa TV gaiteņiem jau klīst klačas, ka TV kampaņu pret Vaideri sākusies pēc Viņķeles zvana te vienam otram. Tā tās lietas te notiek. Pašiem jau nav laika un naudas meklēt.
Nesapraša
N
Es tikai nesaprotu vienu - Vaidere linčo sabiedrība un partijas biedri, bet Zīle un Pīks līdzīgā vaidā reklamējas jau labu laiku. Zīles reklāmas Talsu avīzē ir pa visu apu un pieņemu ne tikai Talsu avīzē. Tagad reklamējas arī Liepiņa un JL, to pašu dara Ždanoka un vēl izmanto Saeimas resursus. Bet par viņiem nav nekādas diskusijas. Un pats galvenais - KNAB jau līdz šim vēl neko nav pateicis. ismaz tāda ir informācija klīst šajā informācijas telpā. Pat tā jocīfgi - deputātu, kas EP bijis viens no redzamākajiem tagad visi metas linčot pat īsti nesaprotot par ko. Kā visuslaikos teiktu - liek uz sārta vēl pirms sprieduma.
panorāmas skatītājs
p
Šlesers atšķirībā no Vaideres neslēpj, ka tā ir aģitācija.
hary
h
Es atbalstītu arī šlosera plalātu novākšanu no māju sienām- slikti metas no tādas izšķērdibas.
rex
r
"Kalnietei pat baznīcā dots solījums nenozīmē pilnīgi neko, jo neaizgāja no Saeimas pēc izstāšanās no Jaunā Laika." Jūs, cienītā, droši vien neviens nav informējis, ka Kalnietes kundze nevienā baznīcā nekādu zvērestu nav devusi - viņa iestājās JL labu laiku pēc šī pasākuma, tādēļ viņai šis zvērests nebija saistošs. Zvēresta devēji gandrīz visi palika kopā ar Repši. No JL partijas aizgāja pārsvarā tie nacionāli domājošie cilvēki, kam prioritāte ir tautas garīgums, patriotisms tā reālajā izpausmē..
A ŠĶĒLE
A
KO JŪS REŅĢU ĒDĀJI TE ĻURĻINIET,RUNAS VĪRIEM LIELA TEIKŠANA.MUMS NAUDAS PIETIKS ŠĪM LIETĀM.
V ŽIRINOVSKIS
V
SKAISTA SIEVIETE,VAI TEV VĪRS IR GREIZSIRDĪGS?????
analīze
a
Gan PS and SCP ir vāja priekšvēlēšanu komunikācija. Ja SCP tā ir vienkārši galīgi aizlaista, tad PS tā ir haotiska, pārmērīgi aktīva un neloģiska. PS ar savām aktivitātēm vienkārši kaitina. Sieviete cinījamos gados pēkšņi metas par pusaudžu draudzeni Twiterā un draugos, pilnīgi krītot arā no konteksta, otra atkal nokļūst nesmukā situācijā lielās gribēšanas dēļ. Un abas taču inteliģentas un gudras. Bet nav kas viņām pasaka stop. Pilnīgs Slaktera variants.
dūja
d
Bet kā tad ar Šlesera reklāmu, kura pārsteidz ar savu nekaunību pat visus tos, kas jau pārdzīvojuši maksas reklāmas pirms vēlēšanām, ko pirka TP ? Jeb demokrātija TIKAI Šleseram?
Vika
V
Uz mani šī pastiprinātā pielīšana vēlētājam iedarbojas pilnīgi pretēji cerētajam.Kāpēc tad tieši tagad tā sagribējās parunāt ar sabiedrību?! Tas vien liecina to, ka kundzīte ir gatava darīt jebko, lai paliktu pie Briseles siles. NEATBALSTU VAIDERES KANDIDATŪRU!!! Lai turp dodas jauni spēki nevis partiju piederības mainītāji, kuru domas vērstias tikai uz sava labuma meklējumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

 

Raidījums: KNAB lauza galvu par EP apmaksātām Vaideres reklāmām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas