Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pirmais emuārs, pirmās pārdomas, pirmās atsauksmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaķe
K
Skumja ir mūsu tauta. :( Visu tikai kritizē, viss ir slikti. Projekts vēl pat nav tā īsti sācis darboties, bet jau visi ir stulbi un neko nesaprot... Paši jūs esat vismaz mēģinājuši kaut ko mainīt???? Protams... Nē!!!!!
Jauniešu MK
J
Iesaku nelasīt šos ar ļaunumu un negatīvismu pārsātinātos komentārus! :)
Visiem
V
Pirms gudri kritizējiet, pameklējiet info. Ministrus izvēlēja konkursa kārtībā: CV, motivācijas vēstule, rekomendācijas vēstule un intervija. Neviens nav vainīgs, ka paši nepieteicāties konkursam, tā ka cepieties tālāk, "viss ir slikti" teiciena pielūdzēji. :)
Ieva
I
Man ir jautājums par to sociālo atbildīgumu, jo esmu satikusi ne vienu vien cilvēku, kas darbu ir zaudējis un nevar atrast tāpēc, ka ir slims ar kādu smagu hronisku slimību. Pieļauju, ka daži no viņiem piemelo, tomēr fakts ir fakts: ja neskaita visai pašauru programmiņu invalīdiem, ko varētu uztvert kā tādu burkānu....Un Eglītis arī klāsta, ka veselības aprūpes galvenie klienti ir pensionāri, aizmirstot, ka ir svarīgs gan ārstu ieguldījums (bet lielai daļai pensionāru ir nepieciešama iespēja izrunāties), gan paša slimnieka stāvoklis un vajadzības. Turklāt es domāju, ka arī šāda iepazīstināšana der nebūt ne visiem, jo ar to izglītību pie mums tā nu ir, kā ir
hephe
h
šādi projekti vienkārši diskreditē jauno paaudzi. izskatās, ka tīšām atlasa jampampiņus, lai pasmietos nu TP un citi var teikt - re, kādi stulbeņi jaunā paaudze :) balsojiet par mums, vecajiem tp-istiem, lpp-istiem, jo mēs visamz kaut ko zinām (nu nedaudz, bet protam zaglība ar laba prasme) nav jau tā, ka nav gudru jaunu un gudru vecu cilvēku. IR, tikai tādi šajos 'aunapieru' projektos nepiedalīsies un politikā nelīdīs, brrrr. kauns skatīties un lasīt muļķības, kas tiek pasniegtas kā debesu manna!
Resnsdibens
R
Kādā kārtībā tos ministrus izvēlēja? Bija kaut kāda atlase? Par dažiem radies tāds jampampejisks priekšsats.
....
.
Ar šādiem priekšlikumiem neko sasniegt nevar. Jaunā "ministra" zināšanas ekonomikā izskatās ļoti vājas. Cerēju, ka šis projekts būs daudzsološs, bet laikam kļūdījos. Man jau liekas, ka par tie "ministri" vienkārši caur pazīšanos tika pieņemti. Bet, lai jau pamēģina "izglābt Latviju no krīzes"!!
NavNeVainas
N
lētas muļķības ir sēdēt šeit uz aiz neko darīt kritizēt citus :) čivinātāj varbūt pats ko izdari, lai valsts ar tevi lepotos :) jauku dienu
Iveta
I
Ledus ir sakustējies!
zvirbulēns
z
Esiet atsaucīgi, izsakiet savu viedokli un idejas. Rakstiet: [email protected] ---- Pirmais un vienīgais padoms, ej, vecīt, studēt, un nenodarbojies ar lētām muļķībām!
Rrrrr
R
Parunāji? Tagad apsēdies un ESI VELKOMĒTS REĀLAJĀ LATVIJĀ!
:)))
:
ar burkāna tehnoloģijām jāmotivē uzņēmumi būt sociāli atbildīgiem ________________ šķēles tehnoloģija, šlesera tehnoloģija, smadzeņu skalošanas - tehnoploģija :) jaunā gaišā paaudze - burkāna tehnoloģija!! :) ja gaļēdājam piedāvā burkānu, diez kas nav un var jau visādi ar tiem burkāniem izrīkoties, nabaga uzņēmēji ..
jans
j
raksti jefin latviski tavs emuars nav pat svesvardu vardnica
Maija Vilkina
M
Būtisks, bet rakstā neminēts virziens: 0. Korupcijas (visplašākajā nozīmē) izskaušana valsts struktūrās. Kamēr ienesīgākie biznesa virzieni valstī būs sadalīti starp "savējiem", investīcijām no malas paliekoša efekta nebūs (ienākošā investīciju plūsma tiks sadalīta "savējiem"), izglītības un zinātnes veicināšana tikai veicinās kvalificēta un par mūsu nodokļu naudu sagatavota darbaspēka izplūšanu uz ārvalstīm (izglītības rezultātā gūtā kritiskā domāšana pozitīvas izjūtas par valstī pašlaik notiekošo diemžēl parasti nerada), inovatīvas un jaunas uzņēmējdarbības atbalsts rezultēsies atkārtotos "vēja parku" un "griģis&co" tipa scenārijos. Virziens Nr.4 ir pārlieku ideālistisks: cilvēki (ja vien nav būtiskas ārējas motivācijas, kas taustāmi atsver finansiālo zaudējumu) nespēj pārskatīt savu atalgojumu. Daudz efektīvāk, sevišķi valsts iestādēs, ir ierobežot atalgojumu ar direktīvas palīdzību. Virziens Nr. 3 manuprāt ignorē realitāti, kurā Eiropas Savienība ir faktiski vienots tirgus. Daudz efektīvāk kā cīnīties pret importu ar metodēm, kuras galu galā, lai kā iepakotas, būs skaidri protekcionistiskas, būtu veicināt eksportu ar augstu pievienoto vērtību. Tacu, lai to realizētu, jāatgriežas pie punkta Nr. 0. Par virzienu Nr. 5 visprecīzāk izteicies Vīlanda kungs kādā no saviem nesenajiem emuāra ierakstiem: pašreizējos tirgus apstākļos vislabākā sociālā atbildība ir labs peļņas - zaudējumu aprēķins.
Laura
L
tu esi malacis!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas