Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pirmo reizi notiks „Saskaņas” kongress

Sestdien, 24.aprīlī, notiks Sociāldemokrātiskās partijas Saskaņa pirmais kongress. Tajā apvienojušies trīs politiskie spēki – Jāņa Urbanoviča vadītā Tautas Saskaņas partija, Sergeja Dolgopolova Jaunais centrs un Egīla Rutkovska Sociāldemokrātiskā partija.Apvienošanās mērķis ir vienkāršs – kļūt stiprākiem, saka apvienotās partijas valdes priekšsēdētājs J.Urbanovičs. _Saskaņas _mērķis ir kļūt par 10. Saeimas lielāko frakciju.

Lēmumu par sociāldemokrātiskās partijas Saskaņa dibināšanu visas trīs partijas pieņēma pagājušajā gadā. Šā gada 10.februārī jaunā partija tika reģistrēta un, kopš tā brīža arī beidza pastāvēt Tautas saskaņas partija, kas bija viena no vecākajām partijām, kura dibināta 1993.gadā. Tās pirmais priekšsēdētājs bija Jānis Jurkāns, bet no dibināšanas brīža tajā kā viens no līderiem bija arī J.Urbanovičs.

Iepriekš J.Urbanovičs Dienu informēja, ka 10. Saeimas vēlēšanās tiks pieteikta apvienība Saskaņas centrs, kurā bez sociāldemokrātiskās partijas Saskaņa ir arī tās līdzšinējie sabiedrotie Latvijas Sociālistiskā partija un Daugavpils pilsētas partija, ar kurām kopā Saskaņas deputāti strādā arī Saeimā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas