Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pirmos referenduma rezultātus CVK sola jau ap 23

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzvara,
U
Un pēc tam katrs, kurš nostrādājis 10 gadu, par katru gadu saņems Ls 13,50, katrs, kurš nostrādājis 20 gadu, par katru gadu saņems Ls 6,75, bet katrs, kurš nostrādājis 50 gadu, par katru gadu saņems Ls 4. Tas ir tiešām jauks likums. Daudz nebūs jānopūlas.
Uzvara
U
Un tas, kurš strādājis 10 gadu, par katru darba gadu saņems Ls 13,50, tas, kurš strādājis 20 gadu, par katru darba gadu saņems Ls 6,75 , bet tas kurš strādājis 50 gadu, par katru darba gadu saņems Ls 4. Uzminiet, kurš no viņiem izrādīsies muļķis?
ABC
A
No Cimdara pazinōjuma izriet, ka referenduma "rezultāti" ir zināmi jau šodien.
Zekunde
Z
Purnei - kauns! P.Leiškalnam - kauns! Bičevskim - kauns! Aprobežotas demagoģijas paraugstunda!
Aita
A
Piedoshanu 3%,kuri straadaajushi 10 gadus
Aita
A
Un lai nemaz nepiemin tos kuri straadaajushi tikai 10 gadus,jo tie ir tikai 10%,un nebuut visi nav loderi,cilveekiem ir dazhaadi iemesli,bet noskatiities kaa tirguu vai veikalaa vechuki skaita santiimus, iznaaks vai neiznaaks dienishkjai maiziitei ir vienkaarshi nepanesami.Un tie noteikti nav loderi,tag sanjemamies un paliidzam saviem vecajiem liidzcilveekiem kaut nedaudz aizejot uz referendumu,balsojiet peec sirdsapzinjas par vai pret,bet noteikti aizejiet.No valdiishanas soliijumiem neviens paeedis nebuus.Un naak ziema.....
sekste
s
Vakardienas TV 100.pants bija kolosāls! Vecītis, kurš sarīkoja haosu tiešraidē un ar škandālu notinās no studijas, izdarīja vienu ļoti lielu darbu - pataisīja varas kliķes birokrātus par stulbiem ķēmiem. Un laikam tā tas arī ir. Sestdien - uz referendumu! Par vecākiem, kuru sūri grūti strādāto darbu ilgajos stagnācijas gados šī valsts gluži vienkārši ignorē, novērtējot ar cilvēka cieņu pazemojošiem ubaga grašiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas