Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pirms Jaunā viļņa nākamgad Jūrmalā veidos Slavas aleju

Jūrmalas domes sēdē 22.jūlijā lems par Slavas alejas izveidi pie Dzintaru koncertzāles, taču pašu aleju izveidot plānots tikai nākamgad pirms konkursa Jaunais vilnis.

Aleja plānota Turaidas ielā pie Dzintaru koncertzāles un tās veidošanā iesaistīs slavenības, kas uzstājušās koncertzālē, pastāstīja Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i. Inese Auniņa.

Taču lēmumprojektā vairāk nekas nav pateikts un nav arī norādītas summas, ko pilsēta, iespējams, varētu alejas izveidē ieguldīt. Arī SIA Dzintaru koncertzāle valdes priekšsēdētājs Svens Renemanis nezināja teikt, kā aleja izskatīsies, jo tā atradīsies ārpus koncertzāles teritorijas.

Izrādās, konkrētas alejas aprises nav padomā arī konkursa Jaunais vilnis rīkotājiem, jo to izveidot plānots uz konkursa desmitgadi, tātad nākamgad, atzina Jaunā viļņa preses sekretāre Svetlana Jevdokimova. Viņa izteicās, ka šogad, tāpat kā pērn, jaunie dziedātāji izveidos cilni, ko atlies bronzā un izvietos izejā uz jūru, taču zvaigžņu aleja tā vēl nebūs. Pagaidām nav arī izdomāts, vai tie varētu būt roku nospiedumi, zvaigznes ar zvaigžņu vārdiem kā citviet pasaulē, vai arī kāda cita veida objekti.

Jūrmalas dome plāno turpmāk Jaunā viļņa laikā jūlija pēdējā un augusta pirmajā nedēļā rīkot arī pilsētas svētkus Dzintaru koncertzāles apkaimē. Jau minētajā 22.jūlija sēdē Jūrmalas kultūras centram uzdos izstrādāt svētku koncepciju. Kultūras centra vadītājs Agris Kristvalds pastāstīja, ka koncepcijas izstrāde prasīs laiku, tāpēc, visticamāk, šādi svētki tiks rīkoti nākamgad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas