Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pirms vēlēšanām sola jaunus aģitācijas nosacījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dase
d
Laiki manas, darbi paliek- ka bija zagsana, ta ari paiks. Idiotu tauta un baznica iebalso kretinus, un ar ko mes no viduslaikiem atskiramies???
AD
A
Trešās personas priekšvēlēšanu aģitāciju varēs veikt 15 minimālo mēnešalgu apmērā, kas ir 2700 latu. ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------ Ko nu? Kā apiet šo prasību? Nekas nav vienkāršāk - vienas lielas "trešās personas" vietā jāizveido vairākas mazākas un, vēlot pašvaldības, tieši šis varētu būt ērtākais risinājums.
Ritasi
R
Jaa,un diskusiju vareetu vadiit Mareks ar Ivetu,tas buutu veel trakaak kaa agresiiva reklaama.
dzeris
d
Pirmkārt - kāds sods draud tiem, kas noteikumus neievēros? Vai arī atkal sodīs tos, kas mēģinās sodīt šos pārkāpējus? Otrkārt - "klusajai" dienai bez reklāmām jābūt obligāti, un labāk nevis vienai, bet trijām dienām pirms vēlēšanām, bet baidos, ka šādu normu nepieņems, jo šī te koalīcija saprot, ka Latvijā vēl daudz cilvēki, kas ļaujas ietekmēties no agresīvas reklāmas. Treškārt, ja man būtu teikšana, es vispār aizliegtu partiju reklāmu TV, un ja atļautu, tad tikai diskusiju veidā, ar oponentu piedalīšanos, nevis pašslavināšanās veidā.
zvirbulēns
z
Kas vainas bija vecajiem ?
mērglis
m
šiim redzamajaam partijaam jau nekaada aģitaacija nav nepieciešama , visiem labi paziistami , nevajag zagt miiliiši , saprotu ka aģitaacija vareetu buut nepieciešama rezultaatu viltošanai , jo kaa citaadi izskaidrosi kaa partija ar tik zemu reitingu kaa tautas partija atkal buus iekļuvusii saeimaa ar nepieciešamo balsu skaitu lai veidotu jaunu kliķi...dariitaaji, ha haa, ieteikums partiju iipašniekiem nomainiet beidzot visu sastaavu , lai tie nopirktie viepļi nav vairs vismaz jaaredz...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas