Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

PLL sāk vētīt vēlēšanu rezultātus; Šleseru par galveno vaininieku neuzskata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
orange
o
Piedodiet, partijai, kuras sarakstā ir viens no AŠ , NAV IZREDŽU! kampējs Šķēle un pajoliņš Šlesers.
Astrīda
A
Visa kampaņa jau tika centrēta tikai ap Šleseru. Viņš kustību iesāka un apgājās ar to kā ar savu personīgu īpašumu. Citus jau tik pat kā neredzēja. Tikai buldozers un buldozers. Izvilks tautu no purva????????????????? Pats nogāja dibenā, ka nobļuršķēja vien. Cits nekas arī nebija gaidāms. Tie daudzi sadarbības līgumi!!!!!!!!!!!!!!!!! Kas tie bija? Smieklīgi, smieklīgi, smieklīgi!
savicis
s
Nav drosmes pateikt, ka šlesers ir sivēns
ziv3
z
Hmm. Varat likt ko gribat, kaut Einšteinus stūķēt bariem - tauta apkauzās ar tām visām Jurmalgeitām, digitalizācijām, viedokļu pirkšanām, otkatiem un zagšanu. Kā saka no sūda pīrādziņu neizcepsi. Cieti!
Pelēkais Vilks
P
nepareiza izvēle 07.10.2010 09:10 Manuprāt, PLL neveiksmīgi izvēlējās premjera kandidātu. Šleseru ir pārāk spēcīgs, kā personība. ============== Tvaika ielā ir daudz spēcīgu personību. Pat sanitāri netiek galā, par dakteriem nemaz nerunājot.
Antinsh
A
Paldies, tieshaam paldies tautai, ka nebijaat zaabaki un paraadiijaat savu attieksmi pret shiem bleeshiem un zagljiem.!Taa ir vinju vieta, un veel par daudz dabuuja!!!!
ŽB
Ž
Stendzinieks pierādījis pilnīgu nespēju savā biznesā piedāvājot ,,preci,, PLL ar notecējušu termiņu. Vislielākais stulbums bija piedāvāt Latvijai premjeru bez izglītības un pie tam vēl ākstu. Cieti!!!!
Buba
B
Reņģēdāji nebija aizmirsuši, cik kampēji destruktīvi, plosīja valdību, visādi sabotēja darbu, - kā pēdējā pusotra gada laikā. Un protams - pārāk uzmācīgi daudz Šlesera. Ne velti Krauklis TV šovā stenēja: " Es zinu, visi mani nievā,/ es zinu,visi mani nīst ..."
Zoja Monroza
Z
To, ka valsti faktiski vadīja šķēlje, jutu jau toreiz (arī bez Liepnieka liecības), jo izvēle pēc lielākā stulbeņa ir šķēljes stils un politika un kalvīte bija viskošākais; palūkojiet viņa sejā - šī pašpārliecinātā (mūžīgi- ģeķības pazīme), bezgala bezkaunīgā, derdzīgā, taukos ieaugusī seja ar goda kroni kā zīmoggredzenu- pumpu uz deguna.Un tad vēl šī mute, kas mūžīgi kustas, jo nekad nav pietiekami paēsts( šķita, šī būtne ēd augu diennakti) un mūžīgā snauda pie pārlādētā vēdera- šķēlje zināja ko izvēlas.Šķēle varēja godīga cilvēka mūžu dzīvot, diemžēl par savu kungu sātanu izvēlējās un viņa gals būs gauži bēdīgs- velns savus bērnus nemīl, jo nezin, kas ir mīlestība.Savulaik daudz cilvēku brīdināju par to, kas šeit minēts, bet manī gandrīz neviens neieklausījas; pirmkārt- pārāk fantastiskas šķita šīs idejas,otrkārt- tautas aklums reizēm ir apbrīnojams.
valdis taa vish i...
v
Pilniigi piekriitu jums,ka galvenaa vaina ir saieshanaas ar saraino Kampeeju,paris dienas atpakalj pa televiixiju uzstaajaas bijushais Kampeeja liidzgaitnieks Liepnieks,kursh skaidri un gaishi pateica,ka Kalviisha valdiibas laikaa valsti faktiski vadiijis Skjeele,stulbais Kalviitis tikai pildiija to,ko lika maizes teevs,rezultaats visiem zinaams ,varu apbriinot tikai Kampeeja nekauniibu ar kaadu vinsh censhaas ieliist valdiibaa,lai uzlabotu savu materiaalo staavokli ,kursh dotaa briidii nav spiidoshs,naaks laiks naaks atmaksa par visu ljaunumu agri vai veelu Andrim buus jaasamaksaa par nodariito,taads ir dabas likums.,zagta manta un nauda labumaa neiet!!!
Vita
V
Šleseru gremdēja oranžie veči, bet daudz vairāk balsu jau nebūtu dabūjis, jo cilvēki amatos grib redzēt izglītotus un inteliģentus cilvēkus.Par buldozeriem var reizēm papriecāties, pasmieties, bet mersedesam blakus tāpat neliks!
Lelle
L
Zvirbulēns dzīvs un vesels pa ierastassarunas.com ņemas...Kurmīts dziļi norakās, bet triumfs būs notriumfējies uz trako namu...uz to jau vilka...
AŠ AŠ ne AŠ
A
skaties vai uz AŠ vai AŠ vai uz kampaņu -viss šausmīgs un cinisks un tizls. AŠ var riebties, bet Stendzienieka darinājums jau arī bija ko vērts, tiem, kas aizmirsuši, ar ko mūs stendža lutināja, iesaku izbaudīt šo:
Pelēkais Vilks
P
Juatājums bija par zvirbulēnu, kurmīšu, vienotības triumfu u.c. ļeščinsku šķielētāju stendžu un brēķu pēkšņo pazušanu kopš 2.oktobra. Varbūt mums kā humānistiem jāraksta iesniegums policijai, lai izsludina meklēšanu? Varbūt viņu kauliņi jau balo kādā pierīgas meeža ielokā. Ar tautu var pajokot, bet ar sponsoriem savicku, (l)idiņu un putleri joki ir mazi..
Pelēkais Vilks
P
Array ( [errorMessage] => SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column 'OBJECT_ID' cannot be null [errorCode] => 23000 )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas