Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Policija: ekstrasensi reti palīdzējuši izmeklēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lai gan
L
Arī es skatos tv3 "Ekstrasensu cīņas", bet tagad LNT Tautas balsi notiek ŗaidījums "Esktrasensi". Tuviniekiem, kad policija nav spējusi palīdzēt, ekstrasensi bieži vien ir pēdējā cerība. Zinu pat ļoti daudzus gadījumus, kad viņi patiesi ir palīdzējuši. Un tikai tad uz konkrēto - ekstrasensu norādīto - vietu atvesta policija. Lietderīgi zināt, ka Policja (uzturam par saviem nodokļiem!) spēj atklāt labi, ja 35 % no visiem Latvijā izdarītajiem noziegumiem.
a
a
Pats šis ekstrasenss kameras priekšā atzina, ka meitenes atrašanai vajadzēja vien loģisko domāšanu un nedaudz izdomas. Nekādas ekstrasensa spējas nebija nepieciešamas.
a
a
"Noliedzējiem derētu paskatīties Krievijas un Ukrainas ekstrasensu cīņas" Krievijas ekstrasensu cīņu galvenā balva ir tiesības iziet pārbaudes pie James Randi. Šajās pārbaudēs visi ir izgāzušies. Tostarp krievu "varoņi".
Taču
T
Taču šo 16 gadīgo meiteni, kas pazuda 5.jūlijā, tomēr atrada pateicoties tieši EKSTRASENSIEM - Rolands Tiltiņš vecākiem uzrādīja Rīgas kartē to konkrēto Jaunciema meža "kvadrātu", kur jāmeklē ... lai gan pa mežu 3 x jau bija bradājuši policijas organizētie ļaudis, pat ar suņiem... Tēvs ar darba kolēģiem tieši šajā ekstrasensa Tiltiņa meža kvadrātā arī ATRADA - vispirms meitens somiņu ar dokumentiem un tad arī pašu meiteni un tad izsauca policiju ...
Nu jā...
N
No liela bara ekstrasensu varbūt kāds viens, divi tādi ir, pārējie gudriem ģīmjiem tikai tēlo...
vecis
v
Paldies par komentāra izdzēšanu.
vecis
v
Ekstrasensi reti kad palīdzējuši atklāt noziegumu tāpēc, ka policija iztiek bez viņu palīdzības. Precīzi neatceros, bet pat Padomju laikā Maskavā bijusi slepena nodaļa pie milicijas sevišķi smagu noziegumu izmeklēšanai, kur ekstrasensi anonīmi nodarbojušies ar noziegumu atklāšanu. Noliedzējiem derētu paskatīties Krievijas un Ukrainas ekstrasensu cīņas, ko var apskatīt internetā.
mag occultus
m
Parapsiholoģiskas parādības (pie nosacījuma, ka tādas eksistē) atšķiras no parastiem (kontrolējamiem) notikumiem ar to, ka tām nepiemīt atkārtojamība.
ululiņš
u
Gadās arī aklai vistai miežugrauds. Cik saprotu, statistikas nav.
Nu ziniet!
N
Komentējot situāciju, ka tēvam tomēr izdevies uziet meitas līķi, policijas pārstāve S.Pildava diena.lv skaidroja, ka policija meitenei meklēja vietā, kur tika pēdējo reizi redzēta, tāpēc arī neesot atrasta. Reālā vieta, kur līķis tika noslēpts, atradusies pusotru līdz divus kilometrus atstatus. Turklāt vieta izvēlēta ļoti rūpīgi, un līķis aprakts ar iespējami mazāku varbūtību, ka tiks atrasts, stāstīja S.Pildava. “Jauniete bija ļoti rūpīgi noslēpta, un cilvēks ejot pat 3 m attālumā no tās vietas to varētu nepamanīt, turklāt līķis bija ieraksts ļoti dziļi,” norādīja policijas preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja. ---------------------------------------------------------- ---- Policiju pārmākusi IMPOTENCE? ja DOBELĒ pat pilsētas centrā- aiz tirgus NESPĒJA ATRAST meiteni, lai gan skaitījās, ka policija ķemmēja šo apkārtni... kas atrodas pārdesmit soļu attālumā no meitenes dzīvesvietas! VAINĪGIE vēl NAV noķerti un sodīti!
a
a
taas jau nav nekaadas paardabiskas speejas. cilveeks mazliet juutiigaaks nekaa citi
H&H
H
Var noliegt. James Randi Educational Foundation ir izsludinājusi USD 1 000 000 balvu jebkuram, kas kontrolētos apstākļos spēj pierādīt pārdabisku spēju esamību. Tādi cilvēki nav atradušies desmitiem gadu laikā. Tā ir gana laba liecība, ka pārdabiskas spējas neeksistē, jo parasti ar šīm spējām apveltītie naudu nemēdz smādēt :)
ABC
A
Starp citu, kanāls FoxCrime pārraida dokumentālo filmu sēriju "Psychic mediums". Nostāja ir apmēram tāda pati kā Latvijā: policija parasti ekstrasensus nepiesaista pati, bet pēc tuvinieku iniciatīvas. Filnās tiek aplūloti reāli gadījumi, kad ekstrasensam ir izdevies sniegt tādu informāciju, kas palīdz poicijai atklāt noziegumus, galvenokārt pazudušu cilvēku gadījumā. Protams, arī ASV ir bariem šarlatānu, kas uzdodas par ekstrasensiem, taču nevar noliegt, ka dažiem cilvēkiem piemīt šādas spējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas