Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policija meklēs, kura amatpersona žurnālistiem nopludināja ziņojumu par KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www
w
pietiek.com tak ir Lemberga blogs, vai ne?
Sirmais
S
Ja sēdē piedalījās nelietis Jaundžeikers, tad nav jābrīnās, ne par ko un arī policijai nekas nav jāmeklē.
Buba
B
...." par neizpaužamu ziņu, kas NAV valsts noslēpums " ...., t.i. reņģēdājiem nav jāzin, KĀ ĪSTI Vilnītis grib sagraut KNAB. Īsti padzītā Sviestdžeikara & padzītās bandas garā.
nopietni
n
Bērnus nepārtraukti mācam nestāstīt svešiem un neaprakstīt draugos.lv, kur vecāki glabā mājas atslēgas vai naudu, vai, kad tie dodas prom no mājām. Tai pašā laikā netrūkst pieaugušu idiotu, kuri savu impotenci cer izārstēt, demonstrējot pilnīgi pretēju attieksmi pret jebkuriem noslēpumiem. Neko nezin, bet zin, ka tur noslēpumu nevar būt!
bulis
b
Lai Rulle uzmet savu infopointu, būs foršāk nekā Wikileaks!
drakons
d
Ja jau likums to prasa, lai jau rosina vienu procesu pēc otra. Izlasīju to papīru, nekā diži slepena tur nav. Drīzāk tāda glumā valodā sacerēta atrakstīšanās.
Lelle
L
Vai tad jau raganu medības sākušās? Būs no kaimiņu Lukaša no;spikojuši. Man liekas, ka mūsu valstelē pārāk daudz informācijas tiek no tautas slēpts, nu gluži kā kompartijas laikos...
no malas
n
Tāpēc jau vietām tāds bardaks valstī, ka katrs rīkojas pēc sava prāta, pat tad, ja rakstiski devis solījumu tā nerīkoties. Un netrūkst "advokātu", kuri ir pārliecināti, ka solījumus var nepildīt. Gan attiecībā uz mutes palaišanu, gan uz naudas atdošanu.
Vladimirs
V
Katrs šeit grib izcelties ar savām asprātībām. Kādam vienmēr liekas, ka viņš tas gudrākais un zinošākais, bet citi muļķi un nesaprot ko dara. Kā man riebjas šie pārgudrīši!!! Kad paši nonāk pie šprices, tad taisa vēl nebijušas muļķības!!!!!
borcinsh
b
...vispirms: jabut avizei - "stukachubalss". ...par kadu "neatkariibu" var iet runa - kad kremljaa agraak ir zinams nekaa Lilitas viiram !
Andrejs
A
Un kas tad visā tajā ziņojumā bija tik slepens? Nu- tāds, kas mums- valsts iedzīvotājiem- izpaušanas rezultātā nodarīja ko ļaunu? Ja tas mums neko ļaunu nespēja nodarīt, tad pie atbildības ir jāsauc tie, kuri uzlika slepenības zīmogu šim dokumentam.!
jaaaa
j
So jau pats Vilnitis iesniedzis, lai tiktu valaa no Jutas. Ka vina izpaudusi sanaksmee runato. Baigie noslepumi! Bet kad pats sazinas ar oligarhiem pa kluso, tad nekas!
alfredonkulis
a
Ne jau no nodokļu maksātājiem ir jāslēpj, bet no deputātiem un ministriem, lai šie nezina, kā viņus ķers ciet!
Arcix 10
A
Nu gan jaunumi, kad tu esi nodokļus makājis?
kuks
k
Ka tik kaut ko noslēpt! Interesanti,no kurienes viņiem algu maksā, vai ne tik no nodokļu maksātāju naudiņas? Kas tad tā jāslēpj? Tumšie darbi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas