Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policijas šefs pīpējis "zāli" un dzēris atšķaidītu spirtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lēvenhaupts
L
Vismaz mēs zinam, ka mums ir kārtīgs policijas šefs un nevis kaut kāds tur vakarējais 'superpareizais' tirliņš, kurš NEKAD MŪŽĀ nav pirdis, čurājis, dročījis un vidusskolā aiz stūra pīpājis.. Prozit!
who cares
w
Nedomāju, ka Koelju un Markesu derētu minēt blakus. Pavisam atšķirīgas kategorijas.
kad atkapsies????
k
viņš pipēja zalīti, bet tagad vairs neviens cits to nedrikst darīt un jaliek cietumā. ak vai, ak vai!!!
Māra
M
Tāpēc jau no visiem policistiem jāpieprasa slēdziens no narkologa,psihiatra,psihologa un vēl,ka nav zagļu uzskaitē.Kā tas var būt,ka policisti netiek galā ar alkohola "točkām" daudzu gadu garumā?Tāpēc,ka policisti ir interesēti šajā biznesā.
KLM
K
Nu ja! To tikai manam mazdēlam ir jāizlasa, lai atrastu sev varoni, kam līdzināties. ............................................. ............................................................ .... Kundze, gan jau Jūsu mazdēls ir zadzis kaimiņiem ābolus, iespējams, ar laiku pagaršos zālīti, aiz stūra ar draugiem ieraus,piemēram, vīniņu, un beigu beigās izaugs par krietnu vīru, bet ja vēlāk viņš to visu noliegs, tad, manuprāt, no krietnuma nebūs ne smakas, atšķirībā no Velša kunga. No sirds novēlu Jūsu mazdēlam izaugt par krietnu vīru, kurš bērnībā un jaunekļa gados ir darījis tieši to, kurā atzinās Velša kungs, manuprāt, krietns vīrs..
omamma.
o
Lielākā daļa virsrakstu ir ļoti maldinoši.Kāpēc neaizliedz tādus maldinošus virsrakstus uzlikt? Katru dienu jālasa neatbilstoši raksti,kur tikai virsraksts sensācionāls .Nav talantīgu žurnālistu!
omamma.
o
Nu ja! To tikai manam mazdēlam ir jāizlasa,lai atrastu sev varoni,kam līdzināties. Skumji,ka tādus rakstus jālasa.Policijā tikai salašņas,neviens normāls neies.
KLM
K
Alķīmiķis arī bija labs. ...................................................... ............ Protams. Kaut kas neizskaidrojams - mēs, vairāk vai mazāk, zinām visus vārdus, ko lietojām - kur tas noslēpums, talants, lai saliktu viņus tādā secībā, ka lasot Koelju vai Markesu, tie it kā pazīstamie vārdi autoru vēstījuma paliek tik reljefi, reibinot kā brīnums...
janis
j
un tagad vinjam ir pagjiras.
sv
s
velšs no šitā tikai iegūst - bet uz ko žurnālisti cerēja?
RM
R
Jā, virsraksts tiešām daudz par dzeltenu normālai avīzei. Normāls cilvēks, neizskaistina dzīvesstāstu, bet "Diena" taisa lētu sensāciju. Fu.
a13
a
Zvirbuļi, rēķinot masastilpuma attiecību, sanāk vēl resnāki, jo ziemā pārtiek no sūdiem. .................................................. . ............................................................ ............... Ja vēl šie sūdi kādam izbiruši no hūtes - tas vispār ekselenti.... ============================================= =================== Var arī saķept bārdā.... Par tiem rakstniekiem - Alķīmiķis arī bija labs. Tikai pazīstot tulkotāju, ej nu zini, cik daudz tur palicis no Koelju.
KLM
K
Pat Ļeņins esot melojis. ................................................... ................ Nu tam gan es neticu - tad jau iznāk, ka Lembergs, reiz pielūgdams Ļeņinu, no šā samācījies melot? Tas pilnīgi izslēgts - par Ļeņinu nezinu, bet Lembergs nekad nemelo, tieši otrādi - visādi ģenerālprokurori un izmeklētāji apmelo Lembergu - baltu un pūkainu, bet ar hūti...
...
.
Meh, ļoti dzeltens virsraksts.
KLM
K
Putniņ, vai jums kaut kas bez pīpēšanas tai galviņā arī ir? ........................................................ ............ Ir - kad maza auguma vīriņš iet gulēt, viņš savu hūti pa nakti uztic putniņam - tā kā tai galviņā putniņam šis tas ir - naktīs hūte...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas